Παραλαβή κατά προτίμηση από ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Συντονιστές: polvar, lamprinavrt, christitzav
Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ.Μιχάλης 04 έγραψε: ↑07 Μάιος 2022, 18:30Καλησπέρα σε όλους και αληθώς ανέστη ο Κύριος!
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, προέκυψε κάτι και ενδεχομένως από Δευτέρα να κατεβάσω όλες τις αγγελίες.
Εάν μπορεί κάποιος από τους δύο ενδιαφερόμενους να παραλάβει αύριο από την περιοχή μου, Μαρτίου με Όλγας, θα το έχει. Απλά ενημερώστε εδώ ώστε να το δουν όλοι. Εάν μπορείτε και οι δύο, τότε θα επιλέξω στην τύχη, και θα το ανακοινώσω εδώ ασφαλώς.
Έγινε καλώς. Αν αλλάξει κάτι αύριο και έχω περισσότερο χρόνο κι ευελιξία, ενημερώνω.agion oros έγραψε: ↑07 Μάιος 2022, 21:47Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ.Μιχάλης 04 έγραψε: ↑07 Μάιος 2022, 18:30Καλησπέρα σε όλους και αληθώς ανέστη ο Κύριος!
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, προέκυψε κάτι και ενδεχομένως από Δευτέρα να κατεβάσω όλες τις αγγελίες.
Εάν μπορεί κάποιος από τους δύο ενδιαφερόμενους να παραλάβει αύριο από την περιοχή μου, Μαρτίου με Όλγας, θα το έχει. Απλά ενημερώστε εδώ ώστε να το δουν όλοι. Εάν μπορείτε και οι δύο, τότε θα επιλέξω στην τύχη, και θα το ανακοινώσω εδώ ασφαλώς.