ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Άντρας
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα
Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.
- makis
- Διαχειριστής Site

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 46
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ετοιμος
ετοιμος
ετοιμος
πλεων απο εδω και περα δεν θα χρειαζεται αυτο στους επομενους !
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
- A-Rider
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
- Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Καλημερα, 2 θεματα με την νεα (ομορφη) σελιδα...1) οι φωτογραφιες μου δεν εμφανιζονται 2) οταν προσπαθω να ανανεωσω την αγγελια, υποθετω με το κουμπι (ξαναχαρισετο - αντιγραφη) μου βγαζει file not found. Επισης, δεν μπορω να κανω edit τις αγγελιες μου.
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Η συλλογή μου με retro υπολογιστές
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Η συλλογή μου με retro υπολογιστές
-
vya
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
- Παπούτσι: 45
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Καλορίζικο και καλή μας συνέχεια εκεί. Δύο απορίες:
1. Εμφανίζονται στο 2030 ως ενεργές αρκετές αγγελίες μου που έχουν κλείσει στο xariseto.gr. Θα διορθωθεί αυτό με κάποιον τρόπο (όπως και τα "ζευράρια" ίδιων αγγελιών) ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να μην είναι ενεργές;
2. Στο broswer εικόνων σε κάθε αγελία μου στο 2030 φαίνεται σαν να προσπαθεί να εμφανίσει φωτογραφίες (που ίσως θα έπρεπε να είχε αντλήσει από τα links στην αγγελία στο xariseto.gr;) αλλά δεν τις εμφανίζει. Τι κάνω με αυτό; Ανεβάzω ξανά τις φωτογραφίες, αυτήν τη φορά στο site; Δεν με αφήνει όμως να κάνω edit.
1. Εμφανίζονται στο 2030 ως ενεργές αρκετές αγγελίες μου που έχουν κλείσει στο xariseto.gr. Θα διορθωθεί αυτό με κάποιον τρόπο (όπως και τα "ζευράρια" ίδιων αγγελιών) ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να μην είναι ενεργές;
2. Στο broswer εικόνων σε κάθε αγελία μου στο 2030 φαίνεται σαν να προσπαθεί να εμφανίσει φωτογραφίες (που ίσως θα έπρεπε να είχε αντλήσει από τα links στην αγγελία στο xariseto.gr;) αλλά δεν τις εμφανίζει. Τι κάνω με αυτό; Ανεβάzω ξανά τις φωτογραφίες, αυτήν τη φορά στο site; Δεν με αφήνει όμως να κάνω edit.
-
Μιχάλης 04
- VIP Member

- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Φαίνεται όμορφο και μοντέρνο το UI και πιο φιλικό και για οθόνες αφής.
Μια σημαντική έλλειψη που πρόσεξα όμως είναι ότι εδώ στο παλιό σάιτ, είχαμε το πόρταλ με το χάρτη της Ελλάδας, όπου μπορούσαμε π.χ. να πατήσουμε το Νομό Θεσσαλονίκης για να βρούμε τοπικά αντικείμενα όσοι είμαστε εκεί και τα εμφάνιζε όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα ανά κατηγορίες. Θα προστεθεί κάτι αντίστοιχο και στο νέο σάιτ;
Επίσης, για πόσο καιρό θα συνεχίσει να λειτουργεί και το παλιό σάιτ παράλληλα με το καινούργιο;
Μια σημαντική έλλειψη που πρόσεξα όμως είναι ότι εδώ στο παλιό σάιτ, είχαμε το πόρταλ με το χάρτη της Ελλάδας, όπου μπορούσαμε π.χ. να πατήσουμε το Νομό Θεσσαλονίκης για να βρούμε τοπικά αντικείμενα όσοι είμαστε εκεί και τα εμφάνιζε όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα ανά κατηγορίες. Θα προστεθεί κάτι αντίστοιχο και στο νέο σάιτ;
Επίσης, για πόσο καιρό θα συνεχίσει να λειτουργεί και το παλιό σάιτ παράλληλα με το καινούργιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιχάλης 04 την 24 Ιούλ 2026, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119
- panoulis44
- Diamond Member

- Δήμος - Κοινότητα: Πειραιά
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: L
- Επικοινωνία:
Καλημέρα,
οι αγγελίες που έβαλα στις 23/7 δεν εμφανίζονται στο νέο site.
Να θεωρήσω ότι δεν είναι κάποια δυσλειτουργία και ότι δεν μεταφέρθηκαν λόγω timing.
Να θεωρήσω ότι δεν είναι κάποια δυσλειτουργία και ότι δεν μεταφέρθηκαν λόγω timing.
Αποστολές μόνο με Box Now
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
Αποστολές μόνο με Box Now
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
-
regent
- VIP Member

Βλέπω όμως και κάποιες ακόμα αλλαγές. Συγκεκριμένα:makis έγραψε: ↑24 Ιούλ 2026, 00:30Δεν θα αλλάξουν σημαντικά οι κανονες .
Ο βασικός δεν θα επιτρέπονται οι διπλό εγγραφές.
Θα μπορούν να έχουν συγγενείς και φίλοι και συγκάτοικοι αφού το δηλώσετε επίσημα μέσα από το ίδιο το site.
Τα όρια θα βελτιωθούν προς όφελος όλων των μελών (εκτός των εμπορικών)
* Στους κανόνες αναφέρεται η εισαγωγή της διαδικασίας δημόσιων αξιολογήσεων των μελών. Κάτι τέτοιο σήμερα δεν υπάρχει.
* Ο κανονισμός της 24ωρης αναμονής πριν την ανακοίνωση του παραλήπτη από υποχρεωτικός γίνεται σύσταση (συστίνεται αναφέρει το κείμενο)
* Στις αγγελίες υπάρχει η επισήμανση "Δωρεάν" (και εχθές εμφανιζόταν και το "Εντελώς δωρεάν"). Δεν θα είναι όλες οι αγγελίες όπως μέχρι σήμερα;
* Επίσης αναφέρεται πως για να πάρει κάποιος χρήστης αντικείμενο που χαρίζεται θα πρέπει να έχει "βαθμούς" τους οποίους μπορεί και να αγοράσει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα.
Τέλος, να προτείνω και κάτι στα κριτήρια αναζήτησης αγγελιών, στον τρόπο αποστολής/παραλαβής να μπει κουτάκι με επιλογή "Όλοι οι τρόποι".
Φιλικά,
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
- agganast
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
- Φύλο: Γυναίκα
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
Καλημέρα!
καλορίζικη η νέα σελίδα! Ως παλαιό, αλλά σταθερά ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας, δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την νέα σελίδα του xariseto.
Έχω τέσσερις παρατηρήσεις για έλεγχο και διόρθωση, αν χρειάζεται:
1) Προσπάθησα να αλλάξω την φωτογραφία στο προφίλ μου και, ενώ αυτή αλλάζει προσωρινώς, όταν ζητώ αποθήκευση των αλλαγών, μου γράφει ότι η φωτογραφία ενημερώθηκε, αλλά παραμένει κενή η θέση της φωτογραφίας.
2) Προσπάθησα να αναρτήσω νέα αγγελία
α) Δεν μπορώ - ή δεν ξέρω - πώς να ορίσω την σειρά εμφάνισης των φωτογραφιών
β) Ζητώ αλλαγή δήμου στην συγκεκριμένη αγγελία, αλλά δεν εμφανίζεται ο Δήμος Βριλησσίων (Αττική)
γ) Προσπαθώ να κάνω διόρθωση (editing) στο κείμενο της αγγελίας πατώντας το μολυβάκι, αλλά δεν γίνεται.
καλορίζικη η νέα σελίδα! Ως παλαιό, αλλά σταθερά ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας, δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την νέα σελίδα του xariseto.
Έχω τέσσερις παρατηρήσεις για έλεγχο και διόρθωση, αν χρειάζεται:
1) Προσπάθησα να αλλάξω την φωτογραφία στο προφίλ μου και, ενώ αυτή αλλάζει προσωρινώς, όταν ζητώ αποθήκευση των αλλαγών, μου γράφει ότι η φωτογραφία ενημερώθηκε, αλλά παραμένει κενή η θέση της φωτογραφίας.
2) Προσπάθησα να αναρτήσω νέα αγγελία
α) Δεν μπορώ - ή δεν ξέρω - πώς να ορίσω την σειρά εμφάνισης των φωτογραφιών
β) Ζητώ αλλαγή δήμου στην συγκεκριμένη αγγελία, αλλά δεν εμφανίζεται ο Δήμος Βριλησσίων (Αττική)
γ) Προσπαθώ να κάνω διόρθωση (editing) στο κείμενο της αγγελίας πατώντας το μολυβάκι, αλλά δεν γίνεται.
Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.
Έχω γάτα στο σπίτι.
Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.
Έχω γάτα στο σπίτι.
- polvar
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Στο μήνυμα πάνω από το χάρτη της κεντρικής σελίδας γράφει "Αποφεύγετε να βάλετε νέες αγγελίες για λίγες ώρες μετά από 22/7 ώρα 03.30" ακριβώς γιατί εκείνη την ώρα πάρθηκαν οι υπάρχουσες αγγελίες εδώ και μεταφέρθηκαν στην νέα πλατφορμαpanoulis44 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2026, 10:40Καλημέρα,
- polvar
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Εχω ενστάσεις όσον αφορά την νέα σελίδα:
1) Δεν αποθηκεύεται νέα φωτογραφία άβαταρ εκτός κι αν θέλει συγκεκριμένου μεγέθους που δεν διευκρινίζεται
2) Οι τίτλοι των αγγελιών δεν είναι πλήρως ορατοι και έτσι δεν καταλαβαίνει κανείς εύκολα τι περιέχει η αγγελία παρά μόνο αν κάνει προβολή Λίστας και μάλιστα σε υπολογιστή που έχει πιο ευρεία οθόνη. Σε κινητό που έχει στενή οθόνη πάλι δεν θα φαίνεται ο πλήρης τίτλος. Θα πρέπει ίσως να μπει μικρότερη γραμματοσειρά για να εμφανίζονται περισσότερες λέξεις
3) Δεν υπάρχει θέση συζητήσεων στην νέα σελίδα και έτσι θέματα που μας απασχολούν οπως πχ αλλαγές στη διαδικασία δεμάτων ή τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας δεν θα μπορούν να επιλυθούν από την κοινότητα των χρηστών
4) Αλλες αγγελίες εμφανίζονται με μικρογραφία φωτογραφίας στη νέα σελίδα και άλλες όχι παρότι περιέχουν φωτογραφίες. Όταν ανοίξω αυτές τις αγγελίες, σε άλλες εμφανίζονται οι φωτογραφίες και σε άλλες ένα μαύρο τετράγωνο στη θέαση των φωτογραφιών
5) Στην αναζήτηση αγγελιών εφαρμόζω φίλτρο για να δω τις αγγελίες ενός νομού, πχ Καβάλας. Οι αγγελίες που εμφανίζονται μετά την εφαρμογή του φιλτρου δεν περιορίζονται μόνο στον νομό που επέλεξα. Το ίδιο γίνεται αν πατήσω στον υπερσύνδεσμο ενός νομού ή ενός δήμου. Αντί να μου δείξει τις αγγελίες μόνο του νομού ή του δήμου αυτού, μου δείχνει πάρα πολλές αγγελίες από διαφορετικούς νομούς, μπορεί και όλες τις ανοιχτές αγγελίες. Επομένως το φίλτρο δεν δουλεύει
Επίσης δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με συγκεκριμένο username
6) Στις ενεργές αγγελίες μου εμφανίζει και θέματα που δεν είναι αγγελίες όπως πχ αυτά που έχω γράψει στην συζήτηση "Προβλήματα με μέλη"
7) Δεν βλέπω τη δυνατότητα να μεταφερθούν ανταλλαγές στην νέα σελίδα ή αγγελίες χωρίς 'ευχαριστώ'
Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές ατέλειες και όσο τη δουλεύω βρίσκω και νέες που θέλει πολύ κείμενο για να τις περιγράψω, δεν ξέρω αν και πότε θα διορθωθουν αλλά προς το παρόν πιο λειτουργική είναι η παλιά σελίδα παρά η νέα
Στο μεταξύ, ίσως γι αυτό το λόγο, αναρτώνται νέες αγγελίες στην παλιά σελίδα. Τι θα γίνει με αυτές; Θα μεταφερθούν;
Πιστεύω ότι πιο σωστό είναι να διορθωθεί το λογισμικό της νέας σελίδας μετά από μια περίοδο δοκιμών με όσες αγγελίες έχουν ήδη μεταφερθεί, να μην μπαίνουν νέες αγγελίες ούτε να ολοκληρώνονται αγγελίες στην νέα σελίδα παρά μόνο στην παλιά ώσπου να φτάσουμε σε επίπεδο πλήρους λειτουργίας της νέας σελίδας και μετά να κλείσουν και οι δυο σελίδες για μερικές ώρες, να μεταφερθουν οι ανοιχτές αγγελίες από την παλιά στη νέα και να ξεκινήσει η νέα σελίδα πλήρως λειτουργική κλείνοντας παράλληλα την παλιά ή διατηρώντας την μονο για λόγους αρχείου και για συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
1) Δεν αποθηκεύεται νέα φωτογραφία άβαταρ εκτός κι αν θέλει συγκεκριμένου μεγέθους που δεν διευκρινίζεται
2) Οι τίτλοι των αγγελιών δεν είναι πλήρως ορατοι και έτσι δεν καταλαβαίνει κανείς εύκολα τι περιέχει η αγγελία παρά μόνο αν κάνει προβολή Λίστας και μάλιστα σε υπολογιστή που έχει πιο ευρεία οθόνη. Σε κινητό που έχει στενή οθόνη πάλι δεν θα φαίνεται ο πλήρης τίτλος. Θα πρέπει ίσως να μπει μικρότερη γραμματοσειρά για να εμφανίζονται περισσότερες λέξεις
3) Δεν υπάρχει θέση συζητήσεων στην νέα σελίδα και έτσι θέματα που μας απασχολούν οπως πχ αλλαγές στη διαδικασία δεμάτων ή τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας δεν θα μπορούν να επιλυθούν από την κοινότητα των χρηστών
4) Αλλες αγγελίες εμφανίζονται με μικρογραφία φωτογραφίας στη νέα σελίδα και άλλες όχι παρότι περιέχουν φωτογραφίες. Όταν ανοίξω αυτές τις αγγελίες, σε άλλες εμφανίζονται οι φωτογραφίες και σε άλλες ένα μαύρο τετράγωνο στη θέαση των φωτογραφιών
5) Στην αναζήτηση αγγελιών εφαρμόζω φίλτρο για να δω τις αγγελίες ενός νομού, πχ Καβάλας. Οι αγγελίες που εμφανίζονται μετά την εφαρμογή του φιλτρου δεν περιορίζονται μόνο στον νομό που επέλεξα. Το ίδιο γίνεται αν πατήσω στον υπερσύνδεσμο ενός νομού ή ενός δήμου. Αντί να μου δείξει τις αγγελίες μόνο του νομού ή του δήμου αυτού, μου δείχνει πάρα πολλές αγγελίες από διαφορετικούς νομούς, μπορεί και όλες τις ανοιχτές αγγελίες. Επομένως το φίλτρο δεν δουλεύει
Επίσης δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με συγκεκριμένο username
6) Στις ενεργές αγγελίες μου εμφανίζει και θέματα που δεν είναι αγγελίες όπως πχ αυτά που έχω γράψει στην συζήτηση "Προβλήματα με μέλη"
7) Δεν βλέπω τη δυνατότητα να μεταφερθούν ανταλλαγές στην νέα σελίδα ή αγγελίες χωρίς 'ευχαριστώ'
Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές ατέλειες και όσο τη δουλεύω βρίσκω και νέες που θέλει πολύ κείμενο για να τις περιγράψω, δεν ξέρω αν και πότε θα διορθωθουν αλλά προς το παρόν πιο λειτουργική είναι η παλιά σελίδα παρά η νέα
Στο μεταξύ, ίσως γι αυτό το λόγο, αναρτώνται νέες αγγελίες στην παλιά σελίδα. Τι θα γίνει με αυτές; Θα μεταφερθούν;
Πιστεύω ότι πιο σωστό είναι να διορθωθεί το λογισμικό της νέας σελίδας μετά από μια περίοδο δοκιμών με όσες αγγελίες έχουν ήδη μεταφερθεί, να μην μπαίνουν νέες αγγελίες ούτε να ολοκληρώνονται αγγελίες στην νέα σελίδα παρά μόνο στην παλιά ώσπου να φτάσουμε σε επίπεδο πλήρους λειτουργίας της νέας σελίδας και μετά να κλείσουν και οι δυο σελίδες για μερικές ώρες, να μεταφερθουν οι ανοιχτές αγγελίες από την παλιά στη νέα και να ξεκινήσει η νέα σελίδα πλήρως λειτουργική κλείνοντας παράλληλα την παλιά ή διατηρώντας την μονο για λόγους αρχείου και για συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος