με ενδιαφερουν ολα για το σπιτι μου. μπορω να παραλαβω μονο την πεμπτη που θα ειμαι θεσσαλονικη
ευχαριστω πολυ
Μενω σε μικρο χωριο κ δεν έχω κοντά box now.Αποστολες γίνονται 1με2 φορές τον μήνα, όταν πάω στο χωριό που έχει θυριδες.Με λίγη υπομονή όλα μπορούν να γίνουν
Παρακατω θα σας αναφερω και απο που μπορω να συννατηθω για την παραλαβη-παράδοση γαλλικος κιλκις
κιλκις (lidl)
κορδελιο
Λαικη Πολυκαστρου (στα κεπ κοντα) αυστηρα μονο σαββατα κ μονο 11:30 με 12:00 ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τονμοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά ναεπαναχαρίζονταιόταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και ναανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Ακυρώνω το ενδιαφέρον μου γτ δεν θα μπορέσω να έρθω Θεσσαλονίκη. Αν αλλάξει κάτι θα ξανά σχολιάσω
Μενω σε μικρο χωριο κ δεν έχω κοντά box now.Αποστολες γίνονται 1με2 φορές τον μήνα, όταν πάω στο χωριό που έχει θυριδες.Με λίγη υπομονή όλα μπορούν να γίνουν
Παρακατω θα σας αναφερω και απο που μπορω να συννατηθω για την παραλαβη-παράδοση γαλλικος κιλκις
κιλκις (lidl)
κορδελιο
Λαικη Πολυκαστρου (στα κεπ κοντα) αυστηρα μονο σαββατα κ μονο 11:30 με 12:00 ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ