[ΖΗΤΑΩ] Scanner
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Άντρας
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Scanner
Χρειάζομαι ένα scanner με σύνδεση usb για να ψηφιοποιώ φωτογραφίες. Δεν έχω καθόλου χώρο, οπότε θα ήθελα κάτι με λεπτό προφίλ για να το τακτοποιώ εύκολα. Συνήθως αυτές οι συσκευές είναι μέγεθος Α4 και θα με βόλευε μια μικρότερη, αλλά στο εμπόριο δεν βρίσκω κάτι μικρό. Αν υπήρχε και κάτι φορητό, τότε ακόμα καλύτερα.
- Leventias
- Οικονομική στήριξη
- Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
- Παπούτσι: 45
- Μπλούζα: XXL
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Scanner
Καλημέρα σας.
Έχω να σας δώσω ένα με τις προδιαγραφές που θέλετε(λεπτό και συμμαζεμένο με σύνδεση usb), ωστόσο δεν ξέρω, αν θα βρείτε drivers για σύγχρονα Windows. Με ΧΡ δουλεύει, για πιο σύγχρονα δεν το έχω δοκιμάσει.
(Φωτογραφίες, αν υπάρξει ενδιαφέρον).
Έχω να σας δώσω ένα με τις προδιαγραφές που θέλετε(λεπτό και συμμαζεμένο με σύνδεση usb), ωστόσο δεν ξέρω, αν θα βρείτε drivers για σύγχρονα Windows. Με ΧΡ δουλεύει, για πιο σύγχρονα δεν το έχω δοκιμάσει.
(Φωτογραφίες, αν υπάρξει ενδιαφέρον).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leventias την 29 Απρ 2025, 08:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά που ζητάω να μου χαρίσουν δεν προορίζονται μόνο για εμένα, αλλά για τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
τα παραβλέπω.«ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ τῇ ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία». Ξεν. Κ.Παιδ. 1.2.7
Λείπω συχνά εκτός έδρας. Ζητώ κατανόηση, αν καθυστερώ να απαντήσω.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
- zakmackraken
- VIP Member
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Εχω scanner HP αλλά ογκώδες αν σας ενδιαφέρει
Στην αγορά πάντως υπάρχουν φορητά scanner μικρου μεγέθους οπως https://gforgadget.gr/shop/foritos-saro ... 1717462925echelon2011 έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 00:48Συνήθως αυτές οι συσκευές είναι μέγεθος Α4 και θα με βόλευε μια μικρότερη, αλλά στο εμπόριο δεν βρίσκω κάτι μικρό.
-
- VIP Member
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 37
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα, αν φυσικά δεν θέλει το μέλος που έκανε το αρχικό ποστ, θα με ενδιέφερε εμένα το σκάνερ για τον ίδιο λόγο, θέλω να ψηφιοποίησω φωτογραφίες και έντυπα από Α4 και μικρότερα και λόγω περιορισμένου χώρου θα με εξυπηρετούσε να μην έχω ολόκληρο τούβλο μόνο για τη λειτουργία σκάνερ. Ο υπολογιστής μου ο προηγούμενος είναι με ΧΡ αν θυμάμαι καλά, και βρίσκομαι Ν.Σμυρνη οπότε θα με βόλευε πολύ. Σαφώς προηγείται το μέλος που έκανε την ανάρτηση ...
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.

**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη
- Επικοινωνία:
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη
- Επικοινωνία:
Ναι, και εγώ κάτι τέτοια κοιτούσα αλλά επειδή τα θέλω για φωτογραφίες, με προβληματίζει το αν θα κυλούν σωστά τα ρόλερ τους στην επιφάνεια του γραφείου. Μερικοί χρήστες δυσκολεύονται σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα ένα flatbed A5 με λαμπτήρα led. Δεν ξέρω αν υπάρχει πια κάτι τέτοιο σε καινούργιο. Δύο scanner που είχα, τα χάρισα εδώ πριν χρόνια.polvar έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 12:18Εχω scanner HP αλλά ογκώδες αν σας ενδιαφέρει
Στην αγορά πάντως υπάρχουν φορητά scanner μικρου μεγέθους οπως https://gforgadget.gr/shop/foritos-saro ... 1717462925echelon2011 έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 00:48Συνήθως αυτές οι συσκευές είναι μέγεθος Α4 και θα με βόλευε μια μικρότερη, αλλά στο εμπόριο δεν βρίσκω κάτι μικρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος echelon2011 την 29 Απρ 2025, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Έχω πολυμηχάνημα σε άλλο χώρο, αλλά στο σπίτι ο χώρος είναι περιορισμένος.
- Leventias
- Οικονομική στήριξη
- Παπούτσι: 45
- Μπλούζα: XXL
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Αυτά που ζητάω να μου χαρίσουν δεν προορίζονται μόνο για εμένα, αλλά για τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
https://www.ebay.com/p/220395968?iid=297163989011echelon2011 έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 13:37...με προβληματίζει το αν θα κυλούν σωστά τα ρόλερ τους στην επιφάνεια του γραφείου. Μερικοί χρήστες δυσκολεύονται σε αυτό... Δεν ξέρω αν υπάρχει πια κάτι τέτοιο σε καινούργιο
Καινουργιο ειναι ακριβό: https://www.public.gr/product/periferei ... ko/1987504