Το είχα πάρει από εδώ.....είναι λειτουργικό.....δεν το χρειάζομαι πλέον.
viewtopic.php?f=212&t=172462&p=1702312& ... 0#p1702312
[ΧΑΡΙΖΩ] Λειτουργικό πολυμηχανημα HP OFFICEJET 6500
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
- maddog
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
- Φύλο: Άντρας
- Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Λειτουργικό πολυμηχανημα HP OFFICEJET 6500
Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τα νέα μέλη αλλά και για τα παλιά.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τα νέα μέλη αλλά και για τα παλιά.
-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Ευόσμου Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα...δεν εκτύπωσα ποτέ....φωτο...maddog έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:32Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
https://eikona.info/image/JlhbL
- maddog
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
- Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία. Είναι ο ίδιος αλλά επειδή δεν δοκίμασες εκτύπωση αποσύρω το ενδιαφέρον μου.kolok έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 18:12Καλησπέρα...δεν εκτύπωσα ποτέ....φωτο...maddog έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:32Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Ευόσμου Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
maddog έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 18:14Ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία. Είναι ο ίδιος αλλά επειδή δεν δοκίμασες εκτύπωση αποσύρω το ενδιαφέρον μου.kolok έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 18:12Καλησπέρα...δεν εκτύπωσα ποτέ....φωτο...maddog έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:32Όταν λες ότι είναι λειτουργικό μπορεί να κάνει εκτύπωση; Το ρωτάω αυτό επειδή στην αγγελία από όπου το πήρες αναφέρεται ότι και στα δύο έχουν πρόβλημα οι κεφαλές.Έχω κι εγώ δύο ίδια στα οποία έχουν πρόβλημα οι κεφαλές και τα έχω αποθηκεύσει μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Αν όμως μπορεί να κάνει εκτύπωση με ενδιαφέρει αν μπορείς να το στείλεις με boxnow. Τέλος αν μπορείς θα ήθελα και μια φωτογραφία για να σιγουρευτώ ότι είναι ίδιο με τα δικά μου.
Δεν έχω μελάνια......
Νά σαι καλά