Χαρίζεται τσάντα λαπτοπ πολύ ποιοτική με θήκες πολλαπλές, ιδανική για 15,6 αλλά με επιφύλαξη ίσως χωράει και 17αρι λάπτοπ (δεν έχω για να το επιβεβαιωσω )
Η τσάντα μαύρου χρώματος από το γνωστό υλικό αντοχής και έχει διακοσμηθεί με πρόσθετο ύφασμα σε ασημί/μαύρη απόχρωση και με γούνινο ύφασμα σε χρώμα ανοιχτό καφέ, οπότε έχει και μια τσαχπινια για να μην είναι μονότονη
Δίνεται και μια θήκη για τάμπλετ 10" σε διάταξη ipad (όχι μακρόστενο) σε υφή δερμάτινη και σχέδιο Παρίσι, είχε αγοραστεί από γνωστό πολυκατάστημα πριν καιρό και είναι σε άψογη κατάσταση.
Δίνονται και μαζί
Λογικά αρκεί μικρή θυρίδα μποξ.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.