ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Οτι καινούργιο νέο για το XariseTo.Gr θα το βρείτε εδώ !
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
agganast
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Re: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Δημοσίευση από agganast » 24 Ιούλ 2026, 21:50

Το θέμα με την αλλαγή του Δήμου παράδοσης των αντικειμένων λύθηκε.
Το θέμα με το editing της αγγελίας λύθηκε.
Το θέμα με το ποιά φωτογραφία είναι πρώτη λύθηκε.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.

Έχω γάτα στο σπίτι.

Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα

2030.gr

Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.

Άβαταρ μέλους
Demetrios
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Demetrios » 25 Ιούλ 2026, 00:13

Καλησπέρα, όταν έκανα login στο νέο site νόμιζα ότι θα ήταν μιά επιτυχημένη αναβάθμιση πάλι σε πλατφόρμα phpBB (όπου πιά είναι εύκολα και πλήρως παραμετροποιήσιμη, ειδικά από την έκδοση 3.x και ύστερα). Σίγουρα έχει ενδιαφέρον το user interface του 2030.gr, η γνώμη μου όμως είναι ότι καλύτερα εξυπηρετεί ένα forum, παρά ένα site σαν αυτό που ετοιμάζεται τώρα. Όπως και να έχει, καλορίζικο και καλή επιτυχία.

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από makis » 25 Ιούλ 2026, 00:33

maddog έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 21:46
Με τις αγγελίες των συλλεκτών θα γίνει κάτι; Επίσης θα μπορούμε να έχουμε υπογραφή στο νέο site όπως όπως στο παλιό;
υπογραφη ναι , θα μπει
και η αγγελιες συλλεκτων , γενικα τετοια πραγματα θα μπουν η θα ενεργοποιηθουν σιγα σιγα !
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
frantan
Diamond Member
Diamond Member
61 44
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από frantan » 25 Ιούλ 2026, 08:08

frantan έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 18:13
τωρα δεν μου στελνει ουτε email για reset κωδικου προσβασης

Τελικα μου εστελνε αλλα πηγαινανε στο σπαμ
εξακολουθει να μην αποθηκευει το νεο κωδικο κ να μην μπορω να κανω login
ΟΚ μπηκα ολα καλα
"our Right to Repair"
Εχω κ σκυλο κ γατα

Άβαταρ μέλους
ελενα79
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Έβρου
Δήμος - Κοινότητα: Ορεστιάδας Έβρου
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ελενα79 » 25 Ιούλ 2026, 09:10

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπαίνει το ευχαριστώ. Αφού παραλάβει κάποιος τι πρέπει να κάνει μετά;
ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ BOXNOW
ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΠΤ!!!!!

Doubt
Platinum Member
Platinum Member
31 31
Δήμος - Κοινότητα: Αιγάλεω Αττικής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Doubt » 25 Ιούλ 2026, 09:35

Όλες οι ενεργές αγγελίες μου εμφανίζονται διπλές και χωρίς να φαίνεται φωτογραφία παρόλο που υπάρχει εντός της αγγελίας και είναι επιλεγμένη με το αστεράκι.
Ανέβασα πάλι φωτό, έσβησα τις παλιές πάτησα αστεράκι στις νέες και τώρα εμφανίζεται φωτο κανονικά στην προεπισκόπηση.
Να σβήσω οποιαδήποτε από τις διπλές αγγελίες και να μείνει μόνο μια;; είναι safe?

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 25 Ιούλ 2026, 09:41

makis έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 16:04
ναι φυσικα , θα μπει και χαρτης , τωρα υπαρχει το στατιστικα (στο μενου 3 παυλες αριστερα) που παει ανα κατηγορια η πολη η νομο η δημο.
Ωραία, αυτό είναι σημαντικό, να μην χαθούν δηλαδή οι υπάρχουσες λειτουργίες. Και μαζί με τον χάρτη και τις κατηγορίες ανά νομό, λείπει επίσης και το ίδιο το Forum από το καινούργιο σάιτ. Πέρα από τις αγγελίες δηλαδή, λείπουν τα νήματα, από κατηγορίες συλλεκτών, συζητήσεις/ερωτήσεις για τεχνολογία κλπ, νήματα σχετικά με μεταφορικές (εκπτώσεις/προσφορές/προβλήματα), σημαντικές ανακοινώσεις όπως με το παρόν νήμα για ελλείψεις/bug κλπ.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν όλα αυτά και να είναι εύκολα προσβάσιμα από την αρχική σελίδα, ίσως με ένα επιπλέον κουμπί κάτω ή μέσα στο μενού πάνω αριστερά με τις 3 παύλες να μπει επιπλέον επιλογή "Forum" και να ανοίγουν τα θέματα ανά κατηγορίες όπως εδώ.

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

Άβαταρ μέλους
Demetrios
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Demetrios » 25 Ιούλ 2026, 10:29

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι (αν έχει απαντηθεί ήδη, συγχωρήστε με): To ισοζύγιο των "ευχαριστώ" (έλαβα/έδωσα), υπάρχει στο νέο site αλλά δεν είναι συγχρονισμένο, διότι υπάρχουν νέα στατιστικά. Το νέο site θα ενημερώνετε αυτόματα από το παλιό site, ή θα ενημερωθεί το νέο site μία φορά και τελική όταν κλείσει το παρόν; Ρωτάω γιατί προκύπτουν διαφορές.

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 25 Ιούλ 2026, 11:24

polvar έγραψε:
24 Ιούλ 2026, 11:48
...
7) Δεν βλέπω τη δυνατότητα να μεταφερθούν ανταλλαγές στην νέα σελίδα ή αγγελίες χωρίς 'ευχαριστώ'

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές ατέλειες και όσο τη δουλεύω βρίσκω και νέες που θέλει πολύ κείμενο για να τις περιγράψω, δεν ξέρω αν και πότε θα διορθωθουν αλλά προς το παρόν πιο λειτουργική είναι η παλιά σελίδα παρά η νέα

Πιστεύω ότι πιο σωστό είναι να διορθωθεί το λογισμικό της νέας σελίδας μετά από μια περίοδο δοκιμών με όσες αγγελίες έχουν ήδη μεταφερθεί, να μην μπαίνουν νέες αγγελίες ούτε να ολοκληρώνονται αγγελίες στην νέα σελίδα παρά μόνο στην παλιά ώσπου να φτάσουμε σε επίπεδο πλήρους λειτουργίας της νέας σελίδας και μετά να κλείσουν και οι δυο σελίδες για μερικές ώρες, να μεταφερθουν οι ανοιχτές αγγελίες από την παλιά στη νέα και να ξεκινήσει η νέα σελίδα πλήρως λειτουργική κλείνοντας παράλληλα την παλιά ή διατηρώντας την μονο για λόγους αρχείου και για συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος
Προσθέτω κι άλλα:
8) Εχουν μεταφερθεί παρά πολλές αγγελίες αρχείου οπως η https://2030.gr/listings/view_post.php?id=26511 από το 2013 ή η https://2030.gr/listings/view_post.php?id=73354 από το 2017
Δείτε το φίλτρο με το οποίο επιλέξατε τις αγγελίες
9) Υπάρχουν μέλη που έχουν μπει στα περιορισμένα εξαιτίας υπερβολικής ζήτησης, διπλών λογαριασμών κλπ. Ομως στην νέα σελίδα έχουν μεταφερθεί με πλήρη δικαιώματα
10) Έχουν μεταφερθεί αγγελίες που έχουν δεχτει ερωτήσεις από μένα για ανανέωση και δεν έχουν απαντηθεί και γι αυτό πλησιαζει ο καιρός να πάνε στο αρχείο εξαιτίας μη ανταπόκρισης. Ομως αυτό δεν φαίνεται στην νέα σελίδα, φαίνεται η αγγελία σαν να μην έχει δεχτεί καμιά δημοσίευση.
Αλήθεια, πώς θα φαίνεται ότι είναι ενεργή μια αγγελία και ότι ενδιαφέρεται ακόμα ο αγγελιοθέτης και δεν την έχει παρατήσει;
Θα δέχεται ειδοποιήσεις στο email ο αγγελιοθέτης όταν θα απαντάει κάποιος στην αγγελία;
Και πόσο καιρό θα μένει αναρτημένη μια αγγελία που δεν έχει ανανεωθεί ή δεν έχει δεχτεί απαντήσεις;

Άβαταρ μέλους
Demetrios
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Demetrios » 25 Ιούλ 2026, 11:33

Ως ενεργός επαγγελματίας web graphic designer, προτείνω δύο πράγματα:

1. Ή να δημιουργηθεί ένα νέο forum σε phpBB, με νέο style, νέα extensions, τους ίδιους κανόνες, τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, τα ίδια μέλη και τις ίδιες αγγελίες που έχει και το παρόν forum (οπότε η μεταφορά θα είναι εξαιρετικά ομαλή και ευχάριστη για όλους),

2. Ή να δημιουργηθεί ένα νέο site από την αρχή (σε όποια πλατφόρμα θέλετε), με τα μέλη του παλιού forum και μόνο νέες αγγελίες.

Αλήθεια σας λέω, ό,τι άλλο θα έχει κόστος σε πολλούς τομείς. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσετε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα νέα μας - Ανακοινώσεις”