[ΧΑΡΙΖΩ] u.s.robotics 56k faxmodem
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
-
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] u.s.robotics 56k faxmodem
Για νεκρολαγνους-νεκροβατες-νεκρομαντεις-νεκροθαφτες...
Βρηκα σε μια κασονα αυτο το μοντεμ χωρις τροφοδοτικο αλλα με παραλληλο/σειριακο καλωδιο.
Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η στελνω με BOX NOW εφοσον μου στειλετε κωδικο.
Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ.
Χρειαζεται τροφοδοτικο της πλακας 12V 500mah...
Βρηκα σε μια κασονα αυτο το μοντεμ χωρις τροφοδοτικο αλλα με παραλληλο/σειριακο καλωδιο.
Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η στελνω με BOX NOW εφοσον μου στειλετε κωδικο.
- tgi
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Νέου Ηρακλείου Αττικής
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: [ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] u.s.robotics 56k faxmodem
χαχαχααχαχαχα
Είσαι φοβερός...
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Το πάθημα μου έγινε μάθημα : ποτέ δεν στέλνω σε καποιον τίποτα αν δεν μου στείλει τα ταχυδρομικά!!!!
- scorpiogr
- VIP Member
- Φύλο: Ζευγάρι
- Παπούτσι: 42
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
χαχαχαχαχαχα με βρήκες.... κάτσε ομως αν δεν το κλείσεις το ποστ να βγω απο το νοσοκομείο να δω αν το έχω στην συλλογή η οχι.... έχω ενα αν δεν είναι αυτο το πήρα αν ειναι ομως να το εχω διπλό οχι μην το στερήσω απο αλλο συλλέκτη...tigergreg έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 10:17Για νεκρολαγνους-νεκροβατες-νεκρομαντεις-νεκροθαφτες...
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ με παλιούς Η/Υ & Δίσκους Βινυλίου
Ίσως κάποιοι έχετε ένα παλιό υπολογιστή σε πατάρι η αποθήκη. Παλιά δυστυχώς πετάξαμε υπολογιστές & hardware θεωρώντας τα άχρηστα. Αυτοί οι υπολογιστές δεν πρόκειται να ξαναπαραχθούν. Βοηθήστε να διασωθούν και να μην πάνε στην ανακύκλωση.
Όσοι έχετε παλαιούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, περιοδικά, περιφερειακά, ή ότι έχει σχέση με συστήματα περασμένων ετών, θα ήθελα να τα διασώσω και να παρουσιάστουν σε εκθέσεις. Έτσι βοηθάτε να σωθεί ένα μηχάνημα και να γίνει έκθεμα για τις νέες γενιές.
Το λογαριασμό τον χρησιμοποιώ μαζί με τη γυναίκα μου
Το μέλος Lila_#7 είναι κόρη μου
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ με παλιούς Η/Υ & Δίσκους Βινυλίου
Ίσως κάποιοι έχετε ένα παλιό υπολογιστή σε πατάρι η αποθήκη. Παλιά δυστυχώς πετάξαμε υπολογιστές & hardware θεωρώντας τα άχρηστα. Αυτοί οι υπολογιστές δεν πρόκειται να ξαναπαραχθούν. Βοηθήστε να διασωθούν και να μην πάνε στην ανακύκλωση.
Όσοι έχετε παλαιούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, περιοδικά, περιφερειακά, ή ότι έχει σχέση με συστήματα περασμένων ετών, θα ήθελα να τα διασώσω και να παρουσιάστουν σε εκθέσεις. Έτσι βοηθάτε να σωθεί ένα μηχάνημα και να γίνει έκθεμα για τις νέες γενιές.
Το λογαριασμό τον χρησιμοποιώ μαζί με τη γυναίκα μου
Το μέλος Lila_#7 είναι κόρη μου
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: u.s.robotics 56k faxmodem
Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες. Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
H διαδικασία που κρατάμε εδώ σε αγγελία χαρισματος συνοπτικά είναι η εξής:
-Ο χαρίζων τοποθετεί την αγγελία με σαφή περιγραφή και κατά το δυνατόν φωτογραφία
-Τα μέλη που ενδιαφέρονται το γράφουν δημόσια (δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθώντας να κερδίσουν το αντικείμενο)
-Μετά από 24+ ώρες από την ανάρτηση της αγγελίας ο χαρίζων αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια (ευκολία παραλαβής, στατιστικά του μέλους κλπ) σε ποιον θα δώσει το αντικείμενο και το ανακοινώνει δημόσια
-Κατόπιν στέλνει πμ με τα προσωπικά του στοιχεία στον υποψήφιο παραλήπτη και γίνεται η συνεννόηση για την παραλαβή
-Αν μεσολαβήσει ταχυδρομείο αναγράφεται δημόσια ο αριθμός δέματος
-Οταν ο παραλήπτης παραλάβει, γράφει ότι παρέλαβε και πατάει το 'ευχαριστώ'
-Τέλος, εφόσον όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, ο χαρίζων κλείνει και κλειδώνει την αγγελία
-
- new member
- Επικοινωνία:
scorpiogr έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 15:22χαχαχαχαχαχα με βρήκες.... κάτσε ομως αν δεν το κλείσεις το ποστ να βγω απο το νοσοκομείο να δω αν το έχω στην συλλογή η οχι.... έχω ενα αν δεν είναι αυτο το πήρα αν ειναι ομως να το εχω διπλό οχι μην το στερήσω απο αλλο συλλέκτη...tigergreg έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 10:17Για νεκρολαγνους-νεκροβατες-νεκρομαντεις-νεκροθαφτες...
ok σε περιμενω.
-
- new member
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: u.s.robotics 56k faxmodem
ΟΚ!polvar έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 15:25Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες. Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
H διαδικασία που κρατάμε εδώ σε αγγελία χαρισματος συνοπτικά είναι η εξής:
-Ο χαρίζων τοποθετεί την αγγελία με σαφή περιγραφή και κατά το δυνατόν φωτογραφία
-Τα μέλη που ενδιαφέρονται το γράφουν δημόσια (δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθώντας να κερδίσουν το αντικείμενο)
-Μετά από 24+ ώρες από την ανάρτηση της αγγελίας ο χαρίζων αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια (ευκολία παραλαβής, στατιστικά του μέλους κλπ) σε ποιον θα δώσει το αντικείμενο και το ανακοινώνει δημόσια
-Κατόπιν στέλνει πμ με τα προσωπικά του στοιχεία στον υποψήφιο παραλήπτη και γίνεται η συνεννόηση για την παραλαβή
-Αν μεσολαβήσει ταχυδρομείο αναγράφεται δημόσια ο αριθμός δέματος
-Οταν ο παραλήπτης παραλάβει, γράφει ότι παρέλαβε και πατάει το 'ευχαριστώ'
-Τέλος, εφόσον όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, ο χαρίζων κλείνει και κλειδώνει την αγγελία
-
- new member
- Επικοινωνία:
scorpiogr έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 15:22χαχαχαχαχαχα με βρήκες.... κάτσε ομως αν δεν το κλείσεις το ποστ να βγω απο το νοσοκομείο να δω αν το έχω στην συλλογή η οχι.... έχω ενα αν δεν είναι αυτο το πήρα αν ειναι ομως να το εχω διπλό οχι μην το στερήσω απο αλλο συλλέκτη...tigergreg έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 10:17Για νεκρολαγνους-νεκροβατες-νεκρομαντεις-νεκροθαφτες...
Περαστικα. Θα ειμαι αθηνα απο το σαββατο.
Αν γνωριζεις μου λες ποτε ευκαιρεις.