[ΖΗΤΑΩ] Dvd ταινιες/σειρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
-
antonis2006
- new member

- Νομός κατοικίας: Ν. Χανίων
- Δήμος - Κοινότητα: Χανίων
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
-
Μιχάλης 04
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Dvd ταινιες/σειρες
Είχα δώσει τις περισσότερες ταινίες, έχουν μείνει κάποιες γραμμένες μόνο, από τον κλασικό ασπρόμαυρο κυρίως ελληνικό κινηματογράφο. Έχω και ένα μικρό και βολικό DVD player με το χειριστήριο και τα βιβλιαράκια του στα ελληνικά που έπαιζε μια χαρά, αλλά τώρα δεν ξέρω τι έχει. Αν υπάρχει κάποιος γνωστός εκεί να πιάνουν τα χέρια του να το δει, μπορώ να το στείλω πακέτο με τις ελληνικές ταινίες.
Το έχω εδώ viewtopic.php?f=15&t=217964
Αν ενδιαφέρει αυτό το πακέτο (DVD Player και δώρο οι ελληνικές ταινίες), μπορούμε να κανονίσουμε αποστολή π.χ. με μικρή θυρίδα boxnow (υπάρχει ο κωδικός THANKS30 για 30% εκπτωση στην ιστοσελίδα της boxnow)
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119
-
E.D
- Platinum Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
- Φύλο: Αγόρι
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα έχω αυτές τις 3 ταινίες
https://eikona.info/image/4FNxA
https://eikona.info/image/4FNxA
Μόνο αποστολή με boxnow
Μόνο αποστολή με boxnow
-
cghera
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Κηφισιάς Αττικής
- Παπούτσι: 46
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα, έχω μια σειρά από ταινίες σε DVD αν θέλετε στείλτε μου ένα πμ να σας δώσω τίτλους ή να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Κάποιες ίσως να μην έχουν ελληνικούς υπότιτλους αν αυτό σας απασχολεί.
Δίνεται προτεραιότητα σε μέλη που έχουν καλή αναλογία χαρίζω/παίρνω.
Αναμονή 24 ώρες πριν την επιλογή.
Δίνεται προτεραιότητα σε μέλη που έχουν καλή αναλογία χαρίζω/παίρνω.
Αναμονή 24 ώρες πριν την επιλογή.
-
Μιχάλης 04
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα,
εκτός από αυτά που ανέφερα, υπάρχει και μια συλλογή από κλασικά Western σε άριστη κατάσταση στις κασετίνες τους, μπορώ να στείλω κάποια από αυτά με μικρή θυρίδα boxnow αν ενδιαφέρουν
- A-Rider
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
- Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Καλησπερα, υπαρχουν αυτα viewtopic.php?f=164&t=209064
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Η συλλογή μου με retro υπολογιστές
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Η συλλογή μου με retro υπολογιστές
- Demetrios
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
Καλημέρα σας, δείτε εδώ.
Συλλογές: Σημειώσεις:
Συλλογές: Σημειώσεις:
- Διατηρώ αναμονή 24+ ωρών πριν απαντήσω σε αγγελία μου.
- Πιθανή προτεραιότητα σε όποιον/α δηλώνει στο thread ότι μπορεί να παραλάβει από Γκύζη (κοντά στο Μετρό Αμπελοκήπων).
- Aποστολή δέματος με Box Now, ΕΛΤΑ ή Courier της επιλογής σας.