Τράπεζα τροφίμων

Αγγελίες και αναγγελίες για να μαζέψουμε αντικείμενα για ιδρύματα, σχολεία, βιβλιοθήκες, φυλακές, οικογένειες, άπορους αλλά και δράσεις για την πανίδα και το περιβάλλον γενικότερα.

Συντονιστής: polvar

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλούνται οι δημιουργοί (ιδρύματα, σχολεία κ.α) των αγγελιών να αναφέρουν ποιος είναι ο σκοπός τους και ποιες είναι οι ανάγκες τους.
Να αναγράφουν στοιχεία επικοινωνίας και σταθερό τηλέφωνο. Για την έγκριση της αγγελίας τους θα γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση από το xariseto.gr

Τα μέλη θα μπορούν να προσφέρουν ή να προτείνουν κάποια ανοιχτή αγγελία τους.

'Ευχαριστώ' μπαίνει όταν τα αντικείμενα τα λαμβάνει μέλος-μεσολαβητής ενώ δεν μπαίνει όταν γίνεται συνεννόηση και τα αντικείμενα πηγαίνουν απευθείας στο άτομο/σύλλογο που έχει ανάγκη.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
litsa-akis
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 1500
Εγγραφή: 01 Ιουν 2009, 12:14
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Τοποθεσία: Αγιος Παυλος θεσσαλονικης
Επικοινωνία:

Τράπεζα τροφίμων

Δημοσίευση από litsa-akis » 14 Σεπ 2009, 20:57

Η Τράπεζα τροφίμων λειτουργεί στη θεσσαλονίκη απο το1998 αξιοποιώντας προς όφελος ευπαθων ομάδων τρόφιμα και προοιόντα που παραμένουν αδιαθετα στα ράφια και τις αποθήκες των μεγάλων εταιριών.Δεν δανείζει αλλά χαρίζει.Δεν συγκεντρώνει αλλά αναδιανέμει.Στην Ανω Ηλιούπολη δυτικά της θεσσαλονίκης,καθε βδομάδα συγκεντρώνονται στις αποθήκες τρόφιμα με κιβώτια και πηγαίνουν σε κοινοφελή ιδρήματα της πόλης.Κάθε βδομάδααπο δεκάδες εκκλησίες έρχονται με δικά τους μέσα για να παραλάβουν τρόφιμα.Πρόκειται για συσκευασμένα προοιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης ή με ελαττώματα στη συσκευασία.Η τράπεζα λειτουργεί με τη λογική 'Τίποτε δεν πρέπει να πάει χαμένο'.Οδηγοί και φορτηγά βοηθούν στη διανομή τους.λειτουργεί με την ευθύνη εθελοντών.¨Οσοι μένουν θεσσαλονίκη και θέλουν ναβοηθήσουν ή αναζητούν πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο Κωνσταντίνο Καρακατσάνη στο τηλ 2310684637.Η διεύθυνση είναι Κ.Παλαιολόγου67,Σταυρούπολη.
Παρακαλω πρώτα δηλωστε το ενδιαφέρον σας δημόσια και μετα επικοινωνήστε με πμ για την παραλαβή των αντικειμένων.
Δεν τηρώ σειρά πρoτεραιότητας ,προτιμούνται τα μέλη που χαρίζουν και τηρούν τους κανόνες.
Αποστολές εκτός γίνονται με γραμματόσημα απο το μέλος που ενδιαφέρεται.
edit Admin: Πρώην μέλος litsaki οπού έγινε litsa-aκιs


Απάντηση

Επιστροφή στο “Για κοινωνική δράση”