Καλησπερα. Δεν εχει vga εχει rca. Ενημερωσα τις φωτο. Υπαρχει και το shield. Δικό σου αν το θέλεις. Οριακα χωράει σε μικρό box. Το υψος μαζι με την ψυχτρα ειναι περιπου 6 εκ. Μαζι με την κούτα δεν ξερω ποσο και αν πιεστει δεν ξερω σε τι κατασταση θα φτασει
Σε ενδιαφερει ακομα;

ΚΑλημέρα. Η μητρική βγήκε από υπολογιστή που λειτουργούσε άψογα. Είναι 1000% λειτουργική. Και μπήκε άμεσα για χαρισμα κομπλέ όπως ήταν. Δοκίμασε να βγαλεις τις μνήμες και να τις ξαναβάλεις ίσως και την μπαταρία να επανελθει το bios στις αρχικες ρυθμίσεις. . Έλεγξε αν κουμπωσε σωστά η καρτα γραφικών.

Kαλημερα δεν μπουταρει εχω δοκιμασει ολα αυτα που αναφερεις εξαρχήςvadaris έγραψε: ↑12 Μαρ 2026, 12:23ΚΑλημέρα. Η μητρική βγήκε από υπολογιστή που λειτουργούσε άψογα. Είναι 1000% λειτουργική. Και μπήκε άμεσα για χαρισμα κομπλέ όπως ήταν. Δοκίμασε να βγαλεις τις μνήμες και να τις ξαναβάλεις ίσως και την μπαταρία να επανελθει το bios στις αρχικες ρυθμίσεις. . Έλεγξε αν κουμπωσε σωστά η καρτα γραφικών.
Η μητρικη λειτουργουσε. Εκλεισα τον υπολογιστη και την εβγαλα οπως ειναι. Για αυτο τα αφησα κομπλε και δεν τα χωρισα σε κομματια να τα χαρισω ( αν και εχω αναγκη τα ευχαριστω) Να την παρει καποιος να φτιαξει ενα pc ετοιμο. Δοκιμασε να βγαλεις και τον επεξεργαστη και να τον ξαναβαλεις. Αν δε θες να ασχοληθεις αλλο. Συσκευασε τα παλι όπως τα ειχα και να σου στειλω κωδικο να μου τα στειλεις πισω εκτος αν βρεθει καποιος αλλος να τα παρει να τα στειλειις απ' ευθειας .