Όχι δεν παίρνει το κλασσικό αλλά μικρότερο. Μητρίκες αν είναι micro atx πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ίσως και Mini. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω και ενημερώνω.kostaspathssia έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 00:04Επειδή, δεν μπορώ να καταλάβω παίρνει το κλασικό ATX τροφοδοτικό;
Επίσης επειδή αυτά είναι ιδιαίτερα κουτιά είστε σίγουρος ότι παίρνει όλες τις micro ATX μητρικές και όχι μόνο τις δικές του;
Μην μπεις στον κόπο έχω τροφοδοτικό ATX ούτως η άλλως για να βάλω.vadaris έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 11:36Όχι δεν παίρνει το κλασσικό αλλά μικρότερο. Μητρίκες αν είναι micro atx πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ίσως και Mini. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω και ενημερώνω.kostaspathssia έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 00:04Επειδή, δεν μπορώ να καταλάβω παίρνει το κλασικό ATX τροφοδοτικό;
Επίσης επειδή αυτά είναι ιδιαίτερα κουτιά είστε σίγουρος ότι παίρνει όλες τις micro ATX μητρικές και όχι μόνο τις δικές του;
Ποιες διαστάσεις εννοείς; Αν εννοείς του τροφοδοτικού Δες εδω που ζητούσα. viewtopic.php?f=108&t=209456ptr έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 13:57https://theretroweb.com/motherboard/man ... 220794.pdf
Εδώ λέει ότι είναι micro-ATX η μητρική και ΑΤΧ το τροφοδοτικό.
Αυτό που θα με ενδιέφερε και δεν έχω βρει πουθενά ακόμα είναι οι διαστάσεις του...
Τις διαστάσεις του κουτιού τις έχω στη δευτερη φωτο. Στο κιτρινο χαρτάκι