ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
- skorpiosmt
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 37
- Μπλούζα: S
- Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
- Επικοινωνία:
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΑ
Πριν απευθυνθώ σε δικηγόρο είπα να ανοίξω θέμα μήπως έχετε παρόμοια εμπειρία..Στην πολυκατοικία μου, έδωσαν τα κοινόχρηστα σε εισπρακτική. Από τότε δεν γίνονται συνελεύσεις, είμαστε μόνο 4 ιδιοκτήτες σε 5 διαμερίσματα, οι τρεις κλίκα μεταξύ τους, προχθές τσακώθηκα γιατί δεν δηλώνουν στην ααδε για να πάρω επίδομα θέρμανσης ενώ έχω 250κοινοχρηστα. Δεν αναρτούν αποδείξεις δαπανών πχ πληρώναμε 70για απόφραξη και προχθές 143ε ενώ είμαι σίγουρη ότι έχουν φάει το αποθεματικό. Η εταιρία αυτή όποτε επικοινωνώ ειρωνεύονται, κλείνουν τηλέφωνα ή απαντούν διερευνάται θα σας καλέσουμε εμείς αλλά φυσικά δεν παίρνουν ποτέ και δεν δίνουν καμία πληροφορία. Το καταστατικό δεν επιτρέπει διαχείριση με αμοιβή και προβλέπει λογοδοσία του διαχειριστή.
ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ, TT, ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
- Sophia7i
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Καλλιθέας Αττικής
- Παπούτσι: 36
- Επικοινωνία:
Re: ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΑ
Απ' ότι γνωρίζω οι αποδείξεις δαπανών πρέπει να αναρτώνται στο πίνακα ανακοινώσεων.
Κανονικά δε μπορεί να δοθεί η διαχείριση σε γραφείο αν δε συμφωνούν όλοι οι ιδοκτήτες. Όμως το γραφείο δεν είναι στη πραγματικότητα διαχείριση για να κάνει συνελεύσεις ή ν' αποφασίζει για επισκευές κ.τ.λ.
Υπάρχει 1 άτομο ή παραπάνω απ' τους ιδιοκτήτες που μιλάνε με το γραφείο και δίνουν τις εντολές. Αυτός ή αυτοί είναι διαχειριστής-ές και σ' αυτόν-ούς πρέπει να απευθυνθείτε.
Σχετικά με τις συνελεύσεις μπορείτε να κανονίσετε κι εσείς να γίνει συνέλευση ή ακόμα και να πάρετε τη διαχείριση.
Κανονικά δε μπορεί να δοθεί η διαχείριση σε γραφείο αν δε συμφωνούν όλοι οι ιδοκτήτες. Όμως το γραφείο δεν είναι στη πραγματικότητα διαχείριση για να κάνει συνελεύσεις ή ν' αποφασίζει για επισκευές κ.τ.λ.
Υπάρχει 1 άτομο ή παραπάνω απ' τους ιδιοκτήτες που μιλάνε με το γραφείο και δίνουν τις εντολές. Αυτός ή αυτοί είναι διαχειριστής-ές και σ' αυτόν-ούς πρέπει να απευθυνθείτε.
Σχετικά με τις συνελεύσεις μπορείτε να κανονίσετε κι εσείς να γίνει συνέλευση ή ακόμα και να πάρετε τη διαχείριση.
ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου
Ελτά δέματα
Boxnow
Παραλαβή και από ηλεκτ. σταθμό Καλλιθέας
Ελτά δέματα
Boxnow
- neverlife
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Μαγνησίας
- Δήμος - Κοινότητα: Βόλου Μαγνησίας
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 42
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Paypal
- Επικοινωνία:
Βάση νόμου μπορείτε να ζητήσετε ολα τα έσοδα εξοδα των τελευταίων τριών ετων αν θυμαμαι καλα. Στειλτε ενα μεηλ και ζητηστε τα για το αρχειο σας οπως θα πειτε. Μεηλ ετσι ωστε να φαινεται ποτε τα ζητησατε.skorpiosmt έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 11:39Πριν απευθυνθώ σε δικηγόρο είπα να ανοίξω θέμα μήπως έχετε παρόμοια εμπειρία..Στην πολυκατοικία μου, έδωσαν τα κοινόχρηστα σε εισπρακτική. Από τότε δεν γίνονται συνελεύσεις, είμαστε μόνο 4 ιδιοκτήτες σε 5 διαμερίσματα, οι τρεις κλίκα μεταξύ τους, προχθές τσακώθηκα γιατί δεν δηλώνουν στην ααδε για να πάρω επίδομα θέρμανσης ενώ έχω 250κοινοχρηστα. Δεν αναρτούν αποδείξεις δαπανών πχ πληρώναμε 70για απόφραξη και προχθές 143ε ενώ είμαι σίγουρη ότι έχουν φάει το αποθεματικό. Η εταιρία αυτή όποτε επικοινωνώ ειρωνεύονται, κλείνουν τηλέφωνα ή απαντούν διερευνάται θα σας καλέσουμε εμείς αλλά φυσικά δεν παίρνουν ποτέ και δεν δίνουν καμία πληροφορία. Το καταστατικό δεν επιτρέπει διαχείριση με αμοιβή και προβλέπει λογοδοσία του διαχειριστή.
Οι εισπρακτικές αυτες συνήθως τρωνε μαζι με αυτον που εχει τα περισσοτερα διαμερισματα κ τους περισσοτερους ψηφους στις συνεπευσεις
Τσεκάρετε αυτά που αναζητώ αλλά και αυτά που χαρίζω! Ευχαριστώ
Συλλέγω παλιά εξαρτήματα υπολογιστών όπως επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, μητρικές και λοιπά, τα οποία χρησιμοποιώ, επισκευάζω (όταν γίνεται) και τα χαίρομαι όσο διαρκεί η ζωή τους αναβαθμίζοντας τα συστήματα που ήδη έχω αλλά και στήνοντας νέα για να χαρώ στο μέλλον.
Προτεραιότητα στα χρίσματα μου έχουν ΠΑΝΤΑ αυτοί που μου έχουν χαρίσει.
Δεν θα ήθελα να δω πράγματα που χαρίζω να πωλούνται σε sites αγγελιών.
Τσεκάρετε αυτά που αναζητώ αλλά και αυτά που χαρίζω! Ευχαριστώ
Συλλέγω παλιά εξαρτήματα υπολογιστών όπως επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, μητρικές και λοιπά, τα οποία χρησιμοποιώ, επισκευάζω (όταν γίνεται) και τα χαίρομαι όσο διαρκεί η ζωή τους αναβαθμίζοντας τα συστήματα που ήδη έχω αλλά και στήνοντας νέα για να χαρώ στο μέλλον.
Προτεραιότητα στα χρίσματα μου έχουν ΠΑΝΤΑ αυτοί που μου έχουν χαρίσει.
Δεν θα ήθελα να δω πράγματα που χαρίζω να πωλούνται σε sites αγγελιών.
- nkozhedley
- Υπέρβαση ορίου ζήτησης
- Παπούτσι: 38
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
Μας έκανε αγωγή μια τέτοια εταιρία και την έχασε
Δεν έχουν δικαίωμα σε τίποτα αν δεν επιτρέπεται από καταστατικό.
- nicnt
- Οικονομική στήριξη
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Αν βγάλεις άκρη με ενδιαφέρει και εμένα επειδή "ζω" αντίστοιχη περίπτωση σε όλα! Μα σε όλα!!!skorpiosmt έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 11:39Πριν απευθυνθώ σε δικηγόρο είπα να ανοίξω θέμα μήπως έχετε παρόμοια εμπειρία..Στην πολυκατοικία μου, έδωσαν τα κοινόχρηστα σε εισπρακτική. Από τότε δεν γίνονται συνελεύσεις, είμαστε μόνο 4 ιδιοκτήτες σε 5 διαμερίσματα, οι τρεις κλίκα μεταξύ τους, προχθές τσακώθηκα γιατί δεν δηλώνουν στην ααδε για να πάρω επίδομα θέρμανσης ενώ έχω 250κοινοχρηστα. Δεν αναρτούν αποδείξεις δαπανών πχ πληρώναμε 70για απόφραξη και προχθές 143ε ενώ είμαι σίγουρη ότι έχουν φάει το αποθεματικό. Η εταιρία αυτή όποτε επικοινωνώ ειρωνεύονται, κλείνουν τηλέφωνα ή απαντούν διερευνάται θα σας καλέσουμε εμείς αλλά φυσικά δεν παίρνουν ποτέ και δεν δίνουν καμία πληροφορία. Το καταστατικό δεν επιτρέπει διαχείριση με αμοιβή και προβλέπει λογοδοσία του διαχειριστή.
Απ' την κλίκα η οποία διευρύνεται μέχρι την εξαφάνιση 4.000€ αποθεματικού.
Όπου η κλίκα αποφάσισε να μην ασχοληθεί η πολυκατοικία με την αναζήτηση αυτών των χρημάτων και κάποια χαϊβάνια είπαν οκ...
"Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις πρώτα εσύ"(Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)
Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.
Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.
- Sophia7i
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Καλλιθέας Αττικής
- Παπούτσι: 36
- Επικοινωνία:
Σχετικά με τις χρεώσεις για επισκευές κ.τ.λ. δε μπορείς να έχεις τον έλεγχο ότι δε "τσιμπάνε" κάτι αυτοί που ασχολούνται με τη διαχείριση ακόμα και αν βγαίνουν αποδείξεις. Το θέμα είναι να μην υπάρχει υπερχρέωση.
Σχετικό έλεγχο μπορεί να έχει κάποιος, αν γίνονται συνελεύσεις, αν υπάρχει επικοινωνία με συνιδιοκτήτες και διαχειριστή,
αν συμμετέχει κι ο ίδιος στις προσφορές για την εκάστοτε ανάγκη της πολυκατοικίας έτσι ώστε να ξέρει το πραγματικό κόστος.
Σχετικά με το αποθεματικό φαγώνεται όταν κάποιοι δε πληρώνουν κοινόχρηστα. Από το αποθεματικό γίνονται οι πληρωμές.
Όταν έχουν πληρώσει όλοι τα κοινόχρηστα, τότε αυτό είναι πλήρες.
Εάν ο διαχειριστής κάνει πληρωμές για την πολυκατοκία χωρίς να καταγράφονται στα κοινόχρηστα αυτό είναι κακοδιαχείριση και θέλει εξηγήσεις.
Σχετικό έλεγχο μπορεί να έχει κάποιος, αν γίνονται συνελεύσεις, αν υπάρχει επικοινωνία με συνιδιοκτήτες και διαχειριστή,
αν συμμετέχει κι ο ίδιος στις προσφορές για την εκάστοτε ανάγκη της πολυκατοικίας έτσι ώστε να ξέρει το πραγματικό κόστος.
Σχετικά με το αποθεματικό φαγώνεται όταν κάποιοι δε πληρώνουν κοινόχρηστα. Από το αποθεματικό γίνονται οι πληρωμές.
Εάν ο διαχειριστής κάνει πληρωμές για την πολυκατοκία χωρίς να καταγράφονται στα κοινόχρηστα αυτό είναι κακοδιαχείριση και θέλει εξηγήσεις.
ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου
Ελτά δέματα
Boxnow
Ελτά δέματα
Boxnow
- skorpiosmt
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Επικοινωνία:
Απο περιέργεια για ποιο λόγο σας έκανε αγωγή;nkozhedley έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 22:02Μας έκανε αγωγή μια τέτοια εταιρία και την έχασε
- skorpiosmt
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Επικοινωνία:
θα ενημερώσω, θέλει δικηγόρο με εμπειρία στις σχέσεις οριζόντιας ιδιοκτησίας, μίλησε με την ένωση ιδιοκτητών αν και πρέπει να πληρώνεις συνδρομή, αν έχεις αποδείξεις είναι υπεξαίρεση μπορείς να τους κυνηγήσεις δικαστικά και.. διάβασε προσεκτικά το καταστατικό.nicnt έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 00:34Αν βγάλεις άκρη με ενδιαφέρει και εμένα επειδή "ζω" αντίστοιχη περίπτωση σε όλα! Μα σε όλα!!!skorpiosmt έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 11:39Πριν απευθυνθώ σε δικηγόρο είπα να ανοίξω θέμα μήπως έχετε παρόμοια εμπειρία..Στην πολυκατοικία μου, έδωσαν τα κοινόχρηστα σε εισπρακτική. Από τότε δεν γίνονται συνελεύσεις, είμαστε μόνο 4 ιδιοκτήτες σε 5 διαμερίσματα, οι τρεις κλίκα μεταξύ τους, προχθές τσακώθηκα γιατί δεν δηλώνουν στην ααδε για να πάρω επίδομα θέρμανσης ενώ έχω 250κοινοχρηστα. Δεν αναρτούν αποδείξεις δαπανών πχ πληρώναμε 70για απόφραξη και προχθές 143ε ενώ είμαι σίγουρη ότι έχουν φάει το αποθεματικό. Η εταιρία αυτή όποτε επικοινωνώ ειρωνεύονται, κλείνουν τηλέφωνα ή απαντούν διερευνάται θα σας καλέσουμε εμείς αλλά φυσικά δεν παίρνουν ποτέ και δεν δίνουν καμία πληροφορία. Το καταστατικό δεν επιτρέπει διαχείριση με αμοιβή και προβλέπει λογοδοσία του διαχειριστή.
Απ' την κλίκα η οποία διευρύνεται μέχρι την εξαφάνιση 4.000€ αποθεματικού.
Όπου η κλίκα αποφάσισε να μην ασχοληθεί η πολυκατοικία με την αναζήτηση αυτών των χρημάτων και κάποια χαϊβάνια είπαν οκ...
- skorpiosmt
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Επικοινωνία:
Σοφία έκανα καταγγελία για την ανάρτηση αποδείξεων στο ανάπτυξης από το οποίο είχε εκδοθεί η αγορά νομική διάταξη πήρα πρωτόκολλο και τίποτα.. Αναρωτιέμαι αν τους λαδωσαν. Για να πάρω διαχείριση η να κάνω συνέλευση πρέπει να έχω 50τις εκατό των ψήφων δεν θυμάμαι δεν ειναι απλό.
- skorpiosmt
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Επικοινωνία:
Μα αυτό είναι το θέμα δεν δίνουν λογαριασμό δεν κάνουν συνελεύσεις, δεν δείχνουν αποδείξεις χθες ζήτησα απόδειξη για απόφραξη στα 143ε ενώ δίναμε 70 με ειρωνεύτηκε πήγαινε σε δικηγόρο χοχοχο 70 χρόνων γυναίκα..Το αποθεματικό απλά δεν παραδόθηκε σωστά απο την μια διαχείριση στην άλλη.Sophia7i έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 08:45Σχετικά με τις χρεώσεις για επισκευές κ.τ.λ. δε μπορείς να έχεις τον έλεγχο ότι δε "τσιμπάνε" κάτι αυτοί που ασχολούνται με τη διαχείριση ακόμα και αν βγαίνουν αποδείξεις. Το θέμα είναι να μην υπάρχει υπερχρέωση.