ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Οτι καινούργιο νέο για το XariseTo.Gr θα το βρείτε εδώ !
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
93 90
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

Re: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Δημοσίευση από A-Rider » 24 Ιούλ 2026, 16:13

makis έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 16:07
Το κουμπάκι ξαναχάρησε αντιγραφή είναι αν θέλεις να χαρίσεις παρόμοιο πράγμα, η αν π.χ εσύ έχεις παραλάβει από μένα ένα ποτήρι , και θες να το ξαναχαρίσεις δημιουργήσεις κατευθείαν μία ίδια αγγελία χωρίς αν χρειαστεί να κάνεις ξανά καταχώρηση.

Άρα για να αλλάξεις προσθέσεις φωτογραφίες η κείμενο κάνεις επεξεργασία , τωρα αν δεν έχεις κουμπάκι edit θα το κοιτάξω.
έχω κουμπάκι edit, απλα δεν κανει τιποτα. Αν μπορειτε να μου εξηγησετε και πως θα δουλευει το θεμα με τα "ευχαριστω" πλεον, θα ημουν υποχρεως.
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Η συλλογή μου με retro υπολογιστές

Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα

2030.gr

Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από makis » 24 Ιούλ 2026, 16:20

agganast έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 11:23
Καλημέρα!

καλορίζικη η νέα σελίδα! Ως παλαιό, αλλά σταθερά ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας, δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την νέα σελίδα του xariseto.

Έχω τέσσερις παρατηρήσεις για έλεγχο και διόρθωση, αν χρειάζεται:

1) Προσπάθησα να αλλάξω την φωτογραφία στο προφίλ μου και, ενώ αυτή αλλάζει προσωρινώς, όταν ζητώ αποθήκευση των αλλαγών, μου γράφει ότι η φωτογραφία ενημερώθηκε, αλλά παραμένει κενή η θέση της φωτογραφίας.

2) Προσπάθησα να αναρτήσω νέα αγγελία
α) Δεν μπορώ - ή δεν ξέρω - πώς να ορίσω την σειρά εμφάνισης των φωτογραφιών
β) Ζητώ αλλαγή δήμου στην συγκεκριμένη αγγελία, αλλά δεν εμφανίζεται ο Δήμος Βριλησσίων (Αττική)
γ) Προσπαθώ να κάνω διόρθωση (editing) στο κείμενο της αγγελίας πατώντας το μολυβάκι, αλλά δεν γίνεται.
Τώρα ετοιμάζομαι το προφίλ.
Την επεξεργασία αγγελίας
Και θα φαίνεται στο σύστημα ποια θα είναι πρώτη προεπιλεγμένη και ποιες οι επόμενες.
Φυσικά θα είναι σύστημα σύντομα σαν το instagram όταν ξαναπεράσεις από την αγγελία θα βλέπεις την επόμενη φωτογραφία, άρα αν έχεις 10 προϊόντα με 10 φωτογραφίες , κάθε φορά που γυρνά απ τη ροή θα βλέπω διαφορετική φωτογραφία.

Όσο για το δήμο αν δεν υπάρχει θα το βάλω στη λίστα να την προσθέσουμε αν μπορείς βάλε τώρα έναν γειτονικό δήμο
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από makis » 24 Ιούλ 2026, 16:42

A-Rider έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 16:13
έχω κουμπάκι edit, απλα δεν κανει τιποτα. Αν μπορειτε να μου εξηγησετε και πως θα δουλευει το θεμα με τα "ευχαριστω" πλεον, θα ημουν υποχρεως.
https://2030.gr/user/my_listings.php
Όταν πας στο προφίλ σου και μετά στις αγγελίες σου από εκεί δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι επεξεργασία;
Γιατί επεξεργασία θα γίνεται και από το προφίλ (πού είναι το κανονικό) αλλά και απευθείας για να μη χρειάζεται αν βρείτε ένα λαθάκι να ψάχνετε μες στο προφίλ σας.

Άρα πιο απ τα διαλειτουργεί το μέσο του προφίλ ή το απευθείας

ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
A-Rider
VIP Member
VIP Member
93 90
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Δύμης Αχαΐας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από A-Rider » 24 Ιούλ 2026, 16:47

makis έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 16:42
https://2030.gr/user/my_listings.php
Όταν πας στο προφίλ σου και μετά στις αγγελίες σου από εκεί δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι επεξεργασία;
Γιατί επεξεργασία θα γίνεται και από το προφίλ (πού είναι το κανονικό) αλλά και απευθείας για να μη χρειάζεται αν βρείτε ένα λαθάκι να ψάχνετε μες στο προφίλ σας.

Άρα πιο απ τα διαλειτουργεί το μέσο του προφίλ ή το απευθείας
Οταν μπαινω στην αγγελια για επεξεργασια, το "μολυβι" δεν δινει δυνατοτητα επεξεργασιας (αλλαγη τιτλου, κειμενου, κ.λ.π.)
Ζητω ο,τιδηποτε σχετικο με retro υπολογιστες, 70's, 80's, 90's, hardware (μητρικες, καρτες γραφικων, RAM, οθονες, καρτες ηχου, accesories), software (προγραμματα/games σε κουτι, δισκετες, λειτουργικα DOS/Windows-εως 98) καθως και home computers & video game consoles, games, accesories. Προσπαθω να δημιουργησω μια retro συλλογη, και ο,τιδηποτε σε οποιαδήποτε κατασταση (λειτουργικο ή μη) θα ειναι ιδιαιτέρως εκτιμητεο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Η συλλογή μου με retro υπολογιστές

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από makis » 24 Ιούλ 2026, 16:54

polvar έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 11:48
Εχω ενστάσεις όσον αφορά την νέα σελίδα:
1) Δεν αποθηκεύεται νέα φωτογραφία άβαταρ εκτός κι αν θέλει συγκεκριμένου μεγέθους που δεν διευκρινίζεται
2) Οι τίτλοι των αγγελιών δεν είναι πλήρως ορατοι και έτσι δεν καταλαβαίνει κανείς εύκολα τι περιέχει η αγγελία παρά μόνο αν κάνει προβολή Λίστας και μάλιστα σε υπολογιστή που έχει πιο ευρεία οθόνη. Σε κινητό που έχει στενή οθόνη πάλι δεν θα φαίνεται ο πλήρης τίτλος. Θα πρέπει ίσως να μπει μικρότερη γραμματοσειρά για να εμφανίζονται περισσότερες λέξεις
3) Δεν υπάρχει θέση συζητήσεων στην νέα σελίδα και έτσι θέματα που μας απασχολούν οπως πχ αλλαγές στη διαδικασία δεμάτων ή τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας δεν θα μπορούν να επιλυθούν από την κοινότητα των χρηστών
4) Αλλες αγγελίες εμφανίζονται με μικρογραφία φωτογραφίας στη νέα σελίδα και άλλες όχι παρότι περιέχουν φωτογραφίες. Όταν ανοίξω αυτές τις αγγελίες, σε άλλες εμφανίζονται οι φωτογραφίες και σε άλλες ένα μαύρο τετράγωνο στη θέαση των φωτογραφιών
5) Στην αναζήτηση αγγελιών εφαρμόζω φίλτρο για να δω τις αγγελίες ενός νομού, πχ Καβάλας. Οι αγγελίες που εμφανίζονται μετά την εφαρμογή του φιλτρου δεν περιορίζονται μόνο στον νομό που επέλεξα. Το ίδιο γίνεται αν πατήσω στον υπερσύνδεσμο ενός νομού ή ενός δήμου. Αντί να μου δείξει τις αγγελίες μόνο του νομού ή του δήμου αυτού, μου δείχνει πάρα πολλές αγγελίες από διαφορετικούς νομούς, μπορεί και όλες τις ανοιχτές αγγελίες. Επομένως το φίλτρο δεν δουλεύει
Επίσης δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση μέλους με συγκεκριμένο username
6) Στις ενεργές αγγελίες μου εμφανίζει και θέματα που δεν είναι αγγελίες όπως πχ αυτά που έχω γράψει στην συζήτηση "Προβλήματα με μέλη"
7) Δεν βλέπω τη δυνατότητα να μεταφερθούν ανταλλαγές στην νέα σελίδα ή αγγελίες χωρίς 'ευχαριστώ'

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές ατέλειες και όσο τη δουλεύω βρίσκω και νέες που θέλει πολύ κείμενο για να τις περιγράψω, δεν ξέρω αν και πότε θα διορθωθουν αλλά προς το παρόν πιο λειτουργική είναι η παλιά σελίδα παρά η νέα
Στο μεταξύ, ίσως γι αυτό το λόγο, αναρτώνται νέες αγγελίες στην παλιά σελίδα. Τι θα γίνει με αυτές; Θα μεταφερθούν;

Πιστεύω ότι πιο σωστό είναι να διορθωθεί το λογισμικό της νέας σελίδας μετά από μια περίοδο δοκιμών με όσες αγγελίες έχουν ήδη μεταφερθεί, να μην μπαίνουν νέες αγγελίες ούτε να ολοκληρώνονται αγγελίες στην νέα σελίδα παρά μόνο στην παλιά ώσπου να φτάσουμε σε επίπεδο πλήρους λειτουργίας της νέας σελίδας και μετά να κλείσουν και οι δυο σελίδες για μερικές ώρες, να μεταφερθουν οι ανοιχτές αγγελίες από την παλιά στη νέα και να ξεκινήσει η νέα σελίδα πλήρως λειτουργική κλείνοντας παράλληλα την παλιά ή διατηρώντας την μονο για λόγους αρχείου και για συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Οτιδήποτε βελτίωση μπορεί να γίνει.
Η βασικοί λειτουργία της σελίδας υπάρχει άρα όλα τα άλλα διορθώνονται.
Το αβαντάρ ήδη έχει διορθωθεί, σε επόμενη αναβάθμιση θα είναι και σε μορφή facebook, με κόβερ και αβαντάρ.

Οι τίτλοι αγγελιών είναι δύο σειρές χωράει αρκετό περιεχόμενο ορατά αλλά όλοι οι τεχνολογιακή αλλαγή γίνεται στη φωτογραφία, πλέον εποχές αλλάζουνε ο κόσμος διαβάζει λιγότερο και είναι περισσότερο οπτικός, αρασιτικά δεν είναι βάση σαν το instagram να βλέπουμε φωτογραφίες για να αντιλαμβανόμαστε τα αντικείμενο παρά την περιγραφή, φυσικά εννοείται θα υπάρχουν αλλαγές μικρότερη γραμματοσειρά ή οτιδήποτε άλλο σηκώνει για να φαίνεται όσο γίνεται καλύτερα τίτλος.

Στην αναζήτηση θα προστεθούν λίγες βιβλιοθήκες ακόμα και καλύτερη και βέλτιστη αναζήτηση ό,τι λαφάκια συναντάται να μου τα λέτε για να τα διορθώνουμε.

Άλλες συζητήσεις φυσικά και θα υπάρχουνε απλά αυτή τη στιγμή δεν το έχουμε ενεργοποιημένο .
Και νέα η άλλες συζητήσεις εκτός των αγγελιών δεν έχουνε μεταφερθεί ακόμα,
Αλλά όπως έχω πει δεν έχει διαγραφεί το παλιό site άρα όλα υπάρχουνε και μπορώ μεταφερθούνε όλα, απλά δεν γίνονται με τη μία για τεχνικούς (γέμισμα server) λόγους.

Αν και ήμουνα πολύ της άποψης να μη μεταφερθεί τίποτα παλιό εκτός τα μέλη αρχικά.
Και να ξεκινήσουμε από το μηδέν σε ένα καλό και πιο εύχρηστο και πιο γρήγορο και λειτουργικό site.
Ανα τελευταία στιγμή που φασίσαμε να μεταφέρουμε και το παλιό αρχείο.

ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
frantan
Diamond Member
Diamond Member
61 44
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από frantan » 24 Ιούλ 2026, 18:13

frantan έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 13:54
Καλημερα δεν μπορω να συνδεθω κ δεν κανει αποθηκευση το νεο κωδικο οταν κανω reset τον παλιο
ευχαριστω
τωρα δεν μου στελνει ουτε email για reset κωδικου προσβασης

Τελικα μου εστελνε αλλα πηγαινανε στο σπαμ
εξακολουθει να μην αποθηκευει το νεο κωδικο κ να μην μπορω να κανω login
"our Right to Repair"
Εχω κ σκυλο κ γατα

Άβαταρ μέλους
agganast
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agganast » 24 Ιούλ 2026, 19:29

Το θέμα με την φωτογραφία του προφίλ αποκαταστάθηκε. Και επιτέλους άλλαξα την φωτογραφία μου μετά από 17 χρόνια. :rofl:

Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.

Έχω γάτα στο σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Dimitris&Alice
VIP Member
VIP Member
Φύλο: Ζευγάρι
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dimitris&Alice » 24 Ιούλ 2026, 20:24

Δεν αναγνωρίζει το σύμβολο &.
Στην είσοδο έβαλα το email διότι δεν γνώριζε το username και έτσι έκανα είσοδο.
Στο προφίλ μου το username εμφανίζεται έτσι Dimitris&Alice
Εάν δεν διορθώνεται τότε ας το αντικαταστήσουμε με μία παύλα.
Παραλαβές χέρι - χέρι από Ηλιούπολη θεσ/νίκης , αποστολές μόνο με boxnow με διαδικασία δικιά σας.
Προσωπική συλλογή τηλεκαρτών

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από makis » 24 Ιούλ 2026, 21:24

agganast έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 19:29
Το θέμα με την φωτογραφία του προφίλ αποκαταστάθηκε. Και επιτέλους άλλαξα την φωτογραφία μου μετά από 17 χρόνια. :rofl:
Τεχνολογία !!! :lol: :lol: :lol:
Και εγώ το ίδιο !
Dimitris&Alice έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 20:24
Δεν αναγνωρίζει το σύμβολο &.
Στην είσοδο έβαλα το email διότι δεν γνώριζε το username και έτσι έκανα είσοδο.
Στο προφίλ μου το username εμφανίζεται έτσι Dimitris&Alice
Εάν δεν διορθώνεται τότε ας το αντικαταστήσουμε με μία παύλα.
Έγινε και αυτό με το &

ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maddog » 24 Ιούλ 2026, 21:46

Με τις αγγελίες των συλλεκτών θα γίνει κάτι; Επίσης θα μπορούμε να έχουμε υπογραφή στο νέο site όπως όπως στο παλιό;
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Στέλνω μόνο με boxnow.gr.

Η συλλογή μου με κάθε είδους Pocket PC,PDA,vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC.viewtopic.php?f=335&t=219736&p=2132961#p2132961
Ζητάω κάθε είδους Pocket PC,PDA, vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC. viewtopic.php?f=349&t=219746

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα νέα μας - Ανακοινώσεις”