[ΧΑΡΙΖΩ] Λειτουργικό πολυμηχανημα HP OFFICEJET 6500

Υπολογιστές - Laptop - Hardware - Γνήσιο Software
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας

Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
Απάντηση
kolok
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Ευόσμου Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Λειτουργικό πολυμηχανημα HP OFFICEJET 6500

Δημοσίευση από kolok » 29 Οκτ 2024, 15:50

Το είχα πάρει από εδώ.....είναι λειτουργικό.....δεν το χρειάζομαι πλέον.

viewtopic.php?f=212&t=172462&p=1702312& ... 0#p1702312

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Λειτουργικό πολυμηχανημα HP OFFICEJET 6500

Δημοσίευση από maddog » 29 Οκτ 2024, 17:32

Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."

Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τα νέα μέλη αλλά και για τα παλιά.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

kolok
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kolok » 29 Οκτ 2024, 18:12

maddog έγραψε:
29 Οκτ 2024, 17:32
Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
Καλησπέρα...δεν εκτύπωσα ποτέ....φωτο...
https://eikona.info/image/JlhbL

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maddog » 29 Οκτ 2024, 18:14

kolok έγραψε:
29 Οκτ 2024, 18:12
maddog έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία. Είναι ο ίδιος αλλά επειδή δεν δοκίμασες εκτύπωση αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."

Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τα νέα μέλη αλλά και για τα παλιά.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

kolok
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kolok » 29 Οκτ 2024, 18:27

maddog έγραψε:
29 Οκτ 2024, 18:14
kolok έγραψε:
29 Οκτ 2024, 18:12
maddog έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία. Είναι ο ίδιος αλλά επειδή δεν δοκίμασες εκτύπωση αποσύρω το ενδιαφέρον μου.

Δεν έχω μελάνια......
Νά σαι καλά

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Θεσσαλονίκη) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - περιφερειακά - προγράμματα”