[ΧΑΡΙΖΩ] Πολυμηχάνημα EPSON
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
- ana_ange
- Diamond Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Βασιλικών Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 40
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Πολυμηχάνημα EPSON
Χαριζεται ο παρακάτω εκτυπωτής. Δεν γνωρίζω την κατάσταση του και εάν λειτουργεί. Παραλαβή από Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Θα δοθεί προτεραιότητα σε όποιον μπορέσει να το παραλάβει άμεσα.

× Έχω e - banking σε Εθνική και Πειραιώς..να μου λέτε που σας βολεύει όταν μου στέλνετε πμ
× Σε ταχυδρομείο δεν πηγαίνω συχνά, λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο..οπότε οι αποστολές - παραλαβές θα γίνονται 1 φορά τον μήνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
× Σε ταχυδρομείο δεν πηγαίνω συχνά, λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο..οπότε οι αποστολές - παραλαβές θα γίνονται 1 φορά τον μήνα
-
regent
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Εκτυπωτή EPSON
Καλησπέρα.
Έχω ακριβώς τον ίδιο και είναι σκυλί. Εντωμεταξύ τα συμβατά μελάνια του αρχίζουν από 1,30€!!!
Φιλικά,
ΥΓ> Δεν ενδιαφέρομαι
Έχω ακριβώς τον ίδιο και είναι σκυλί. Εντωμεταξύ τα συμβατά μελάνια του αρχίζουν από 1,30€!!!
Φιλικά,
ΥΓ> Δεν ενδιαφέρομαι
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.