[ΕΚΛΕΙΣΕ] ΚΑΝΑΠΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
-
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] ΚΑΝΑΠΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Χαρίζεται καναπές τριθέσιος, έχει μηχανισμό που μετατρέπεται σε κρεβάτι και αποθηκευτικό χώρο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το ύφασμα και οι επιφάνειές του δεν έχουν κανένα βαθούλωμα ή φθορά. Μόνη φθορά που χρειάζεται μικροεπισκευή είναι ένα πλαϊνό ξύλο-σανίδα. Γιώργος Θεσσαλονίκη περιοχή Ευκαρπία, τηλ. 6950421567
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HORJE_PAPA την 22 Νοέμ 2023, 03:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- lamprinavrt
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Ζωγράφου Αττικής
- Φύλο: Γυναίκα
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] Re: ΚΑΝΑΠΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες
Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
Προτιμήστε να στέλνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα για δική σας ασφάλεια. Μην τα δίνετε δημόσια καθώς έτσι μπορεί να έρθει στο χώρο σας ένα μέλος που δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον δημόσια ή κάποιος που δεν είναι μέλος ή να πέσετε θύμα απατεώνων ή ενοχλητικών ατόμων εκτός site καθώς οι αγγελίες είναι ορατές και σε μη μέλη.
Ευχαριστούμε
Παρακαλούμε ανεβάζετε τις φωτογραφίες
-είτε στο eikona.info (οδηγίες εδώ)
-είτε σε τρίτο site φιλοξενίας φωτογραφιών (οδηγίες για κάποια εδώ)
ώστε να φαίνονται μικρογραφίες στην αγγελία που οδηγούν στις κανονικές φωτογραφίες
Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
Προτιμήστε να στέλνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα για δική σας ασφάλεια. Μην τα δίνετε δημόσια καθώς έτσι μπορεί να έρθει στο χώρο σας ένα μέλος που δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον δημόσια ή κάποιος που δεν είναι μέλος ή να πέσετε θύμα απατεώνων ή ενοχλητικών ατόμων εκτός site καθώς οι αγγελίες είναι ορατές και σε μη μέλη.
Ευχαριστούμε
Παρακαλούμε ανεβάζετε τις φωτογραφίες
-είτε στο eikona.info (οδηγίες εδώ)
-είτε σε τρίτο site φιλοξενίας φωτογραφιών (οδηγίες για κάποια εδώ)
ώστε να φαίνονται μικρογραφίες στην αγγελία που οδηγούν στις κανονικές φωτογραφίες
Ο σεβασμος και η ευγένεια είναι η καλύτερη αρχή για μια ακόμα καλύτερη συναλλαγή .
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Εχω μόνο Εθνική για καταθεσεις μεταφορικών.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Εχω μόνο Εθνική για καταθεσεις μεταφορικών.
-
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΕΚΛΕΙΣΕ] Re: ΚΑΝΑΠΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν και επικοινώνησαν, ο καναπές παραλήφθηκε.