[ΧΑΡΙΖΩ] φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας

Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
75 68
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιουν 2025, 08:04

Χαριζονται φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα κινησης/σκοταδιου. Τα πανελ με αισθητηρα χρειαζονται επισκευη (κολληση των καλωδιων στα πανελ τους), οι λαμπες ειναι λειτουργικες εκτος απο τις 2 μονες τους που δεν ειναι αναμενες, ισως ειναι θεμα μπαταριας, τα πανελ απο οσο γνωριζω ειναι λειτουργικα.

1)
Εικόνα

2)
Εικόνα

3)
Εικόνα

4)
Εικόνα

5)
Εικόνα

6)
Εικόνα

7)
Εικόνα

8)
Εικόνα

9)
Εικόνα

Δωθηκαν σε trelis
Spoiler:
10)
Εικόνα

Εικόνα

12)
Εικόνα

13)
Εικόνα

14)
Εικόνα

15)
Εικόνα

16)
Εικόνα

Χερι-με-χερι περιοχη Πατρων ή αποστολη με ΕΛΤΑ ή BOXNOW. Τραπεζα ταχυδρομικων εξοδων: Eurobank
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A-Rider την 14 Ιούλ 2025, 07:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Η συλλογή μου με retro υπολογιστές

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Χαριζονται φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Δημοσίευση από maddog » 27 Ιουν 2025, 08:28

Καλημέρα. Με ενδιαφέρουν όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ, αν δε ζητηθεί κάποιο από αυτά, αλλιώς όσα μπορείς να μου χαρίσεις.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."

Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
75 68
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Χαριζονται φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιουν 2025, 09:43

maddog έγραψε:
27 Ιουν 2025, 08:28
Καλημέρα. Με ενδιαφέρουν όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ, αν δε ζητηθεί κάποιο από αυτά, αλλιώς όσα μπορείς να μου χαρίσεις.
Καλημερα, ολα οχι, προτιμω να μοιραστουν οσο γινεται, διαλεξε καποια σαν προτεραιοτητα.
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.

kolok
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Ευόσμου Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kolok » 27 Ιουν 2025, 11:13

Καλημέρα δηλώνω και εγώ ενδιαφερον για 2 πάνελ και 2 σετ με λάμπες πανελ αισθητήρα .
Ευχαριστώ πολύ.

1,3,5,11,12
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kolok την 27 Ιουν 2025, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
75 68
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιουν 2025, 11:55

Προσθεσα αριθμους επειδη ειναι πολλες οι φωτογραφιες, για διευκολυνση των ζητησεων.

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maddog » 27 Ιουν 2025, 12:05

A-Rider έγραψε:
27 Ιουν 2025, 09:43
maddog έγραψε:
27 Ιουν 2025, 08:28
Καλημερα, ολα οχι, προτιμω να μοιραστουν οσο γινεται, διαλεξε καποια σαν προτεραιοτητα.
Τότε με ενδιαφέρει το 1 και 4.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."

Η παραλαβή των αντικειμένων που χαρίζω θα γίνεται μόνο από την περιοχή μου.Στέλνω μόνο με boxnow.gr. Έχω alpha,eurobank και εθνική.
Παρακαλώ τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα που χαρίζω να έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια, αν αλλάξουν γνώμη, να δηλώσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Άβαταρ μέλους
MGEORGE
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Καρδίτσας
Δήμος - Κοινότητα: Καρδίτσας
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Δημοσίευση από MGEORGE » 27 Ιουν 2025, 15:07

αποσύρω το ενδιαφέρον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MGEORGE την 27 Ιουν 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
75 68
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: φωτοβολταϊκα πανελακια, λαμπες led επαναφορτιζομενες & led φωτα με πανελ και αισθητηρα

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιουν 2025, 16:23

MGEORGE έγραψε:
27 Ιουν 2025, 15:07
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για ένα σετ πάνελ λαμπα να είναι λειτουργικά
Το 5 σας κανει?

Άβαταρ μέλους
MGEORGE
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Καρδίτσας
Δήμος - Κοινότητα: Καρδίτσας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MGEORGE » 27 Ιουν 2025, 16:54

A-Rider έγραψε:
27 Ιουν 2025, 16:23
MGEORGE έγραψε:
27 Ιουν 2025, 15:07
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για ένα σετ πάνελ λαμπα να είναι λειτουργικά
Το 5 σας κανει?
αποσύρω το ενδιαφέρον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MGEORGE την 27 Ιουν 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
trelis
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Εύβοιας
Δήμος - Κοινότητα: Μεσσαπίων Εύβοιας
Παπούτσι: 42
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trelis » 27 Ιουν 2025, 18:15

καλημέρα.
δηλώνω ενδιαφέρον 12,13,14,15,16.
αποστολή με box now.
ευχαριστώ

ορθη χρηση, προϋποθετει εγκαιρη γνωση

Για άμεσα μηνύματα έχω viber το 69406*******

ζεις για να τρως ή τρως για να ζεις ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΧΑΙΑΣ”