Μας την κανανε δωρο περσι ,αλλα δεν θα τη χρειαστω δεν εχει ανοιχτει καν.
Συντονιστές: polvar, lamprinavrt, christitzav
Καλησπερ!λογικα ναι,δεν την ανοιξα καν...Ioannamarg έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 12:04Καλημερα Βικυ μου με ενδιαφερει πολυ να ρωτησω μονο ειναι οπως φαινεται στην φωτο δηλ ειναι η σχαρα και απο κατω ειναι βαθυ το σκευος για να πεφτουν τα λιπη σευχαριστω πολυ
Ωραία σευχαριστω ενδιαφερομαιvicki έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 21:40Καλησπερ!λογικα ναι,δεν την ανοιξα καν...Ioannamarg έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 12:04Καλημερα Βικυ μου με ενδιαφερει πολυ να ρωτησω μονο ειναι οπως φαινεται στην φωτο δηλ ειναι η σχαρα και απο κατω ειναι βαθυ το σκευος για να πεφτουν τα λιπη σευχαριστω πολυ
Καλησπερα με ενδιαφερει και εμενα να την παρω στην εργασια μου ,θα μας εξυπηρετουσες παρα πολυ αν θα με επέλεγες ευχαριστω πολυ
Kαλησπερα!μετα απο κληρωση δικη σου..Ioannamarg έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 22:21Ωραία σευχαριστω ενδιαφερομαιvicki έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 21:40Καλησπερ!λογικα ναι,δεν την ανοιξα καν...Ioannamarg έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 12:04Καλημερα Βικυ μου με ενδιαφερει πολυ να ρωτησω μονο ειναι οπως φαινεται στην φωτο δηλ ειναι η σχαρα και απο κατω ειναι βαθυ το σκευος για να πεφτουν τα λιπη σευχαριστω πολυ