Η μηχανή της παιδικής μου ηλικίας polaroid 600 one step παίρνει πολύ ακριβό φιλμ (ξανακυκλοφορεί!). Ζήτησα αρχικά ενα χαρτάκι μιας ποζας αλλά...
Edit: μόλις έμαθα ότι πρέπει μα μπει όλο το φιλμ μέσα!
Anyway... Αν έχει κάποιος να μoυ χαρίσει film που δεν το χρειάζεται για να τη δοκιμάσω να δω αν δουλεύει θα ήμουν ευγνώμων.
Επίσης αν κάποιος (συλλέκτης)θέλει απλώς να τη δει να δακρύσουμε μαζί είμαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε απλά για να τη δει! Είναι μοντέλο του 1996! Τα φοβερά 90s.
[ΖΗΤΑΩ] Film polaroid 600 one step.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Πυλαίας Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Ζευγάρι
- Παπούτσι: 41
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Film polaroid 600 one step.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
- Αγαπητά νέα μέλη,μη ζητάτε κι εξαφανίζεστε!
- Η συλλογή μου με κανάτες και vintages διακοσμητικά: viewtopic.php?f=335&t=209575
- Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...
-Έχω έλλειψη χώρου. Τα αντικείμενα που χαρίζω μπορεί παράλληλα να τα πουλάω σε πλατφόρμα μεταχειρισμένων (vendora)(μόνο τα δικά μου αντικείμενα).
- Η συλλογή μου με κανάτες και vintages διακοσμητικά: viewtopic.php?f=335&t=209575
-Έχω έλλειψη χώρου. Τα αντικείμενα που χαρίζω μπορεί παράλληλα να τα πουλάω σε πλατφόρμα μεταχειρισμένων (vendora)(μόνο τα δικά μου αντικείμενα).
-
- Diamond Member
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Film polaroid 600 one step.
I see your '90s 600 One Step and raise you my late '70s SX-70
Οι φωτογραφίες είναι με "φιλμ" Polaroid 600, το οποίο με πατέντα έμπαινε στην SX-70 και με πατέντα μπορούσες να τραβήξεις και φωτογραφίες χωρίς να τις καις
Το κακό είναι ότι ακόμα και τα 600 καταργήθηκαν στα μέσα των '00s. Μέχρι το 2010 μπορεί να έβρισκες κανένα ληγμένο που είχε καλή απόδοση (οι φωτογραφίες τότε περίπου τραβήχτηκαν), μετά βγήκαν τα Impossible Project που δεν ήταν τόσο σταθερά και τώρα έχουν βγει πάλι σαν Polaroid, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο καλά (ίσως λόγω περιορισμών στα χημικά που χρησιμοποιούν). Ίσως να αξίζει πάντως να αγοράσεις ένα αν θέλεις να πειραματιστείς (έχω πάρει ένα για SX-70 που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω και φοβάμαι ότι στο τέλος θα χαλάσει...)
Οι φωτογραφίες είναι με "φιλμ" Polaroid 600, το οποίο με πατέντα έμπαινε στην SX-70 και με πατέντα μπορούσες να τραβήξεις και φωτογραφίες χωρίς να τις καις
Το κακό είναι ότι ακόμα και τα 600 καταργήθηκαν στα μέσα των '00s. Μέχρι το 2010 μπορεί να έβρισκες κανένα ληγμένο που είχε καλή απόδοση (οι φωτογραφίες τότε περίπου τραβήχτηκαν), μετά βγήκαν τα Impossible Project που δεν ήταν τόσο σταθερά και τώρα έχουν βγει πάλι σαν Polaroid, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο καλά (ίσως λόγω περιορισμών στα χημικά που χρησιμοποιούν). Ίσως να αξίζει πάντως να αγοράσεις ένα αν θέλεις να πειραματιστείς (έχω πάρει ένα για SX-70 που δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω και φοβάμαι ότι στο τέλος θα χαλάσει...)
Με εξαίρεση τα είδη ανάγκης:
- Δε χαρίζω σε μέλη που μόνο ζητάνε
- Αποφεύγω να χαρίζω σε μέλη με υπέρβαση ορίων ζήτησης
- Προτιμώ να χαρίζω σε μέλη που μπορούν να παραλάβουν
Υπάρχουν δύο γατούληδες στο σπίτι
Αποστολές μόνο με BoxNow λόγω έλλειψης χρόνου
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ. Stay tuned...
- Δε χαρίζω σε μέλη που μόνο ζητάνε
- Αποφεύγω να χαρίζω σε μέλη με υπέρβαση ορίων ζήτησης
- Προτιμώ να χαρίζω σε μέλη που μπορούν να παραλάβουν
Υπάρχουν δύο γατούληδες στο σπίτι
Αποστολές μόνο με BoxNow λόγω έλλειψης χρόνου
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ. Stay tuned...
-
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Πυλαίας Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 41
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Film polaroid 600 one step.
Δηλώνω καταγοητευμενη αρχικά!!!!!!
Αν ήμουν σίγουρη οτι δουλεύει θα έπαιρνα αλλά φοβάμαι μην το οαρω τζάμπα. Πάντως είμαι χαρούμενη που ξανα κυκλοφόρησαν!! Εκείνο το χρζζζτ δεν συγκρίνεται όταν πετάει τη φωτογραφία!!!!
Αν ήμουν σίγουρη οτι δουλεύει θα έπαιρνα αλλά φοβάμαι μην το οαρω τζάμπα. Πάντως είμαι χαρούμενη που ξανα κυκλοφόρησαν!! Εκείνο το χρζζζτ δεν συγκρίνεται όταν πετάει τη φωτογραφία!!!!
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ