Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Καλημέρα
Μου έπεσαν στα χέρια μου δύο δίσκοι WD Green 240GB SSD, SATA 2.5", WDS240G2G0A
Ειναι πλήρως λειτουργικοί. Εχουν γίνει format
Υπάρχει πιθανότητα και για άλλους
Αποστολή με boxnow mini δεμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tgi την 12 Ιούλ 2025, 07:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Το πάθημα μου έγινε μάθημα : ποτέ δεν στέλνω σε καποιον τίποτα αν δεν μου στείλει τα ταχυδρομικά!!!!
Αυτά που ζητάω να μου χαρίσουν δεν προορίζονται μόνο για εμένα, αλλά για τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
τα παραβλέπω.«ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ τῇ ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία». Ξεν. Κ.Παιδ. 1.2.7
Λείπω συχνά εκτός έδρας. Ζητώ κατανόηση, αν καθυστερώ να απαντήσω.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τονμοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά ναεπαναχαρίζονταιόταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και ναανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Με ενδιαφέρει και μένα ένας για να αναστήσω ένα παλιό φορητό.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.