Ρωτήστε με για νουνερα παπουτσιών

Εγώ δεν έχω πρόβλημαSofi08 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:50Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να μετρήσω και να τσεκάρω τι έχει το κάθε τι μέσα..μου τα δωσανε για πληρεις..μπορώ να χαρίσω σε όλους σας ότι μου ζητήσατε κ αν κάτι λείπει οκ κρατήστε τα κ απλά μην μου πατήσετε ευχαριστώ. Αλλα δεν μπορω να μπω στην διαδικασια επιστροφης χρηματων των αποστολων..αν ειναι συμφωνειτε φυσικα εσεις και οι διαχειριστες..Τι λετε;
despina0 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:57Εγώ δεν έχω πρόβλημαSofi08 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:50Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να μετρήσω και να τσεκάρω τι έχει το κάθε τι μέσα..μου τα δωσανε για πληρεις..μπορώ να χαρίσω σε όλους σας ότι μου ζητήσατε κ αν κάτι λείπει οκ κρατήστε τα κ απλά μην μου πατήσετε ευχαριστώ. Αλλα δεν μπορω να μπω στην διαδικασια επιστροφης χρηματων των αποστολων..αν ειναι συμφωνειτε φυσικα εσεις και οι διαχειριστες..Τι λετε;
Καλησπέρα, μ έχετε κάνει παράθεση αλλά δε μου γράφετε κάτι .Sofi08 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 20:53despina0 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 19:57Εγώ δεν έχω πρόβλημαSofi08 έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 11:50Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να μετρήσω και να τσεκάρω τι έχει το κάθε τι μέσα..μου τα δωσανε για πληρεις..μπορώ να χαρίσω σε όλους σας ότι μου ζητήσατε κ αν κάτι λείπει οκ κρατήστε τα κ απλά μην μου πατήσετε ευχαριστώ. Αλλα δεν μπορω να μπω στην διαδικασια επιστροφης χρηματων των αποστολων..αν ειναι συμφωνειτε φυσικα εσεις και οι διαχειριστες..Τι λετε;