Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Χαρίζεται οθόνη LG E1911S πλήρως λειτουργική.
Το μόνο θέμα που έχει είναι πως λείπει το κουμπί On/off αλλά ανοίγει αυτόματα με το που πάρει ρεύμα οπότε δεν δημιουργεί κάποιο θέμα.
Φιλικά,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος regent την 24 Μάιος 2024, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τονμοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά ναεπαναχαρίζονταιόταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και ναανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τονμοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά ναεπαναχαρίζονταιόταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και ναανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
ΥΓ εκτός από το θέμα που λείπει το κουμπί On/off η οθόνη έχει στο κέντρο της μια μικρή περιοχή (λίγο μικρότερη από μια παλάμη χεριού) που η φωτεινότητα/χρώματα είναι ελάχιστα διαφορετική (εμφανής όταν υπάρχει άσπρο φόντο).
ΥΓ εκτός από το θέμα που λείπει το κουμπί On/off η οθόνη έχει στο κέντρο της μια μικρή περιοχή (λίγο μικρότερη από μια παλάμη χεριού) που η φωτεινότητα/χρώματα είναι ελάχιστα διαφορετική (εμφανής όταν υπάρχει άσπρο φόντο).
Καλημέρα.
Δεν το είχα προσέξει ποτέ. Μήπως έγινε κατά την μεταφορά;
Αν πάντως είναι έντονο μπορείτε να αποσύρετε το ψηφιακό ευχαριστώ.
Φιλικά,