Χαρίζω το συγκεκριμένο και αρκετά μικρό στο μέγεθος συστηματάκι.
Το δίνω απλώς γιατί δεν το χρησιμοποίησα καθόλου λόγω μετακόμισης. Στο προηγούμενο σπίτι είχα πιο εμφανείς λόγους να προφυλαχθώ.
Ουσιαστικά, το τοποθετείς σε κάποιο μέρος να μη φαίνεται καλά, το ενεργοποιείς και απενεργοποιείς με sms από το κινητό σου (καθώς δέχεται sim, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες) και όταν ανιχνεύσει κίνηση στον χώρο, σου κάνει αυτόματα κλήση στο κινητό και ακούς τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στον χώρο από απομακρυσμένο σημείο.
Δυστυχώς δεν έχω οδηγίες χρήσης, αλλά προτείνω 2 τρόπους:
1. Αναζήτηση στο YouTube για οδηγίες ενεργοποίησης με το συγκεκριμένο μοντέλο
2. Φωτογράφιση του αντικειμένου, χρήση της φωτογραφίας με Google Lens και αναζήτηση οδηγιών χρήσης.
Δίνεται μαζί με το καλώδιο του.
Αποστολή αποκλειστικά με box now με δική σας διαδικασία.
Ευχαριστώ
[ΧΑΡΙΖΩ] Σύστημα αυτόματης κλήσης σε ενδεχόμενο διάρρηξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
- vasilis7825
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Βοιωτίας
- Δήμος - Κοινότητα: Οινοφύτων Βοιωτίας
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Σύστημα αυτόματης κλήσης σε ενδεχόμενο διάρρηξης
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Από το προφίλ μου μπορεί να φαίνεται ότι ζητάω πολλά περισσότερα από όσα προσφέρω. Με απολύτως καλή θέληση και δική μου πρωτοβουλία, ας διευκρινίσω ότι έχω και ενεργές «ΧΑΡΙΖΩ» και πολλά να προσθέσω ακόμα προς χάρισμα. Όμως, καθαρά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ανανεώνω/προσθέτω αγγελίες/αντικείμενα προς χάρισμα αρκετά αραιά. Δεν ξεχνάω κανέναν και έχω στο πρόγραμμα τέτοιες ανανεώσεις/προσθήκες, και το εξηγώ για να μη δημιουργείται λανθασμένη εντύπωση για τη γενικότερη συμβολή μου στον ιστότοπο. Ευχαριστώ πολύ.
Από το προφίλ μου μπορεί να φαίνεται ότι ζητάω πολλά περισσότερα από όσα προσφέρω. Με απολύτως καλή θέληση και δική μου πρωτοβουλία, ας διευκρινίσω ότι έχω και ενεργές «ΧΑΡΙΖΩ» και πολλά να προσθέσω ακόμα προς χάρισμα. Όμως, καθαρά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ανανεώνω/προσθέτω αγγελίες/αντικείμενα προς χάρισμα αρκετά αραιά. Δεν ξεχνάω κανέναν και έχω στο πρόγραμμα τέτοιες ανανεώσεις/προσθήκες, και το εξηγώ για να μη δημιουργείται λανθασμένη εντύπωση για τη γενικότερη συμβολή μου στον ιστότοπο. Ευχαριστώ πολύ.
-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
- Δήμος - Κοινότητα: Ρίου Αχαΐας
- Παπούτσι: 44
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Σύστημα αυτόματης κλήσης σε ενδεχόμενο διάρρηξης
Δηλώνω ενδιαφέρον. Ευχαριστώ!!!
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
REUSE-REDUCE-RECYCLE
Υπάρχουν σκύλοι και γάτες στο σπίτι, οπότε προσοχή οι αλλεργικοί.
Για τους υπόλοιπους σας βεβαιώ οτι είναι πλήρως εμβολιασμένα και επισκέπτονται συχνά τον κτηνίατρο.
REUSE-REDUCE-RECYCLE
Υπάρχουν σκύλοι και γάτες στο σπίτι, οπότε προσοχή οι αλλεργικοί.
Για τους υπόλοιπους σας βεβαιώ οτι είναι πλήρως εμβολιασμένα και επισκέπτονται συχνά τον κτηνίατρο.
- vasilis7825
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Βοιωτίας
- Δήμος - Κοινότητα: Οινοφύτων Βοιωτίας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Σύστημα αυτόματης κλήσης σε ενδεχόμενο διάρρηξης
Καλημέρα. Δικό σας, στείλτε μου προσωπικό να το κανονίσουμε