Κουρτίνα για παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο...
Πλάτος 6 μέτρα, ύψος 2,4Ο...
Στη φώτο φαίνεται γαλαζοπράσινη, αλλά είναι γαλάζιο. Η υφή είναι glossy σφιχτή γάζα... σαν τούλι (σταθερό ύφασμα)
Ψάχνω για: ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, SUPERZINGS, LEGO FRIENDS και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW. Άτομα που δεν ανταποκρίνονται, ενώ έχουν κάνει ζήτηση, θα αποκλείονται από μελλοντική ζήτηση.
Οφείλω: 0,30 σε kspil .. Μου οφείλουν: Anast, skrisos 0,50
Γεια σας, με ενδιαφέρει η κουρτίνα για το παιδικό! Ευχαριστώ.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Παρακαλώ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ στην αγγελία για να απαντήσετε αργότερα.
Προτιμώ να μένει στις αναπάντητες αγγελίες!...
Μην ζητάτε κι εξαφανίζεστε!
Ψάχνω για: ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, SUPERZINGS, LEGO FRIENDS και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW. Άτομα που δεν ανταποκρίνονται, ενώ έχουν κάνει ζήτηση, θα αποκλείονται από μελλοντική ζήτηση.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Παρακαλώ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ στην αγγελία για να απαντήσετε αργότερα.
Προτιμώ να μένει στις αναπάντητες αγγελίες!...
Μην ζητάτε κι εξαφανίζεστε!