[ΧΑΡΙΖΩ] Καλάθια καρότσα για ψώνια/αγορες

Χαλιά, κουρτίνες, μικροαντικείμενα κλπ (εκτος κουζινικά)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
kathytrolldoll
VIP Member
VIP Member
75 57
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Καλάθια καρότσα για ψώνια/αγορες

Δημοσίευση από kathytrolldoll » 04 Ιούλ 2025, 17:12

Χαρίζονται 2 καρότσια για ψώνια, λαϊκή κλπ , σε καλή κατάσταση, το ένα είναι το κλασσικό μεταλλικό που χωράει μπόλικα πράγματα και το δεύτερο είναι υφασμάτινο μαύρο/καφέ, με πολύ χωρητικότητα. Είμαι χρησιμοποιημένα (από εμένα) αλλά έχουν ακόμη πολύ ψωμί!

Πιο πρακτικό να γίνει η παραλαβή από κοντά λόγω όγκου, βρίσκονται νέα Σμύρνη.

Φωτό έχω από το υφασμάτινο , το έχω τραβήξει από το πλάι για αυτό φαίνεται έτσι , εννοείται θα δωθουν άδεια οπότε δεν θα καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο (το λέω γιατί στη φωτό έχει κάποια ρούχα μέσα και φαίνεται φουσκωμένο)

Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια. :oops:
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Είδη νοικοκυριού”