1) μοχέρ

2)

3) λευκό, όμως έχει μέσα και γυαλιστερές κλωστίτσες

4) μαλλί 30%, ακρυλικό 70% βελόνες 4-4½

5)

6)

7) κορδόνι

8)

9)

10)

Συντονιστές: polvar, lamprinavrt, christitzav
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από την άλλη αγγελία που ζητήσατε είναι εντελώς διαφορετικό νήμα. Κορδονάκι γράφει, αλλά είναι πλακέ σαν κορδέλα. Αυτό είναι περίπου σαν κορδόνι από παπούτσια. Ίσως δεν το έγραψα σωστάmelomakarono έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:06Καλησπέρα! Από αυτή την αγγελία θα ήθελα το 4 και το 7..
Ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση!ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:31Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από την άλλη αγγελία που ζητήσατε είναι εντελώς διαφορετικό νήμα. Κορδονάκι γράφει, αλλά είναι πλακέ σαν κορδέλα. Αυτό είναι περίπου σαν κορδόνι από παπούτσια. Ίσως δεν το έγραψα σωστάmelomakarono έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:06Καλησπέρα! Από αυτή την αγγελία θα ήθελα το 4 και το 7..
Ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Ωραία.melomakarono έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:33Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση!ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:31Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από την άλλη αγγελία που ζητήσατε είναι εντελώς διαφορετικό νήμα. Κορδονάκι γράφει, αλλά είναι πλακέ σαν κορδέλα. Αυτό είναι περίπου σαν κορδόνι από παπούτσια. Ίσως δεν το έγραψα σωστάmelomakarono έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:06Καλησπέρα! Από αυτή την αγγελία θα ήθελα το 4 και το 7..
Ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Τα θέλω και παλι, είδα τη διαφορά τους, φτιάχνω κορδέλες, τσάντες και πορτοφολακια, και είναι κατάλληλα..![]()
Καλησπέρα, δικά σουmelomakarono έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 20:06Καλησπέρα! Από αυτή την αγγελία θα ήθελα το 4 και το 7..
Ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Δικά σου όσα ζήτησες, εκτός από το 4 που θα τα δώσω όλα στο melomakarono
Καλησπέρα. Δικά σου τα εξήςgiannis-sofia έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 21:20καλησπερα φιλε μου
με ενδιαφερουν ολα για την κορη μου
η επιλογη δικια σου
καλο βραδυ