Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Καλησπέρα,
Παρέλαβα ένα cd σήμερα που είχα παραγγείλει απο το διαδίκτυο και η μεταφορική κατέστρεψε τελείως την πλαστική θήκη.
Αναζητώ μια διπλή πλαστική θήκη στην οποία μπορώ να προσθέσω το ένθετο αλλά και το οπισθόφυλλο του cd.
Ενδεικτική φωτό:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος juanium την 08 Ιούλ 2026, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρέπει να έχω στην αποθήκη. Θα κοιτάξω και θα ενημερώσω.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Στέλνω μόνο με boxnow.gr.
Πρόσφατα έδινα μια κούτα με τέτοιες. Θα δώ αν έχω κρατήσει καμία και θα επανέλθω άμεσα.
ΥΓ Βρήκα μία που παίρνει 3 δισκάκια. Στείλε κωδικό μικρή θυρίδα να στη στείλω άμεσα γιατί φεύγω διακοπές.
ΥΓ2. Τώρα είδα ότι μένεις Χολαργό. Εγώ Παπάγου και μπορούμε να συναντηθούμε αύριο το πρωϊ μετά από συννενόηση. Στέλνω ΠΜ
Επειδή δεν εχω χρόνο για να φτιάξω μια συγκεντρωτική αγγελια παρακαλώ πατήστε το κουμπάκι "ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ" και στείλτε μου πμ για όσα ενδιαφέρεστε για τα οποία δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον, ώστε να τα βάλω σε μία αγγελία και να τα πάρετε με 1 ευχαριστώ
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.
Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119