Ζητάω 5 άτομα να δώσουν αίμα για τον πατέρα μου.
Όποιος μπορεί να μου στείλει μήνυμα να δώσω τα στοιχεία.
Θα πατήσω ευχαριστώ στα άτομα που θα δώσουν.
[ΖΗΤΑΩ] Άτομα που να μπορούν να δώσουν αίμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλούνται οι δημιουργοί (ιδρύματα, σχολεία κ.α) των αγγελιών να αναφέρουν ποιος είναι ο σκοπός τους και ποιες είναι οι ανάγκες τους.
Να αναγράφουν στοιχεία επικοινωνίας και σταθερό τηλέφωνο. Για την έγκριση της αγγελίας τους θα γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση από το xariseto.gr
Τα μέλη θα μπορούν να προσφέρουν ή να προτείνουν κάποια ανοιχτή αγγελία τους.
'Ευχαριστώ' μπαίνει όταν τα αντικείμενα τα λαμβάνει μέλος-μεσολαβητής ενώ δεν μπαίνει όταν γίνεται συνεννόηση και τα αντικείμενα πηγαίνουν απευθείας στο άτομο/σύλλογο που έχει ανάγκη.
Παρακαλούνται οι δημιουργοί (ιδρύματα, σχολεία κ.α) των αγγελιών να αναφέρουν ποιος είναι ο σκοπός τους και ποιες είναι οι ανάγκες τους.
Να αναγράφουν στοιχεία επικοινωνίας και σταθερό τηλέφωνο. Για την έγκριση της αγγελίας τους θα γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση από το xariseto.gr
Τα μέλη θα μπορούν να προσφέρουν ή να προτείνουν κάποια ανοιχτή αγγελία τους.
'Ευχαριστώ' μπαίνει όταν τα αντικείμενα τα λαμβάνει μέλος-μεσολαβητής ενώ δεν μπαίνει όταν γίνεται συνεννόηση και τα αντικείμενα πηγαίνουν απευθείας στο άτομο/σύλλογο που έχει ανάγκη.
- selefa
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Έβρου
- Δήμος - Κοινότητα: Διδυμοτείχου
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 36
- Μπλούζα: S
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Άτομα που να μπορούν να δώσουν αίμα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Η Συλλογή από βιβλία
-Κάνω αποστολές και με το Box Now
-Δεν μπορώ πάντα να είμαι άμεση στις αποστολές που κάνω.
-Λόγω έλλειψης χώρου δεν κρατάω μεγάλο χρονικό διάστημα τις αγγελείες ανοιχτές.
-Για τα πράγματα αξίας περιμένω πάνω από 48 ώρες για τα χαρίσω.
Χρωστάω στο μέλος STRAWBERRY8 1,60 ε
Η Συλλογή από βιβλία
-Κάνω αποστολές και με το Box Now
-Δεν μπορώ πάντα να είμαι άμεση στις αποστολές που κάνω.
-Λόγω έλλειψης χώρου δεν κρατάω μεγάλο χρονικό διάστημα τις αγγελείες ανοιχτές.
-Για τα πράγματα αξίας περιμένω πάνω από 48 ώρες για τα χαρίσω.
Χρωστάω στο μέλος STRAWBERRY8 1,60 ε
- polvar
- Συντονιστής

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Άτομα που να μπορούν να δώσουν αίμα
Δεν πατιέται ευχαριστώ σε αιμοδοσία, είναι η απόλυτη ανθρώπινη πράξη αλληλεγγύης και γι αυτό δεν επιδέχεται αντάλλαγμα
- DTDEALS
- Gold Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Επικοινωνία:
Αν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να ψηθεί κάποιος και να σηκωθεί απ τον καναπέ να πα να δώσει, μόνο ζημιά κάνετε στον άνθρωπο που το χρειάζεται. Αίμα ζητείται, όχι κηρύγματα.
Και σιγά δηλαδή το αντάλλαγμα! Πατήστε κι άλλο ένα ΑΠΟ ΜΕΝΑ σε όποιον από δω αποδεδειγμένα πάει.
- polvar
- Συντονιστής

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Άμα νομίζετε ότι το ευχαριστώ είναι παράγοντας κινητοποίησης και εγώ τον εμποδίζω, πάω πάσο και πατήστε όσα θελετε. Δώστε κι άλλα ανταλλάγματα άμα θέλετε, αλλά να ξέρετε ότι ο νόμος το απαγορεύει
Επειδή όμως δεν βλέπω (δημόσια) ενδιαφέρον, κινητοποιηστε συγγενείς και φίλους ή/και αποταθειτε σε τοπικούς συλλόγους, την εκκλησία κλπ που διατηρούν τράπεζες αίματος μήπως μπορούν να σας δανείσουν
Επειδή όμως δεν βλέπω (δημόσια) ενδιαφέρον, κινητοποιηστε συγγενείς και φίλους ή/και αποταθειτε σε τοπικούς συλλόγους, την εκκλησία κλπ που διατηρούν τράπεζες αίματος μήπως μπορούν να σας δανείσουν