Αυτό συμβαίνει γιατί στο νέο site όταν πατάμε «ανανέωση αγγελίας , εμφανίζονται πλέον ως νέες αγγελίες στην κορυφή της λίστας.
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Άντρας
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα
Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.
- makis
- Διαχειριστής Site

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 46
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Η σελίδα λειτουργεί κανονικά , και καθημερινά ενεργοποιούνται δευτερεύοντες λειτουργίες.ελενα79 έγραψε: ↑30 Ιούλ 2026, 13:03Μιας και δε βλέπω να τσουλαει άμεσα το νέο σάιτ,θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε εδώ αγγελίες και να συνεχίσουν να μετράνε τα στατιστικά;
Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτήν την αλλαγή και Είναι μια περίοδος για μένα που μετακομίζω και έχω πάρα πολλά πράγματα για χάρισμα..κρίμα να τα αφήσω σε κάδο ή να τα δώσω εκτός.
Μετράει και ευχάριστω αυτόματα μετά από κάθε συναλλαγή και αυτόματα coin , σίγουρα όσοι δίνουν πράγματα μικρής αξίας και περνούν πράγματα μεγάλης αξίας ΔΕΝ θα τους αρέσει η αλλαγή αυτή.
Τα coin όπως η χω ξανά πει θα τα υπολογίζει το σύστημα στην βάση δεδομένων (με αυτοματο αξιοκρατικό σύστημα, αλλά με δυνατότητα αλλαγής αν κάτι υπολογιστή λάθος) , άσχετα τι λέει το μέλος , αν φυσικά ένα μέλον θέλει να δώσει κάτι με χαμηλότερη αξία θα μπορεί.
Άρα όπως είχε γίνει θέμα όταν μπήκε το ευχαριστώ έτσι θα γίνει και τώρα χαμός με όσους ζητάνε ακριβά πράγματα γιατί τώρα θα είναι πιο αντικειμενικο το σύστημα.
Η διαφορά ότι όταν μπήκε το ευχαριστώ κυνηγούσαν ο καθένας με τον πονηρό του τρόπο το ευχαριστώ, η διαφορά τώρα, ότι θα υπάρχει ένας αδιάψευτος κρήτης, που δεν θα επηρεάζεται από συναισθήματα και φιλίες.
Σύντομα θα μπει και πεδίο το οποίο θα είναι ορατη η αξία που θα υπολογίζει ο αλγόριθμος.
Δεν θα ξανασχοληθώ επί του παρόντος μου αυτό το θέμα γιατί τους άλλους θα δουλεύει παράλληλα με το ευχαριστώ.
Όταν ετοιμαστεί πλήρες το κείμενο θα το αναρτήσω.
Δεν χρειάζεται φυσικά ειδική ανάλυση.
Ανεβάζει ένα μέλος των αντικείμενο.
Με τη βοήθεια σταθερής και επιβεβαιωμένης λειτουργίας ai , θα κάνει εκτίμηση.
Και θα πιστώνει και θα φέρει αντίστοιχα αυτούς τους πόντους από το καθε μέλος.
Κι όπως ξαναλέω για 20 φορα , το ευχαριστώ συνεχίζει κανονικά, άρα αν ΟΝΤΩΣ 1%°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° , κάτι δεν πάει καλά θα παραμείνουμε στο παλιό σύστημα, πού θα συνεχίζει να τρέχει.
Καθημερινά προσθέτουμε ή ενεργοποιούμε νέες λειτουργίες, για να κάνουμε πιο σωστό το site και για τα μέλη, για το συντονιστές, και για τα αρπακτικά, και για το ζήτουλες.
Απλά και ξεκάθαρα.
Τώρα έλενα γιατί δεν θεωρείς ότι και το ευχαριστώ και πόντοι δε λειτουργούν και δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό δεν θα μαστε ποτέ έτοιμοι. Αν έχεις κάποια ομάδα προγραμματιστών μπορεί να ασχοληθεί κάποια άλλη στιγμή που βολεύει το κάθε μέλος να το συζητήσουμε, επειδή όμως δεν υπάρχει διαθέσιμοι όποτε θέλουμε εμείς, προχωράμε σε αυτό που φτιάχναμε εδώ και 15 με 18 μήνες.
Τα λάθη είναι ελάχιστα και αφορούνε τη μεταφορά των παλιών δεδομένων, τον οποίον εγώ από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα, αλλάΐσος boss στη διαδικασία είναι αφαιρέσω ότι παλιές αγγελίες υπάρχουνε για να ηρεμήσουμε με λάθη που ενοχλούσε κάποιους χωρίς λόγο.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
- makis
- Διαχειριστής Site

- Επικοινωνία:
1. Ναι όντως ξεχνάει πολύ γρήγορα , αυτό θα αλλάξει σύντομα με το που τελειώσουν κάποιες βασικές ρυθμίσεις από τη σελίδα για θέμα ασφαλείας.ptr έγραψε: ↑30 Ιούλ 2026, 08:58
1. Στο login, το "Να με θυμάσαι"... ξεχνάει εύκολα. Είτε είναι πολύ μικρός ο χρόνος που κρατάει, είτε με τη σύνδεση από άλλο browser/συσκευή ακυρώνει την προηγούμενη
2. Στη λίστα με τις αγγελίες μου, κάνοντας scroll χαλάει το πάνω μέρος.
Αυτό:
3. Οι αγγελίες μου έχουν περάσει (οι περισσότερες) χωρίς τα σχόλια και τις φωτογραφίες. Σε αυτές που πέρασαν σχόλια, δεν έχει γίνει parse των BBcode και σε αυτές που πέρασαν φωτογραφίες έχει περάσει το thumbnail μόνο
4. Υπάρχει τρόπος να δω σε ποια μέλη έχω χαρίσει και ποια μου έχουν χαρίσει; Δεν έχω βρει κάτι
5. Στο ιστορικό phpBB δε λειτουργεί η πλοήγηση σε άλλες σελίδες. Βγάζει σελίδα 0 και το κουμπί επόμενη δεν προχωράει γιατί "δείχνει" στην ίδια σελίδα
https://2030.gr/user/my_listings.php?tab=legacy&page=1
6. Αλλάζοντας στο σκοτεινό θέμα, το φόντο από το προφίλ παραμένει λευκό (ενώ η γραμματοσειρά αλλάζει σε ανοιχτόχρωμη και δε φαίνεται). Επίσης στα μηνύματα, αγαπημένα. Το pop up της αναζήτησης επίσης δεν τα εμφανίζει όλα σωστά
https://2030.gr/user/profile.php
https://2030.gr/user/favorites.php
https://2030.gr/user/messages.php
https://2030.gr/feed.php?search=1
7. Στην αρχική, το "Δώσε αξία σε αυτά που δεν φοράς πια" θα ήταν καλύτερο να γίνει "σε αντικείμενα που δε χρησιμοποιείς πια", αφού χαρίζουμε πολύ περισσότερα πράγματα από ρούχα. Λεπτομέρειες, θα μου πείτε...
2. Αυτό θα φτιαχτεί ίσως και σήμερα αλλιώς αύριο.
3. Έχουν περαστεί όλες οι αγγελίες της ημέρας που είπαμε τα κάνουνε backup, αλλά τα σχόλια μόνο των τελευταίων 90 ημερών, αρα μία παλιά αγγελία δεν έχει κανένα σχόλιο.
Κάποια μέλη για αγνωστο λόγο δεν έχουν μεταφερθεί κάποια κομμάτια αγγελίες σχόλια για φωτογραφίας
Αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα αρχείο το οποίο η διαχείριση μπορεί να μεταφέρει ότι έχει μείνει πίσω της τελευταίες 90 μέρες.
Οι περισσότερες φωτογραφίες από τα πιο δημοφιλή site τράβηξε κανονικά , και κατά τη μεταφορά των αρχικών δημοσιεύσεων αφαιρέθηκαν τα bolt και τέτοια σύμβολα τα οποία ήτανε του phpbb , φυσικά υπήρχαν και φωτογραφία σιωπής δεν έχουν οι μεταφερθεί επειδή να πω site τα οποία δεν γνωρίζωμα ακριβώς στον κώδικα. Αλλά αυτό γίνεται παλιότερες αγγελίες που δεν μας πείραζαν κιόλας, ίσως ασχοληθώ στο μέλλον , για το παλιότερο αρχείο,.
4. Ναι σιγά-σιγά ενεργοποιούμε ποιος έχει χαρίσει τι έχει χαρίσει μέσα από το προφίλ σου, και από δημόσιο και από το προσωπικό.
θα μπορείς να δεις τι έχεις χαρίσει η τι έχεις ζητήσει, τι έχεις δώσει και τι έχεις πάρει.
5. Θα το κοιτάξω δεν το χω ελέγξει γιατί αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαστε με τα παλιά δεδομένα αλλά κυρίως με τις καινούργιες λειτουργίας που δεν έχουμε ενεργοποιείς.
Άρα γενικά οτιδήποτε παλιό θα το δούμε σε δεύτερη φάση που δεν μας καίει κιόλας και είναι κυρίως για αρχειακούς λόγους.
Ναι το σκοτεινό θέμα πρέπει να αλλάξει πολλές σελίδες, αυτό θα γίνει σε ενδιάμεση φάση , γιατί δυστυχώς δεν το είχαμε υπολογίσει εξαρχής, και προστέθηκε αργότερα.
7. Η αρχική γενικά θέλει διόρθωμα και θα έχει κι άλλες πληροφορίες.
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
- makis
- Διαχειριστής Site

- Επικοινωνία:
δεν ειχα ενεργοπποιηση τα ορια , τωρα εβαλα τα ορια απο την διαχειριση
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
-
Doubt
- Platinum Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αιγάλεω Αττικής
- Επικοινωνία:
Ερώτηση
Έχω ανεβάσει την ίδια αγγελία (χαρίζω) σε αυτή τη σελίδα και στη νέα 2030 κλπ
Εξέφρασε ενδιαφέρον ένα μέλος εδώ αλλά όχι στην νέα σελίδα. Αν τελικά προχωρήσει και φτάσουμε σε "ευχαριστώ" και κλείσιμο, τότε με την αγγελία στην 2030 τι γίνεται; Θα πρέπει να την κλείσω εκεί με κάποια αιτιολογία; τι ακριβώς; θα περαστεί στα στατιστικά "έδωσα πήρα" σε μένα και στο άλλο μέλος;
Εξέφρασε ενδιαφέρον ένα μέλος εδώ αλλά όχι στην νέα σελίδα. Αν τελικά προχωρήσει και φτάσουμε σε "ευχαριστώ" και κλείσιμο, τότε με την αγγελία στην 2030 τι γίνεται; Θα πρέπει να την κλείσω εκεί με κάποια αιτιολογία; τι ακριβώς; θα περαστεί στα στατιστικά "έδωσα πήρα" σε μένα και στο άλλο μέλος;
- makis
- Διαχειριστής Site

- Επικοινωνία:
καλα ειναι να γινετε στην νεα , αλλα ετσι και αλλιως μετα απο καποιες μερες θα παρουμε ενα τελικο μπακαπ ΜΟΝΟ για τα ευχαριστω απο το παλιο στο νεο !Doubt έγραψε: ↑11 Αύγ 2026, 20:02Ερώτηση
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
- echelon2011
- Οικονομική στήριξη

- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Επικοινωνία:
Μια ερώτηση, στη νέα σελίδα σε δύο τρεις διαφορετικές αγγελίες μου έχω λάβει κατά λέξη τη απάντηση «Με ενδιαφέρει πολύ! Το θέλω» από διαφορετικά μέλη. Τί είναι αυτό, κάποιο autofill; Ή συμβαίνει κάτι περίεργο;
-
Poudim
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Μεσσηνίας
- Δήμος - Κοινότητα: Λεύκτρου Μεσσηνίας
- Επικοινωνία:
Αγαπητέ Μάκη καλορίζικη η "ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ" , αλλά έχασα ΤΕΛΕΙΩΣ επαφή και δεν είμαι μόνον εγώ . Αν πρέπει να κάνω κάτι , περιμένω ενημέρωση . Αν πρέπει να κάνεις εσύ , κάντο πριν καταρρεύσει το σύστημα .
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Χαρίζω φυτά κάππαρης
Έχω win-bank μόνον στην Πειραιώς . Σε άλλες Τράπεζες πιστώνω το Α' 10ήμερο κάθε 2μήνου , ή 3μήνου .
Η προσεγμένη , ευπαρουσίαστη και ασφαλής συσκευασία του αντικειμένου που χαρίζουμε , δείχνει ΠΡΩΤΟΝ ότι δεν τόχουμε για τα σκουπίδια και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ότι σεβόμαστε τον παραλήπτη !
Μην πλησιάσεις ποτέ τράγο από μπροστά , γάϊδαρο από πίσω και ηλίθιο από πουθενά .
Χαρίζω φυτά κάππαρης
Έχω win-bank μόνον στην Πειραιώς . Σε άλλες Τράπεζες πιστώνω το Α' 10ήμερο κάθε 2μήνου , ή 3μήνου .
Η προσεγμένη , ευπαρουσίαστη και ασφαλής συσκευασία του αντικειμένου που χαρίζουμε , δείχνει ΠΡΩΤΟΝ ότι δεν τόχουμε για τα σκουπίδια και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ότι σεβόμαστε τον παραλήπτη !
Μην πλησιάσεις ποτέ τράγο από μπροστά , γάϊδαρο από πίσω και ηλίθιο από πουθενά .
- volkana
- VIP Member

- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 40
- Μπλούζα: M
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα και καλορίζικο! στο παλιό δεν μπορώ να δω τις δημοσιευσείς μου (Συγγνώμη, η αναζήτηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λάθος αυτό έχουν καταγραφεί στο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων.)
Από τώρα και στο εξής στο 2030 ανεβάζουμε κτλ? ευχαριστώ
Από τώρα και στο εξής στο 2030 ανεβάζουμε κτλ? ευχαριστώ
Έχω κάποιες αγγελίες πώλησης σε γνωστό site αγοραπωλησιών για αντικείμενα άσχετα με το xariseto
Δεν χαρίζω σε μέλη που μόνο ζητάνε κ δεν χαρίζουν τίποτα παρά μόνο αν είναι είδη πρώτης ανάγκης ή βρεφικά...
Στέλνω με BOX NOW
Η συλλογή μου Παιχνίδια δεκαετίας 80s
Η συλλογή μου Ξένα και Ελληνικά Νομίσματα-Χαρτονομίσματα
Δεν χαρίζω σε μέλη που μόνο ζητάνε κ δεν χαρίζουν τίποτα παρά μόνο αν είναι είδη πρώτης ανάγκης ή βρεφικά...
Στέλνω με BOX NOW
Η συλλογή μου Παιχνίδια δεκαετίας 80s
Η συλλογή μου Ξένα και Ελληνικά Νομίσματα-Χαρτονομίσματα