Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Ιταλική συσκευή uniflex aquastart,λειτουργική.Για αυτόματο πότισμα (συχνότητα από 8 ώρες εως 7 ημερ) και διάρκεια ποτίσματος 5' ,15', 30',60'.
(έχει και λειτουργία για χειροκίνητο πότισμα)-Παίρνει μπαταρία 9 V.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kateuro την 26 Μάιος 2017, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενδιαφερομαι καργα!!! Δεκαδες γλάστρες μου ξερένονται κάθε χρόνο...
Δεν χαρίζω σε μέλη που δεν έχουν χαρίσει τίποτα ή δεν έχουν προσπαθήσει να χαρίσουν τίποτα,σε μέλη που έχουν μόνο αγγελίες ζήτησης και με μηδέν στατιστικά. Αλλά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις
Καλημέρα. Δηλώνω ενδιαφέρον για το σπίτι στο χωριό. Τώρα που κοιμηθηκε και η γιαγιά έμεινε άδειο το σπίτι και πάμε κάθε 2-3 μέρες γιατί είναι μακρυα. Συγνώμη για το προσωπικό του ποστ...
Έχω να παραλάβω απο:roula1990 Έχω να στείλω σε: Αναμονή "Ευχαριστώ": οφείλω:nasa-demigian-doritta-τιναλαπ-eleniv-deppieg-κατερινα.χαιδαρι-π1973194 (0.30€)orka(0.20€)-VIKTORIA(0.30€) Μου οφείλουν:KatrinZ (1.5€ απο αποστολη σακιδιο με Τελη)
Τωρα πια εχουμε τρια παιδακια!!!! Γι αυτο ισως καθυστερω λιγο την αποστολη η την αναγνωση μηνυματων
Απο δω και περα θα κανω σπανια αποστολες γιατι η κατασταση στα ελτα της περιοχης μου εχει ξεφυγει απο τα ορια και δε μπορω να καθομαι με τις ωρες να περιμενω να εξυπηρετηθω ενω κλαιει το μικρο και να μη δεχονται και ομαδικες αποστολες κιολας