Στο μήνυμα πάνω από το χάρτη της κεντρικής σελίδας γράφει "Αποφεύγετε να βάλετε νέες αγγελίες για λίγες ώρες μετά από 22/7 ώρα 03.30" ακριβώς γιατί εκείνη την ώρα πάρθηκαν οι υπάρχουσες αγγελίες εδώ και μεταφέρθηκαν στην νέα πλατφορμα
Καλημέρα και πάλι. Το διάβασα αυτό, δεν ξέρω πως μεταφράζεται το "για λίγες ώρες". Ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί ότι οι αγγελίες που θα μπουν μετά από το χρονικό αυτό σημείο δεν θα μεταφερθούν. Μικρό το κακό ελπίζω σύντομα να έχουμε ένα νέο λειτουργικό site.
Μπράβο για τον κόπο σας.
Η αγαπημένη μας κοινότητα αναβαθμίστηκε! Το νέο μας site δημιουργήθηκε από το μηδέν με σκοπό να είναι πιο γρήγορο, πιο ασφαλές και πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Αφήνουμε πίσω μας τις πολύπλοκες διαδικασίες και περνάμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.
Παρακάτω ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για τα πρώτα σας βήματα και τις νέες λειτουργίες:
1. Τα πρώτα σας βήματα (Σύνδεση & Προφίλ)
Αλλαγή Κωδικού: Για λόγους ασφαλείας κατά τη μετάβασή μας, σας προτείνουμε στην πρώτη σας σύνδεση να πάτε στις Ρυθμίσεις σας και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
Ανανέωση Στοιχείων: Μπείτε στην "Επεξεργασία Προφίλ" και επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας (π.χ. Τ.Κ., περιοχή, τηλέφωνο). Η σωστή τοποθεσία είναι πλέον απαραίτητη, ειδικά για να λειτουργούν σωστά οι επιλογές αποστολής με courier και BoxNow!
2. Αγγελίες σε χρόνο μηδέν!
Τέρμα τα μπερδεμένα φόρουμ. Η δημιουργία αγγελίας γίνεται πλέον με ελάχιστα κλικ.
Χαρίζω / Ζητάω: Είτε θέλετε να δώσετε κάτι που δεν χρειάζεστε, είτε ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, η διαδικασία είναι απλοποιημένη, γρήγορη και μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας απευθείας.
3. Το Προφίλ σας, το νέο σας "Στρατηγείο"
Μέσα από το νέο σας Προφίλ έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Από εκεί μπορείτε πλέον να βλέπετε:
Αγαπημένα (Likes): Αγγελίες που σας άρεσαν.
Αποθηκευμένα: Αγγελίες που αποθηκεύσατε για να τις ξαναβρείτε εύκολα και να τις διαβάσετε αργότερα.
Δίκτυο Φίλων: Πλέον μπορείτε να στέλνετε Αιτήματα Φιλίας σε άλλα μέλη, δημιουργώντας τον δικό σας κύκλο εμπιστοσύνης για πιο εύκολες συναλλαγές.
4. Πλήρης Διαφάνεια στις Αποστολές (Courier)
Για την προστασία όλων, το νέο σύστημα καταγράφει τις συναλλαγές. Όταν στέλνετε ένα δέμα σε ένα άλλο μέλος, μπορείτε πλέον να συμπληρώνετε τον Αριθμό Αποστολής (Tracking Number) του courier απευθείας μέσα στο σύστημα. Έτσι, το ιστορικό της συναλλαγής καταγράφεται ξεκάθαρα, αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το δέμα!
Τι έρχεται πολύ σύντομα;
Δεν σταματάμε εδώ! Τις επόμενες εβδομάδες θα ενεργοποιηθούν δύο ακόμα πρωτοποριακές λειτουργίες:
Αυτόματη Μετάφραση: Το site θα υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να γίνουν μέλη της κοινότητάς μας.
Έξυπνο Chatbot Βοήθειας: Ένας ψηφιακός βοηθός θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας, έτοιμος να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα σε ό,τι χρειαστείτε!
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την κοινότητά μας. Περιηγηθείτε στο νέο site και καλά χαρίσματα!
Ελα ρε παιδια καιρος ηταν!!!καλορίζικο!!!!!
Πανεμορφο κ πανεύκολο φαίνεται!!!
Με το καλο να ερθουν κ αλλα άτομα στην παρέα μας!!
Επισης να πω πως φαίνεται η χαρα κ η ικανοποίηση στα μάτια σου ρε Μακη ευγε!!!
Καλημέρα. Καλορίζικο και καλή μας συνέχεια εκεί. Δύο απορίες:
1. Εμφανίζονται στο 2030 ως ενεργές αρκετές αγγελίες μου που έχουν κλείσει στο xariseto.gr. Θα διορθωθεί αυτό με κάποιον τρόπο (όπως και τα "ζευράρια" ίδιων αγγελιών) ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να μην είναι ενεργές;
2. Στο broswer εικόνων σε κάθε αγελία μου στο 2030 φαίνεται σαν να προσπαθεί να εμφανίσει φωτογραφίες (που ίσως θα έπρεπε να είχε αντλήσει από τα links στην αγγελία στο xariseto.gr;) αλλά δεν τις εμφανίζει. Τι κάνω με αυτό; Ανεβάzω ξανά τις φωτογραφίες, αυτήν τη φορά στο site; Δεν με αφήνει όμως να κάνω edit.
σιγα σιγα αυτα τα προβληματακια θα τα λυσουμε , φυσικα εσεις μπορειτε να ανεβαζεται αν εχετε προχειρες τις φωτογραφιες η να διαγραφεται διπλες αγγελιες η να κλεινεται παλιες αγγελιες .
Καλημέρα. Φαίνεται όμορφο και μοντέρνο το UI και πιο φιλικό και για οθόνες αφής.
Μια σημαντική έλλειψη που πρόσεξα όμως είναι ότι εδώ στο παλιό σάιτ, είχαμε το πόρταλ με το χάρτη της Ελλάδας, όπου μπορούσαμε π.χ. να πατήσουμε το Νομό Θεσσαλονίκης για να βρούμε τοπικά αντικείμενα όσοι είμαστε εκεί και τα εμφάνιζε όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα ανά κατηγορίες. Θα προστεθεί κάτι αντίστοιχο και στο νέο σάιτ;
Επίσης, για πόσο καιρό θα συνεχίσει να λειτουργεί και το παλιό σάιτ παράλληλα με το καινούργιο;
ναι φυσικα , θα μπει και χαρτης , τωρα υπαρχει το στατιστικα (στο μενου 3 παυλες αριστερα) που παει ανα κατηγορια η πολη η νομο η δημο.
Καλημερα, 2 θεματα με την νεα (ομορφη) σελιδα...1) οι φωτογραφιες μου δεν εμφανιζονται 2) οταν προσπαθω να ανανεωσω την αγγελια, υποθετω με το κουμπι (ξαναχαρισετο - αντιγραφη) μου βγαζει file not found. Επισης, δεν μπορω να κανω edit τις αγγελιες μου.
Το κουμπάκι ξαναχάρησε αντιγραφή είναι αν θέλεις να χαρίσεις παρόμοιο πράγμα, η αν π.χ εσύ έχεις παραλάβει από μένα ένα ποτήρι , και θες να το ξαναχαρίσεις δημιουργήσεις κατευθείαν μία ίδια αγγελία χωρίς αν χρειαστεί να κάνεις ξανά καταχώρηση.
Άρα για να αλλάξεις προσθέσεις φωτογραφίες η κείμενο κάνεις επεξεργασία , τωρα αν δεν έχεις κουμπάκι edit θα το κοιτάξω.