[ΖΗΤΑΩ] DΑΤ / Laserdisc

Τοστιέρες - ψυγεία - τν - ήχος - εικονα κ.α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] DΑΤ / Laserdisc

Δημοσίευση από echelon2011 » 04 Απρ 2026, 21:21

Εδώ και χρόνια ψάχνω να προσθέσω στο στερεοφωνικό μου ένα DAT και ένα Laserdisc. Αφενός δεν βρίσκω πουθενά κάτι λειτουργικό ή έστω και προς επισκευή σε μια λογική τιμή, αφετέρου το πνεύμα χαρίσματος που με διακατέχει, μου προκαλεί απόλυτη άρνηση στο να τελέσω αγοραπωλησία για παλιά HiFi, που είναι παροπλισμένα, άνευ χρηστικότητας, και που οι ιδιοκτήτες τους αντί να τα χαρίσουν σε εμάς που τα αγαπάμε και τα συντηρούμε, αυτοί τα υπερκοστολογούν σε site πωλήσεων, για να καταλήξουν - αν τα αγοράσει κανείς - σε ψυχολογικά εξαρτημένους συλλέκτες και με την πάροδο του χρόνου στους κάδους ανακύκλωσης των κληρονόμων τους, Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι. Ακόμα πιο σοκαριστικό για μένα είναι όταν κάνω προσφορά αγοράς για κάποια συσκευή στη μισή τιμή και μου απαντούν «και δεν το πετάω καλύτερα», όταν εγώ προσωπικά μόνο χαρίζω.

Οπότε με απόλυτη φυσικότητα :rofl: και τοποθετώντας τα φυσικά αντικείμενα στην πραγματική τους - κατά τη γνώμη μου - αξία ζητάω:
    Ένα DAT recorder, καθώς στο εμπόριο βρίσκω πολλές κασέτες αλλά καθόλου συσκευές (γεγονός που δείχνει ότι προφανώς τα περισσότερα δεν λειτουργούν πια)
      Ένα Laserdisc player και γιατί όχι και κάποιους δίσκους. Προς το παρόν έχω μόνο ένα δίσκο με μια συναυλία και θα ήθελα να μπορέσω να τον δω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Άλλες ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές”