ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ!

Διαθεσιμα τα 3,4,11,13,14,15,17
1. Σουτιεν 75ή80 cup C σαν καινουριο! *ΔΟΘΗΚΕ*

2. Βαμβακερο μπουστακι Bodytalk αυθεντικο νο. S-M για μικρο στηθος ομως *ΔΟΘΗΚΕ*

3. Καπρι παντελονι νο.S πολυ ωραιο υφασμα!!

4. Βαμβακερη λεπτη ZARA νο.S

5. Νο. L-ΧL ριχτο *ΔΟΘΗΚΕ*

6. Bαμβακερο νο.Μ *ΔΟΘΗΚΕ*

7. Πλεκτο νο.Μ το χρωμα του ειναι ενα ωραιο μπλε, σε ενα σημειο ξεπιαστηκε λιγο, θα προσπαθησω να το πιασω.. *ΔΟΘΗΚΕ*

8. Καφε σουτιεν intimissimi 75Β νομιζω, με ιδιαιτερο κουμπωμα *ΔΟΘΗΚΕ*

9. Νο.Μ, μπροστα ετσι και πισω ολη η πλατη δαντελα οπως φαινεται λιγο στο λαιμο *ΔΟΘΗΚΕ*

10. Σαν βελουδο, νο.L *ΔΟΘΗΚΕ*

11. Ροζ λεπτη πλεκτουλα ZARA νο.Μ ειναι αλλα φοριεται σιγουρα και απο L επειδη ειναι φαρδια!

12. Μαυρο πολυυυυυ φαρδυ και ριχτο μπλουζακι νο.Μ γραφει αλλα φοριεται και απο L τοσο φαρδυ που ειναι! *ΔΟΘΗΚΕ*

13. Φορεμα ΖΑRA νο.L πολυ ομορφο,σταθερο υφασμα, το πανω ειναι αερινο και μεσα φοδρα

14. Γαλαζιο παντελονι πιθανον 3/4, νο.Μ νομιζω, η μεση ειναι λαστιχο

15. Τιραντακι απο πυτζαμουλα, πολυ μαλακο υφασματακι βαμβακερο, αρκετα φορεμενο αλλα ζει ακομα, νο.S-M (χωρις ευχαριστω)

16. Γαλαζια μπλουζα βαμβακερη με σταθερο ωραιο υφασμα, με το καρτελακι της, νο.Μ αν θυμαμαι καλα!! *ΔΟΘΗΚΕ*

17. Ασπρη βερμουδα βαμβακερη, πολυ ωραιο υφασμα που δεν διαφανιζει, νο.Μ περιπου *ΔΟΘΗΚΕ*

18. Καπρι ΖΑRA πολυ ωραιο δροσερο υφασμα, νο.38 νομιζω

19. Γοβες νο.38 ανετο, πολυ ωραια εφαρμογη!! *ΔΟΘΗΚΕ*

20. Μαυρες υφασματινες μπαλαρινες 37 *ΔΟΘΗΚΕ*

21. Νο.38 λεει αλλα εγω θα πω 37 ή 37μισο γιατι με στενευουν πολυ, ενω εχω λεπτο ποδι.. Σαν καινουρια ειναι! *ΔΟΘΗΚΕ*