Πλήρως λειτουργικά, υπάρχει και δυνατότητα παράδοσης με έξοδα δικά σας.
Μοντέλα:
𝙶̶𝚃̶𝟹̶𝟶̶𝙽̶ ̶-̶ ̶𝙳̶𝚅̶𝙳̶𝚁̶𝚆̶ Δόθηκε! (xariseto+)
BC5500H - BD-ROM/DVDRW

Καλημέρα σας, εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση απο άλλο μέλος τις επόμενες μέρες, μπορώ να αποστείλω και τα 2 τεμάχια. Πάντως είναι και τα δύο το ίδιο μέγεθος, το μόνο που αλλάζει είναι το κομματάκι που βιδώνει απο πίσω, το οποίο αφαιρείται απο τις 2 βίδες που φαίνονται στις φωτογραφίες.scorpiogr έγραψε: ↑06 Μαρ 2026, 03:30Καλημέρα!!!
Αν είναι λειτουργικά και από τη στιγμή που δεν τα ζητεί άλλο μέλος θα τα ήθελα γιατί το δικό μου οπτικό μέσο τα έχει παίξει αλλά δεν ξέρω ποιο από τα 2 θα κουμπώσει καλύτερα....
Οπότε από τη στιγμή που δεν τα ζητάει άλλο μέλος θα τα ήθελα....
Ευχαριστώ!!!

Καλημέρα σας, ναι, είναι και τα δύο λειτουργικά, ενδιαφέρεστε για συνάντηση στη περιοχή μου η αποστολή?

Καλημέρα σας, μία και το προηγούμενο μέλος ζήτησε συγκεκριμένα το GT30N, αυτό αφήνει το BC5500H διαθέσιμο άν σας εξυπηρετεί.scorpiogr έγραψε: ↑06 Μαρ 2026, 03:30Καλημέρα!!!
Αν είναι λειτουργικά και από τη στιγμή που δεν τα ζητεί άλλο μέλος θα τα ήθελα γιατί το δικό μου οπτικό μέσο τα έχει παίξει αλλά δεν ξέρω ποιο από τα 2 θα κουμπώσει καλύτερα....
Οπότε από τη στιγμή που δεν τα ζητάει άλλο μέλος θα τα ήθελα....
Ευχαριστώ!!!

όταν που το παραχωρήσετε τηρώντας την διαδικασία θα σας στείλω πμ με κωδικό αποστολής boxnow Εκτιμώ μικρή θυρίδα

Πολύ ωραία, αναμένω κωδικό για μικρή θυρίδα και το αποστέλω άμεσα

ναι οκ απο την στιγμή που πήρε το μέλος το ένα θα παρω και εγω το αλλο το BC5500H

Πολύ ωραία, μπορώ να το στείλω μέσα στη μέρα με αποστολή κωδικού για μικρό ντουλαπάκι