[ΕΚΛΕΙΣΕ] H/Y Intel Pentium Dual
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040
2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος
3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040
2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος
3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ!
- zakmackraken
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Άντρας
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] H/Y Intel Pentium Dual
Χαρίζω ηλεκτρονικό υπολογιστή που αγαπητός φίλος μου έδωσε. Το έκανα μπανάκι, λύση-άρμοση, συναρμολόγηση, εγκατάσταση ανεμιστηράκια, θερμοαγωγική πάστα, δίσκο. Αν και το hardware είναι ιδανικό για retro καταστάσεις με windows 98/xp αυτή τη φορά έκανα κάτι διαφορετικό, του έβαλα Windows 10 Tiny (ειδική έκδοση)ώστε να μπορεί να χρησιμοποηθεί ως σύγχρονο μηχανάκι και χωρίς να σέρνεται. Έτσι λίνεται το κλασσικό πρόβλημα που είχαμε ολοι με τους παλαιούς σάπιους υπολογιστές, εγκαθιστόντας αυτή την έκδοση windows.
CPU Intel Penitum Dual Core E2180 @ 2GHz
MB Asus P5N-MX rev.1.04G (υποδοχή για floppy, ide, 4xsata, 6xusb,καρτα ήχου, κάρτα γραφικών,κάρτα δικτύου, παράλληλη, serial, ps2)
RAM 2GB ddr2
PSU T-P DHK 430Watt
HDD Hitachi Deskstart HDTT2252SDLA380 SATA 7200rpm 250GB
DVDRW Optiarc AD-7200A
OS Windows 10 Tiny Entrprise LTSC
Δεν το χαρίζω σε άτομα που δεν έχουν χαρίσει κάτι(καινούργια/παλιά μέλη), δεν χαρίζω σε άτομα που μόλις έκαναν εγγραφή, χάρισαν ένα στυλό και την επομένη ζητάνε υπολογιστή και λάπτοπ. Για αποστολή με ΕΛΤΑ πολύ δύσκολο αυτή την εποχή λόγω ότι έχω κουτσαθεί δεν μπορώ να πάω και να περιμένω τα δημοσιουπαλληικά γίδια στην Μεθύμνης....με box now δεν χωράει στην ντουλάπα.
CPU Intel Penitum Dual Core E2180 @ 2GHz
MB Asus P5N-MX rev.1.04G (υποδοχή για floppy, ide, 4xsata, 6xusb,καρτα ήχου, κάρτα γραφικών,κάρτα δικτύου, παράλληλη, serial, ps2)
RAM 2GB ddr2
PSU T-P DHK 430Watt
HDD Hitachi Deskstart HDTT2252SDLA380 SATA 7200rpm 250GB
DVDRW Optiarc AD-7200A
OS Windows 10 Tiny Entrprise LTSC
Δεν το χαρίζω σε άτομα που δεν έχουν χαρίσει κάτι(καινούργια/παλιά μέλη), δεν χαρίζω σε άτομα που μόλις έκαναν εγγραφή, χάρισαν ένα στυλό και την επομένη ζητάνε υπολογιστή και λάπτοπ. Για αποστολή με ΕΛΤΑ πολύ δύσκολο αυτή την εποχή λόγω ότι έχω κουτσαθεί δεν μπορώ να πάω και να περιμένω τα δημοσιουπαλληικά γίδια στην Μεθύμνης....με box now δεν χωράει στην ντουλάπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zakmackraken την 07 Ιουν 2023, 15:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Gold Member
- Επικοινωνία:
-
- Platinum Member
- Δήμος - Κοινότητα: Πειραιά
- Παπούτσι: 42
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] Re: H/Y Intel Penitum Dual
Καλησπέρα αν είναι διαθέσιμος με ενδιαφέρει και εμένα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Ειμαι συλλέκτης βιβλίων και εγκυκλοπαιδειών.
Εχω λογαριασμό στην alpha, Εθνική και Viva wallet. Συναλλαγές μόνο Πειραιά και γύρω περιοχές λόγω ωραρίου εργασίας.
Ειμαι συλλέκτης βιβλίων και εγκυκλοπαιδειών.
Εχω λογαριασμό στην alpha, Εθνική και Viva wallet. Συναλλαγές μόνο Πειραιά και γύρω περιοχές λόγω ωραρίου εργασίας.
-
- new member
- Δήμος - Κοινότητα: Περάματος Πειραιά
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] Re: H/Y Intel Penitum Dual
Καλησπέρα σας ενδιαφερομαι για τον υπολογιστή λογω εργασιών και για δουλεια αν ειναι ακομα διαθεσιμος φυσικα
- zakmackraken
- VIP Member
- Επικοινωνία: