[ΖΗΤΑΩ] Ας βοηθήσουμε όλοι τα αδέσποτα

Αγγελίες και αναγγελίες για να μαζέψουμε αντικείμενα για ιδρύματα, σχολεία, βιβλιοθήκες, φυλακές, οικογένειες, άπορους αλλά και δράσεις για την πανίδα και το περιβάλλον γενικότερα.

Συντονιστής: polvar

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλούνται οι δημιουργοί (ιδρύματα, σχολεία κ.α) των αγγελιών να αναφέρουν ποιος είναι ο σκοπός τους και ποιες είναι οι ανάγκες τους.
Να αναγράφουν στοιχεία επικοινωνίας και σταθερό τηλέφωνο. Για την έγκριση της αγγελίας τους θα γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση από το xariseto.gr

Τα μέλη θα μπορούν να προσφέρουν ή να προτείνουν κάποια ανοιχτή αγγελία τους.

'Ευχαριστώ' μπαίνει όταν τα αντικείμενα τα λαμβάνει μέλος-μεσολαβητής ενώ δεν μπαίνει όταν γίνεται συνεννόηση και τα αντικείμενα πηγαίνουν απευθείας στο άτομο/σύλλογο που έχει ανάγκη.
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ1963
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1572
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2014, 00:27
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Ρίου Αχαΐας
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 44
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] Ας βοηθήσουμε όλοι τα αδέσποτα

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ1963 » 25 Δεκ 2017, 13:18

Τις Αγιες μέρες που διανύουμε ,είθισται οι άνθρωποι να ανοίγουν την καρδιά τους και να προσφέρουν αγάπη σε όσους την έχουν ανάγκη . Τα αδέσποτα ζώα που στη χώρα μας λόγω της κρίσης , έχουν αυξηθεί σε απίστευτο αριθμό και ζουν σε τραγικές συνθήκες . Πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά , υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός άρρωστων , τραυματισμένων και σκελετωμένων απο την πείνα ζώων . Πρώτη φορά σε κάθε κάδο σκουπιδιών βρίσκουμε πεταμένα, σε τσουβάλια και σακούλες, κουταβάκια κάθε είδους και ράτσας . Τα πλάσματα αυτά χρειάζονται τη βοήθειά μας . Ο σύλλογος Τετράποδος Σαμάνος / Φιλόζωοι Εθελοντές Πατρών χρειάζεται την ενίσχυση όλων μας για να συνεχίσει να προσφέρει σ΄αυτά μία αξιοπρεπή διαβίωση ,περίθαλψη , φαρμακευτική αγωγή και την απαραίτητη τροφή . Οποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο ας το δηλώσει με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο FB αναφέροντας και το "Χάρισέ το" . Θα δοθεί αν υπάρξει ενδιαφέρον με νεότερο post . ταχυδρομική διεύθυνση , καθώς και αριθμοί λογαριασμών κτηνιάτρων που συνεργάζεται ο σύλλογος καθώς και pet shop απο όπου προμηθευόμαστε τις τροφές και άλλα απαραίτητα . Επίσης κατάλογος φαρμακευτικών σκευασμάτων που μπορείτε να στείλετε . Επίσης αν κάποιο μέλος θέλει να στείλει κάτι και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα αποστολής ας στείλει pm σε μένα . Ευχαριστώ !!!!!
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
REUSE-REDUCE-RECYCLE

Υπάρχουν σκύλοι και γάτες στο σπίτι, οπότε προσοχή οι αλλεργικοί.
Για τους υπόλοιπους σας βεβαιώ οτι είναι πλήρως εμβολιασμένα και επισκέπτονται συχνά τον κτηνίατρο.


Απάντηση

Επιστροφή στο “Για κοινωνική δράση”