[ΖΗΤΑΩ] Περιοδικά διαφόρων ειδών

Βιβλία , εφημερίδες , περιοδικά, γραφική ύλη κ.α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας

Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
Απάντηση
silkakos
Gold Member
Gold Member
22 3
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 43
Μπλούζα: M
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] Περιοδικά διαφόρων ειδών

Δημοσίευση από silkakos » 01 Νοέμ 2025, 14:37

Ζητάω περιοδικά

Θέλω να έχουν διάφορες εικόνες και να είναι έγχρωμα (δεν έχει νόημα σταυρόλεξα κλπ)
Θα ήταν κατάλληλα περιοδικά με πρόγραμμα τηλεόρασης, μόδας, πληροφορικής, αυτοκινήτων, κόμιξ και τέτοια.

Τα θέλω για να ασχολείται η αδερφή μου η οποία είναι ΑμεΑ με νοητική και κινητική αναπηρία και της αρέσει κατά τη διάρκεια της μέρας να τα βλέπει, αλλά επίσης τα σκίζει κιόλας, οπότε τελειώνουν σχετικά γρήγορα. Όσα μπορέσω να μαζέψω είναι κέρδος. Αν είναι να τα ανακυκλώσετε, μην το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς μετά τη "χρήση" τους. :)

Μπορούμε να έρθουμε πρακτικά οπουδήποτε εντός Δήμου Θεσσαλονίκης, ενδεχομένως και στους δυτικούς δήμους, ή και με Box Now για τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας.

Άβαταρ μέλους
Leventias
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XXL
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] Re: Περιοδικά διαφόρων ειδών

Δημοσίευση από Leventias » 02 Νοέμ 2025, 07:42

Καλημέρα σας.
Γράφω για να μην χάσω την αγγελία.
Επειδή είμαι εκτός Αθηνών, όταν επιστρέψω θα κοιτάξω τι έχω και θα ενημερώσω.
Αυτά που ζητάω να μου χαρίσουν δεν προορίζονται μόνο για εμένα, αλλά για τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
τα παραβλέπω.«ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ τῇ ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία». Ξεν. Κ.Παιδ. 1.2.7

Λείπω συχνά εκτός έδρας. Ζητώ κατανόηση, αν καθυστερώ να απαντήσω.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

ptr
VIP Member
VIP Member
Φύλο: Ζευγάρι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ptr » 02 Νοέμ 2025, 11:06

Καλημέρα,

έχω περισσότερα από 30 τεύχη του περιοδικού Σχεδία (έχουν αρκετό κείμενο). Μπορώ επίσης να κοιτάξω για παλιούς καταλόγους από την εταιρεία που εργάζομαι (έπιπλα). Δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον (καρέκλες, τραπέζια, ξαπλώστρες), αλλά είναι 200+ σελίδες και ίσως βρω αρκετά αντύτυπα
Με εξαίρεση τα είδη ανάγκης:
- Δε χαρίζω σε μέλη που μόνο ζητάνε
- Αποφεύγω να χαρίζω σε μέλη με υπέρβαση ορίων ζήτησης
- Προτιμώ να χαρίζω σε μέλη που μπορούν να παραλάβουν

Υπάρχουν δύο γατούληδες στο σπίτι
Αποστολές με BoxNow λόγω έλλειψης χρόνου

Η συλλογή που (νόμιζα ότι δεν) έχω από φωτογραφικές μηχανές

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ. Stay tuned...

kathytrolldoll
VIP Member
VIP Member
79 62
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kathytrolldoll » 02 Νοέμ 2025, 12:09

Έχω 3 περιοδικά από εταιρείες διανομής παιχνιδιών και έχουν μέσα πολλές εικόνες από παιδικά παιχνίδια, πιστεύω θα της αρέσουν. Κατά καιρούς πέφτουν στα χέρια μου κι άλλα περιοδικά πχ μόδας κλπ οπότε αν δεν τα βιάζεστε, μπορώ να περιμένω να δω τι άλλο θα βρω και τα στέλνω όλα μαζί. Παρακαλώ μόνο ενημερώστε με αν σας ενδιαφέρουν ώστε να κρατήσω αυτά που έχω και να αρχίσω να ψάχνω ...
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια. :oops:
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.

Άβαταρ μέλους
neverlife
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
40 53
Νομός κατοικίας: Ν. Μαγνησίας
Δήμος - Κοινότητα: Βόλου Μαγνησίας
Παπούτσι: 42
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Paypal
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από neverlife » 02 Νοέμ 2025, 12:44

Εχω ολη τη σειρα του περιοδικου bismarck. Εφτιαξα το καραβι αλλα τα περιοδικα δεν τα θελω. Αν ενδιαφερεστε μπορω να τα στειλω με Box
Τσεκάρετε αυτά που αναζητώ αλλά και αυτά που χαρίζω! Ευχαριστώ :)

Συλλέγω παλιά εξαρτήματα υπολογιστών όπως επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, μητρικές και λοιπά, τα οποία χρησιμοποιώ, επισκευάζω (όταν γίνεται) και τα χαίρομαι όσο διαρκεί η ζωή τους αναβαθμίζοντας τα συστήματα που ήδη έχω αλλά και στήνοντας νέα για να χαρώ στο μέλλον.

Προτεραιότητα στα χρίσματα μου έχουν ΠΑΝΤΑ αυτοί που μου έχουν χαρίσει.
Δεν θα ήθελα να δω πράγματα που χαρίζω να πωλούνται σε sites αγγελιών.

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 02 Νοέμ 2025, 12:57

silkakos έγραψε:
01 Νοέμ 2025, 14:37
Ζητάω περιοδικά

Θέλω να έχουν διάφορες εικόνες και να είναι έγχρωμα (δεν έχει νόημα σταυρόλεξα κλπ)
Θα ήταν κατάλληλα περιοδικά με πρόγραμμα τηλεόρασης, μόδας, πληροφορικής, αυτοκινήτων, κόμιξ και τέτοια.

Τα θέλω για να ασχολείται η αδερφή μου η οποία είναι ΑμεΑ με νοητική και κινητική αναπηρία και της αρέσει κατά τη διάρκεια της μέρας να τα βλέπει, αλλά επίσης τα σκίζει κιόλας, οπότε τελειώνουν σχετικά γρήγορα. Όσα μπορέσω να μαζέψω είναι κέρδος. Αν είναι να τα ανακυκλώσετε, μην το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς μετά τη "χρήση" τους. :)

Μπορούμε να έρθουμε πρακτικά οπουδήποτε εντός Δήμου Θεσσαλονίκης, ενδεχομένως και στους δυτικούς δήμους, ή και με Box Now για τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας.
Καλησπέρα σας, σας είχα στείλει π.μ. δεν ξέρω αν έχετε πρόσβαση στα μηνύματα, έχω να σας δώσω 5 περιοδικά μαγειρικής, γεμάτα με φωτογραφίες με διάφορα φαγητά προφανώς, κι ανάλογα την ηλικία, αν θα θέλατε, έχω σε μια αγγελία με γραφική ύλη, καινούργιες κηρομπογιές, μαρκαδόρους, κλπ να σας τα δώσω για να ασχολείται δημιουργικά.

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

fana7238
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από fana7238 » 02 Νοέμ 2025, 19:05

silkakos έγραψε:
01 Νοέμ 2025, 14:37
Ζητάω περιοδικά

Καλησπέρα, σας γράφω για να μην χάσω την αγγελία. Αυτήν την στιγμή απουσιάζω, αλλά όταν γυρίσω μπορώ να σας χαρίσω κάποια ή όλα τα περιοδικά που πιθανόν να καλύπτουν τον λόγο που τα ζητάτε.
Αν θέλετε, ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες μου: 1). viewtopic.php?f=21&t=217245#p2111109 και 2). στα ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ-περιοδικά NEW SCIENTIST-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ FOCUS από την αγγελία μου viewtopic.php?f=21&t=217100.
Μου χρωστάνε :VIKTORIA 0,50

Άβαταρ μέλους
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
Φύλο: Ζευγάρι
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ » 03 Νοέμ 2025, 07:41

Καλημέρα σας. Έχω κάποια περιοδικά μαγειρικής. Και επίσης κάποια περιοδικά Disney παρέλαση. Το ένα περιγράφει πχ τον Ντόναλντ, πώς τον σχεδίασαν, κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα του,το άλλο για την Νταίζη κλπ. Έχω μερικά κι από αυτά
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
Αναστάσιος-Ξανθίππη
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΜΙΞ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ *DISNEY*
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΕΑΝ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.

Άβαταρ μέλους
agganast
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agganast » 04 Νοέμ 2025, 13:35

Καλησπέρα! Έχω δυο ταξιδιωτικά περιοδικά.

Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.

Έχω γάτα στο σπίτι.

silkakos
Gold Member
Gold Member
22 3
Μπλούζα: M
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silkakos » 04 Νοέμ 2025, 20:58

kathytrolldoll έγραψε:
02 Νοέμ 2025, 12:09
Έχω 3 περιοδικά από εταιρείες διανομής παιχνιδιών και έχουν μέσα πολλές εικόνες από παιδικά παιχνίδια, πιστεύω θα της αρέσουν. Κατά καιρούς πέφτουν στα χέρια μου κι άλλα περιοδικά πχ μόδας κλπ οπότε αν δεν τα βιάζεστε, μπορώ να περιμένω να δω τι άλλο θα βρω και τα στέλνω όλα μαζί. Παρακαλώ μόνο ενημερώστε με αν σας ενδιαφέρουν ώστε να κρατήσω αυτά που έχω και να αρχίσω να ψάχνω ...
Ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ πολύ! Μιλάμε με προσωπικό μήνυμα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Θεσσαλονίκη) Βιβλία - περιοδικά - χαρτικά”