[ΖΗΤΑΩ] εξαρτηματα και καλωδια υπολογιστων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
-
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Πειραιά
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] εξαρτηματα και καλωδια υπολογιστων
Καλησπερα σε ολους! αναζητω καλωδιο dvi αρσενικο σε vga αρσενικο, αν υπαρχει κανενας σκληρος δισκος ide και καποιος μετατροπεας που μπορουμε να το συνδεσουμε με usb και κανα καλωδιακι sata. θα με ενδιαφεραν και αλλα μικρο εξαρτηματα υπολογιστων. ευχαριστω πολυ! βρισκομαι πειραια αλλα στελνω εξοδα και για box αν δεν ειμαστε κοντα!
- tgi
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Νέου Ηρακλείου Αττικής
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Ζηταω εξαρτηματα και καλωδια υπολογιστων
ΚαλημέραKonos3 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 21:29Καλησπερα σε ολους! αναζητω καλωδιο dvi αρσενικο σε vga αρσενικο, αν υπαρχει κανενας σκληρος δισκος ide και καποιος μετατροπεας που μπορουμε να το συνδεσουμε με usb και κανα καλωδιακι sata. θα με ενδιαφεραν και αλλα μικρο εξαρτηματα υπολογιστων. ευχαριστω πολυ! βρισκομαι πειραια αλλα στελνω εξοδα και για box αν δεν ειμαστε κοντα!
μπορείς να στείλεις φωτογραφίες τι ακριβώς ζητάς?
Εχω καποια πράγματα αλλα δεν ξέρω αν όντως είναι αυτά που ζητάς
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Το πάθημα μου έγινε μάθημα : ποτέ δεν στέλνω σε καποιον τίποτα αν δεν μου στείλει τα ταχυδρομικά!!!!
-
- new member
- Επικοινωνία:
καλησπερα!! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! ψαχνω κατι απο αυτα εδω.. https://postimg.cc/gallery/zVZmcgb
- Manusgr
- Silver Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ημαθίας
- Δήμος - Κοινότητα: Νάουσας Ημαθίας
- Μπλούζα: L
- Επικοινωνία:
Για δες την ανάρτηση μου "χαρίζω" εχω το κόκκινο καλώδιο που ζητάς σίγουρα
viewtopic.php?f=181&t=213775&p=2080597#p2080597
viewtopic.php?f=181&t=213775&p=2080597#p2080597
Είμαι από Νάουσα Ημαθίας..στέλνω με Boxnow οπουδήποτε!
Είμαι σε αρκετές πλατφόρμες πωλήσεων καθώς και σε διάφορες ομάδες Αγγελιών στο Facebook... Χαρίζω και πουλάω συχνά!
Είμαι σε αρκετές πλατφόρμες πωλήσεων καθώς και σε διάφορες ομάδες Αγγελιών στο Facebook... Χαρίζω και πουλάω συχνά!
-
- new member
- Επικοινωνία:
Καλησπερα!! οντως εχεις και καποια ανταπτορακια που πιστευω θα κανανε την ιδια δουλεια με τα καλωδια που ψαχνω. με ενδιαφερουν αν εχεις χρονο απο αυριο να σου στειλω τα εξοδα με μποξ ωστε να τα παρω αν εχεις την καλοσυνη!!
-
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 37
- Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα,εγώ έχω 2 καλώδια ανεβάσει πρόσφατα,ίσως να κάνουν! Αν θες.ριξε.ματια.στις αναρτήσεις είναι η πιο πρόσφατη νομίζω !
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.
-
- new member
- Επικοινωνία:
καλησπερα!! δεν μου βγαζει κατι για καλωδιαkathytrolldoll έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 22:42Καλησπέρα,εγώ έχω 2 καλώδια ανεβάσει πρόσφατα,ίσως να κάνουν! Αν θες.ριξε.ματια.στις αναρτήσεις είναι η πιο πρόσφατη νομίζω !
- Manusgr
- Silver Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ημαθίας
- Δήμος - Κοινότητα: Νάουσας Ημαθίας
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: εξαρτηματα και καλωδια υπολογιστων
Καλημέρα να τηρήσουμε την διαδικασία σε παρακαλώ >Καλησπερα!! οντως εχεις και καποια ανταπτορακια που πιστευω θα κανανε την ιδια δουλεια με τα καλωδια που ψαχνω. με ενδιαφερουν αν εχεις χρονο απο αυριο να σου στειλω τα εξοδα με μποξ ωστε να τα παρω αν εχεις την καλοσυνη![
Πήγαινε στο post μου γράψε από κάτω οτι ενδιαφέρεσαι
Και μαζί αριθμό boxnow μικρή θυρίδα καθώς πέρασαν πολλές μερες ποτ εγινε η ανάρτηση και θα εισαι ο μόνος ενδιαφερομενος