[ΧΑΡΙΖΩ] πλυστικο μηχανημα Parkside, με προβλημα, χωρις παρελκομενα.

Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας

Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
88 85
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] πλυστικο μηχανημα Parkside, με προβλημα, χωρις παρελκομενα.

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιαν 2026, 11:06

Χαριζεται πλυστικο μηχανημα Parkside, με προβλημα, χωρις παρελκομενα. Το προβλημα βρισκεται μαλλον στις τσιμουχες, χρησιμοποιηθηκε με παροχη καυτου νερου, κατι το οποιο δεν υποστηριζει, με αποτελεσμα πολυ μειωμενη πιεση νερου, κατα τα αλλα, λειτουργικο. Θα καθαριστει πριν αποσταλλει προφανως, οι φωτο ειναι απο τον φιλο που το εχει στην αποθηκη του.

Εικόνα

Εικόνα
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Η συλλογή μου με retro υπολογιστές

regent
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Χαριζεται πλυστικο μηχανημα Parkside, με προβλημα, χωρις παρελκομενα.

Δημοσίευση από regent » 27 Ιαν 2026, 11:12

Καλημέρα.
Πιστεύετε πως μπορείς να χωρέσει σε θυρίδα boxnow;
Αν ναι, πιθανότατα με ενδιαφέρει για φίλο.
Φιλικά,
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;

Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
88 85
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Χαριζεται πλυστικο μηχανημα Parkside, με προβλημα, χωρις παρελκομενα.

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιαν 2026, 11:28

regent έγραψε:
27 Ιαν 2026, 11:12
Καλημέρα.
Πιστεύετε πως μπορείς να χωρέσει σε θυρίδα boxnow;
Αν ναι, πιθανότατα με ενδιαφέρει για φίλο.
Φιλικά,
Καλημερα, θα ζητησω διαστασεις και θα επανελθω.
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.

regent
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς

Δημοσίευση από regent » 27 Ιαν 2026, 12:21

Εδώ φαίνονται μήκος και πλάτος αλλά όχι ύψος. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και τα παρελκόμενα.
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;

Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
88 85
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από A-Rider » 27 Ιαν 2026, 12:26

regent έγραψε:
27 Ιαν 2026, 12:21
Εδώ φαίνονται μήκος και πλάτος αλλά όχι ύψος. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και τα παρελκόμενα.
Ειναι 20Χ25Χ35, παρελκομενα, οπως αναφερω στην αγγελια δεν υπαρχουν.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΧΑΙΑΣ”