Καλησπέρα
Χαρίζεται το ραδιοκασετόφωνο SONY, που είχα πάρε από αυτήν την αγγελία : viewtopic.php?p=1916702#p1916702
Όσο το είχα , το χρησιμοποίησα μόνο για αναπαραγωγή CD, συνεπώς δεν γνωρίζω την λειτουργικότητα του κασετοφώνου. Όσον αφορά το ραδιόφωνο, χρειάζεται σίγουρα μια κεραία, για την λειτουργικότητά του θα σας παραπέμψω στο σχόλιο του προηγούμενου κατόχου, στην αρχική αγγελία, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.
[ΧΑΡΙΖΩ] Ραδιοκασετοφωνο και CD player
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
-
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Ραδιοκασετοφωνο και CD player
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ekaterga την 02 Οκτ 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Δίνω προτεραιότητα πάντα σε όποιον/α μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως από την περιοχή μου (Παπάφειο)
Δεν κάνω αποστολή με ΕΛΤΑ, μόνο με BoxNow.
Δίνω προτεραιότητα πάντα σε όποιον/α μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως από την περιοχή μου (Παπάφειο)
- Trambakoulas
- Υπέρβαση ορίου ζήτησης
- Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
- Δήμος - Κοινότητα: Πάτρας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Ραδιοκασετοφωνο και CD player
Καλησπέρα θα το ήθελα αν είναι διαθέσιμο. Αν είναι δυνατόν να γίνει αποστολή με boxnow αφού πρώτα μου πείτε το μέγεθος. Ευχαριστώ
Κατοικώ και μετακινούμαι μεταξύ Κορινθίας και Αχαίας και μπορώ να παραδώσω και σε Κιάτο και σε Πάτρα.
Κατοικώ και μετακινούμαι μεταξύ Κορινθίας και Αχαίας και μπορώ να παραδώσω και σε Κιάτο και σε Πάτρα.
-
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Ραδιοκασετοφωνο και CD player
Δικό σας.Trambakoulas έγραψε: ↑02 Οκτ 2024, 00:30Καλησπέρα θα το ήθελα αν είναι διαθέσιμο. Αν είναι δυνατόν να γίνει αποστολή με boxnow αφού πρώτα μου πείτε το μέγεθος. Ευχαριστώ
Έχω στείλει π.μ.