Ψάχνω για: ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, SUPERZINGS, LEGO FRIENDS και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW. Άτομα που δεν ανταποκρίνονται, ενώ έχουν κάνει ζήτηση, θα αποκλείονται από μελλοντική ζήτηση.
Οφείλω: 0,30 σε kspil .. Μου οφείλουν: Anast, skrisos 0,50
Κάποτε είχα το ιδιο πρόβλημα με μια παρόμοια κάμερα που πήρε νερό
την στέγνωσα και ξανα λειτούργησε κανονικά
βάλτε άμεσα την μπαταρία αν βγαίνει βέβαια
Η κάμερα λειτούργησε για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι... Έκανα όλες τις διαδικασίες, μπαταρία, κάλυμμα... Αλήθεια ήταν μια σταγόνα στο κάλυμμα...πιστολάκι, βεράντα... Στέγνωσε πλήρως... Δεν ξανάνοιξε
Ψάχνω για: ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, SUPERZINGS, LEGO FRIENDS και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW. Άτομα που δεν ανταποκρίνονται, ενώ έχουν κάνει ζήτηση, θα αποκλείονται από μελλοντική ζήτηση.