Μήπως πρέπει να ξεχωρίσουν οι προσφορές από τις ζητήσεις;

Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Άβαταρ μέλους
kateuro
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 6139
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2011, 15:51
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θέρμης Θεσσαλονίκης
Φύλο: Ζευγάρι
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: μια προταση/ιδεα για το νεο χαρισετο

Δημοσίευση από kateuro » 28 Νοέμ 2013, 00:50

Elef έγραψε:
FloriDan έγραψε:Οι αγγελίες να είναι όπως στην Χρυσή Ευκαιρία: Να έχουνε διάρκεια δύο μηνών και να διαγράφονται αυτόματα. Αν δεν αποδώσουν, ο χρήστης να ξαναβάζει την αγγελία ως καινούρια. Με όλο αυτό το ιστορικό που παραμένει στο σύστημα λογικό είναι να βαραίνει η βάση δεδομένων.
Διαφωνώ καθώς πιστεύω ότι 2 μήνες είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν είναι εύκολο μετά να ξαναβγάζεις φωτογραφίες και να τις ξανα ανεβάζεις από την αρχή.

Εγώ να κάνω μία διαφορετική πρόταση;
Όταν πατάς το ευχαριστώ αυτό καταχωρείται με τη μία και ενδέχεται καινούρια μελη μη γνωρίζοντας πολλά πράγματα όσον αφορά τη συγκεκριμένη σελίδα να το πατήσουν καταλάθως.
Μήπως θα έπρεπε αντί να γίνεται κατευθείαν καταχώρηση, να έβγαινε ένα ενδιάμεσο παράθυρο-μήνυμα που να ρώταγε κάτι του στυλ, πρόκειται να ευχαριστήσετε το μέλος για αντικείμενα που παραλάβατε. Και μετά να ρωτάει για το αν το μελος θα πατήσει συνέχεια ή ακύρωση.
αυτα τα ελεγχουν οι συντονιστες...οποτε δεν περναει τιποτα απαρατηρητο...αν δει ο συντονιστης πως πατηθηκε κατα λαθος,θα ειδοποιησει το μελος να το αποσυρει το ευχαριστω... ;)
AΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3 ΗΜΕΡΩΝ ,ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ή ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
Εχω winbank ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ibank ΕΘΝΙΚΗΣ
\
Tηρώ Black list


Άβαταρ μέλους
CosmosKGr
new member
new member
1
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2013, 21:52
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αβίας Μεσσηνίας
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 41
Μπλούζα: L
Επικοινωνία:

Re: μια προταση/ιδεα για το νεο χαρισετο

Δημοσίευση από CosmosKGr » 28 Νοέμ 2013, 15:12

Να ξεκινήσω με μια «παρένθεση». Προτείνω να μην πλατειάζαμε σε γενικότερες «προτάσεις» μέσα στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι κρίμα καθώς, από μόνο του, έχει αρκετά μεγάλη βαρύτητα και πολλές διαστάσεις ώστε τελικά να «αλλοιωθεί» από άλλες, εξίσου σοβαρές πιθανά, προτάσεις.

Ουσιαστικά είναι το 1ο μου post στο φόρουμ, αν δηλαδή εξαιρέσουμε μια αγγελία μου που έχει προηγηθεί. Τυχαίνει μάλιστα να είναι εδώ μέσα το 1ο μου, ακριβώς επειδή βρήκα να υπάρχει το θέμα, στην προσπάθειά μου να βρω έναν κατάλληλο χώρο ώστε να το άνοιγα εγώ (αν δηλαδή δεν υπήρχε)! Αυτό, από μόνο του, ίσως μαρτυρά και το μέγεθος της σπουδαιότητας που του αποδίδω σα θέμα και που, φυσικά, είναι μεγάλη.
Ωστόσο, πριν γράψω, διάβασα αρκετά προσεκτικά όλα τα εδώ posts καθώς και όλα τα posts στο άλλο παρόμοιο και παλιότερο θέμα, το «Μήπως πρέπει να ξεχωρίσουν οι προσφορές από τις ζητήσεις;». Ευτυχώς, δεν ήταν και πάρα πολλά στο σύνολο αλλιώς, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι παρόμοιο!

Τυχαίνει και είμαι επαγγελματίας μηχανογράφος ήδη από το 1989. Όμως, οι σχετικές τεχνολογίες, είναι από ακόμα πιο πριν και ένα από τα βασικά μου χόμπι.
Καλώς – κακώς, δεν έχει τύχει να έχω ασχοληθεί με κατασκευή ή συντήρηση forum και, γι αυτό, διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις περί της συνολικής ορθότητας των όσων θα πω παρακάτω.

Θεωρώ, από τα λίγα «τεχνικά» που αναφέρθηκαν επί του θέματος (λογικό άλλωστε εδώ να ήταν λίγα τα τεχνικά), πως είμαι σε θέση να αναγνωρίσω σημαντικές τεχνικές δυσκολίες για μια ολοκληρωμένη υλοποίηση, τέτοια δηλαδή που να καλύπτει σωστά τις απαραίτητες παραμέτρους ενός τέτοιου και τόσο σύνθετου εγχειρήματος.
Πρέπει, με κάποιον τρόπο, να γίνει αντιληπτό από τους περισσότερους φίλους εδώ πως, δεν είναι όλα και πάντα τόσο εύκολα να υλοποιηθούν, όσο αυτονόητα ως ανάγκες και να δείχνουν.
Μεγάλο μέρος των δυσκολιών προκύπτει, από τις τεχνικές δυνατότητες που παρέχει ο έτοιμος και γενικότερος μηχανισμός – black box που χρησιμοποιείται για την προσέγγιση της όποιας υλοποίησης. Στην περίπτωσή μας, αυτός ο μηχανισμός, είναι η συγκεκριμένη forum μηχανή. Γενικότερα όμως, όλες οι forum μηχανές έχουν τα δικά τους όρια ή προβλήματα ή απαιτήσεις κοκ. Άλλες υπερτερούν σε κάποια πράματα και άλλες σε άλλα. Σχετικός άλλωστε είναι και ο χρόνος που κρίνεται αυτό καθώς οι μηχανές αυτές εξελίσσονται, βελτιώνονται και παρέχουν όλο και περισσότερες δυνατότητες.
Το σίγουρο όμως είναι ότι, κάποιοι άνθρωποι τελικά, πρέπει κάθε τέτοια φορά να αφιερώνουν σημαντικότατο από τον προσωπικό τους χρόνο, στο να τις στήνουν σωστά και μετά να τις συντηρούν σωστά. Για να γίνει αυτό κάπως ευκολότερα χρειάζεται πολύ ψάξιμο και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες καθ’ όλη τη διάρκεια πράμα όμως εξίσου «βαρύ».
Και σα να μη φτάνει η όποια προσωπική επιβάρυνση των διαχειριστών με όλο αυτό, καλούνται οι ίδιοι από αρκετά νωρίς, να αντιμετωπίσουν και την όποια, δικαιολογημένη κατά τ’ άλλα, έλλειψη τεχνικής γνώσης των μελλών – επισκεπτών του forum αλλά και τις όποιες λιγότερο ή περισσότερο σωστές νύξεις για το Χ, το Υ, το Ζ κοκ.
Θα μου πουν εδώ κάποιοι πως «επιλογή τους είναι». Επί της ουσίας βέβαια κάπως έτσι είναι αλλά, απ’ την άλλη, επιλογή τους σίγουρα ΔΕΝ είναι το να αντιμετωπίζουν και την κάθε απαίτηση ως ζήτημα σχεδόν «ζωής ή θανάτου».

Εδώ λοιπόν επανέρχομαι κοντύτερα πια στο κυρίως θέμα λέγοντας πως, αυτό πράγματι, μπορεί να μην είναι κανέναν ζήτημα «ζωής ή θανάτου», είναι όμως ένα από τα σημαντικότερα του συγκεκριμένου forum, ακριβώς λόγω του χαρακτήρα – αντικειμένου του ως τέτοιο forum. Και εξηγούμαι.
Όταν ο οποιοσδήποτε απλός επισκέπτης μπαίνει εδώ, ιδιαίτερα δε ο νέος επισκέπτης και το λέω εγώ ακριβώς επειδή, ουσιαστικά, τυχαίνει να είμαι ακόμα νέος ως επισκέπτης, το 1ο πράμα που τον ενδιαφέρει είναι να βρει αυτό που θέλει σχετικά εύκολα αλλιώς, στην τελική, θα κοιτάξει να ψαχτεί αλλού. Μας αρέσει ή όχι, έτσι λειτουργεί ο απλός άνθρωπός. Μην ξεχνάμε τα βασικά επειδή τυχαίνει και έχουμε εμπλακεί ως τεχνικοί με τα πολύ πιο σύνθετα γιατί, τελικά, χάνουμε τον στόχο και καταλήγει από λίγο ως πολύ μάταιο μεγάλο μέρος του κόπου μας, όσο καλοπροαίρετος και μεγάλος κι αν είναι.
Και τι θέλει λοιπόν ο επισκέπτης μας; Απλά πράματα:
Ή να χαρίσει κάτι Ή να του χαρίσουν κάτι Ή να δανείσει κάτι Ή να του δανείσουν κάτι Ή να ανταλλάξει κάτι Ή βέβαια και απλώς να χαζέψει. Όλα τα άλλα ακολουθούν.
Και καλά, την περίπτωση του να θέλει απλώς να χαζέψει ας πούμε ότι δεν την βάζουμε στο παρόν τραπέζι. Τις υπόλοιπες όμως περιπτώσεις θα πρέπει να τις έχουμε ως ΔΟΜΙΚΗΣ σημασίας επιλογές του χρήστη μας. Από αυτές ξεκινά και, κατά βάση, εκεί σκοπεύει να κινηθεί αφού αυτός ήταν και ο σκοπός του όταν μπήκε. Δεν αρέσει και σε πολλούς να τρώνε χρόνο στο να προσπαθούν να ανακαλύπτουν πράματα που, για αυτούς και για την εκάστοτε περίπτωση, θα έπρεπε να λειτουργούν με σχεδόν αυτονόητο τρόπο.
ΌΣΑ προβλήματα και ΌΣΕΣ δυσκολίες λοιπόν και να απαιτεί μια τέτοια υλοποίηση - προσέγγιση, μόνο ως τέτοια θα έπρεπε να υπάρχει. Λυπάμαι που «αναγκάζομαι» να το τοποθετήσω με αυτόν τον τόσο «αυστηρό» τρόπο αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο από το να «««κλείνουμε τα μάτια»»» σε μια πραγματική ανάγκη σε αυτό που ασχολούμαστε γενικότερα.

Αν τώρα δοκιμάσουμε να «ενώσουμε» τις δύο παραπάνω θέσεις μου, αυτή δηλαδή της πραγματικής τεχνικής δυσκολίας και αυτή της πραγματικής ανάγκης του απλού χρήστη, τι έχουμε; Νομίζω ότι έχουμε ένα project που ζητά προσεκτική τεχνική μελέτη και, σίγουρα όμως, επίλυση.
Όταν όμως λέω για «προσεκτική τεχνική μελέτη», ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν υπονοώ πως δεν έχει γίνει ήδη τεχνική μελέτη και μάλιστα ενδεχομένως και μακροχρόνια ή σύνθετη. Φαντάζομαι, εκ του αποτελέσματος και μόνο, θα έχει γίνει. Θεωρώ όμως πως, όταν έγινε, είχε αποδώσει ίσως κάπως «ελλιπή» βαρύτητα στον συγκεκριμένο στόχο. Ίσως δηλαδή, η αρχική προσέγγιση του σχεδιασμού των δομών του forum, δεν πήρε όσο σοβαρά χρειαζόταν υπόψη, την κρισιμότητα αυτής της τόσο βασικής τελικά ανάγκης.
Κάποιοι, πιθανά βάσει της δικής τους εξοικείωσης στις υφιστάμενες δομές του forum, θεωρούν πως δεν είναι τελικά και τόσο επιτακτική η ανάγκη αυτού του διαχωρισμού σε δομικό επίπεδο. Το ξέρω γιατί κάπου το διάβασα ήδη με άλλα λόγια φυσικά. Να επαναλάβω εδώ πως θα πρέπει να μην χάνουμε την αίσθηση της ματιάς και των τάσεων του απλού χρήστη και, πολύ περισσότερο μάλιστα, του νεοαφιχθέντα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην μειώνουμε την βαρύτητα αυτής της παραμέτρου. Ακόμα κι εγώ που, αντικειμενικά, δεν στέκει να θεωρηθώ ως «απλός» χρήστης, επειδή τυχαίνει να είμαι νέος εδώ, ήταν το 1ο που με προβλημάτισε σε σημείο αισθητής ενόχλησης και αυτό το λέω τελείως καλοπροαίρετα βέβαια.

Κραυγαλέα εμφανείς λύσεις σε δύσκολα προβλήματα συνήθως δεν υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα όμως πως, οι όποιες λύσεις τους, θα πρέπει να είναι και υπερβολικά δύσκολες. Πιθανά να πρέπει να πατάνε απλώς σε άλλες προσεγγίσεις εκ της βάσεως της προς επίλυσης υπόθεσης. Πιθανά εδώ δηλαδή να πρέπει να σχεδιαστεί μια άλλη δομή, με αποδυνάμωση ενδεχομένως σε κάποιες παραμέτρους και ενίσχυση σε κάποιες άλλες.
Θα πω κάτι εδώ καθαρά σα παράδειγμα και, παρακαλώ γι αυτό, μη το δέσουν ορισμένοι.
Θα μπορούσε π.χ. (λέμε τώρα) να μην έχει τόση βαρύτητα η τόσο δομικής σημασίας κατηγοριοποίηση των επιμέρους εγχώριων περιοχών. Σαφώς και έχουν την αξία τους και μακάρι βέβαια να μπορούσε να υπάρχει μια λύση που να καλύπτει τα πάντα, όμως αυτό πιθανά να είναι εξαιρετικά δύσκολο τεχνικά. Αν είναι έτσι δύσκολο και προκειμένου να καλυφθεί κάτι άλλο σημαντικότερο χρηστικά, κάνω τις εξής υποθέσεις:
Αν στους τίτλους των αγγελιών προσφοράς (χαρίζω, δανείζω και ανταλλαγή) υπάρχει υποχρεωτικά μια απλή αναφορά της περιοχής αυτού που στήνει την αγγελία του, ακόμα δηλαδή και με κάπως ελεύθερο τρόπο σύνταξης και, το ίδιο αλλά προαιρετικά, ισχύει και για της αγγελίες ζήτησης, τότε…
Αν θέλω να δώσω κάτι, πρακτικά και κύρια, δεν με νοιάζει το πού θα είναι αυτός που θα το θελήσει ώστε να πρέπει να θέσω την αγγελία μου και σε κατάλληλη δομή του forum;! Αν πάλι ψάχνω για κάτι, χωρίς όμως να το ζητήσω ο ίδιος με δικιά μου αγγελία, αν το βρω και μου πέφτει μακριά (αφού θα το βλέπω άμεσα από τον τίτλο), μόνος μου θα κρίνω το αν μπορώ και το αν θα εξακολουθώ να το θέλω από εκεί, ανάλογα της όποιας ιδιαίτερης σημαντικότητάς του για εμένα.
Αν θέλω να ζητήσω κάτι αλλά με ανάρτηση αγγελίας μου, αν με ενδιαφέρει και το από πού θα θέλω να μου προσφερθεί, θα οφείλω και να το αναφέρω πάλι στον τίτλο της αγγελίας μου. Π.χ. από Αθήνα ή από Αττική κοκ. Αν όμως δεν με ενδιαφέρει το από που θα μου προσφερθεί καθώς π.χ. θα το ήθελα οπωσδήποτε, τότε δεν θα αναφέρομαι σε περιοχές στον τίτλο της αγγελίας ζήτησής μου.
Με λίγα λόγια, ίσως θα έπρεπε, από καθαρά «περιοχο-κεντρική» δομή να έστριβε κυρίως προς «σκοπο-κεντρική» δομή. Έτσι, αυτομάτως, θα ολοκληρωνόταν σε υπερβολικά λιγότερους δομικούς κόμβους το όλο εγχείρημα (ενδεχομένως λιγότερους ακόμα και από τους υφιστάμενους) και θα κατευθυνόταν και ευκολότερα – αμεσότερα ο καθένας σε αυτό που θα ήθελε.
Φυσικά, όλο αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει με μετασχηματισμό των δομών που φέρουν τα υπάρχοντα περιεχόμενα – posts, κυρίως λόγω εκτεταμένης αλλαγής στους τίτλους τους πράμα τραγικά δύσκολο. Περισσότερο σε κάτι νέο θα μπορούσε να υλοποιηθεί άρα εξ αρχής. Όμως για κάτι τέτοιο δεν συζητάμε κι εδώ μέσα;!
Και πάλι λέω πως, μια απλή αναφορά σ' ένα παράδειγμά μου κάνω και, προς Θεού, δεν «παραδίδω μαθήματα» σε κανέναν εδώ.

Χίλια συγνώμη για τον όγκο του post μου. Δεν μπορούσα να αναφερθώ σε όλα αυτά με λιγότερο κείμενο. :{
Να θυμάστε πάντως όλοι ότι, σίγουρα, με κούρασε πολύ περισσότερο να το συντάξω :wall: απ’ ότι εσείς να το διαβάσετε. :yikes:
Ενεργές αγγελίες μου στο forum:
... Στο "ΑΓΓΕΛΙΕΣ για Κοινωφελή Δράση"
...... 1. "[ΧΑΡΙΖΩ] Γνήσια DVDs πολλών ταινιών / έργων (συνολικά)"
__________________________________________
"So, so you think you can tell, Heaven from Hell..."
Το προφίλ μου στο FaceBook.Comhttp://www.facebook.com/CosmosKGr[/fb]
Τα ιστολόγιά μου: CosmosKGr & Cosmos-Watched

Άβαταρ μέλους
agis68
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
Δημοσιεύσεις: 1675
Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 12:22
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Διαχωρισμός Χαρίζω-Ζητάω

Δημοσίευση από agis68 » 24 Ιουν 2021, 00:32

Μια πρόταση μου είναι (για καλύτερη πλοήγηση) ένας διαχωρίσμός του χαρίζω απο τα ζητάω....έστω και χρωματικός θα βοηθουσε...πχ με πράσινο τα χαρίζω και με μπλε τα ζητάω...

αυτά....γιατί είναι πραγματικά ενοχλητικό να βλέπεις ανακατεμένα τα αιτήματα....

Αλλη πρόταση περιορισμός στις αγγελίες ΖΗΤΑΩ....έλεος πια....υπάρχουν μέλη που όλο τον κόσμο να τους δώσεις πάλι θα ζητάνε...και το κάνουνε επαναληπτικά....

ευχαριστώ
Eίναι δύσκολο να αποστέλω ταχυδρομικά κάποιο αντικείμενο. Απαιτεί χρόνο που είναι πολύτιμος.
Ειδικά βαριά , ογκώδη ή ευαίσθητα ηλεκτρονικά πράγματα ΔΕΝ τα στέλνω.


Οταν πρόκειται να κάνετε κατάθεση στελνετε κωδικό συναλλαγής
Λογαριασμοί ΕΤΕ & Πειραιώς και PAYPAL που το προτιμώ !!!
-Ως ηλεκτρονικός ελέγχω προσωπικά καθετί ηλεκτρονικό που δίνω
-Με κάποια κριτίρια δικά μου επιλέγω ποιος θα παρει το κάθε αντικείμενο

"Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις...την φτιάχνεις" (Οδ.Ελύτης)

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

plinet
Silver Member
Silver Member
3
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 15 Απρ 2019, 07:41
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Re: Διαχωρισμός Χαρίζω-Ζητάω

Δημοσίευση από plinet » 24 Ιουν 2021, 09:19

Παλαιά υπήρχε όριο ζήτησης και σε ποσόστωση, και σε διάρκεια χρόνου από μια ζήτηση στην άλλη,
με αποτέλεσμα να μένουν πολλές αγγελίες στα αζήτητα.
Τι σε ενοχλεί που εμφανίζομαι εγώ να σου ζητάω, έστω και αν δεν έχω χαρίσει ακόμα;
Αν υπάρχουν και άλλοι που το ζητάνε, δόστο σε εκείνους.
Αν όμως δεν το ζητήσει κάποιος άλλος, στο χέρι σου είναι να μου το χαρίσεις.
Κάποιοι τα δίνουν και στους ζήτουλες, κάποιοι περιμένουν τον ψυχοπαθή που είναι μόνιμα μέσα στο πρόγραμμα και συνέχεια ζητάει και χαρίζει, απλά γιατί δεν έχει με τι άλλο να περάσει την ώρα του.
Τα συμπεράσματα δικά σου.

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες με κανένα όριο και χωρίς έλεγχο στο πόσες φορές έχεις χαρίσει ή ζητήσει, με πολύ μεγάλη κίνηση σε σχέση με αυτήν εδώ. (πάνω από 100 αγγελίες την ημέρα).

Άβαταρ μέλους
agis68
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
Δημοσιεύσεις: 1675
Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 12:22
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Διαχωρισμός Χαρίζω-Ζητάω

Δημοσίευση από agis68 » 24 Ιουν 2021, 12:23

μάλλον δεν έγινα κατανοητός....ΔΕΝ με ενοχλει που καποιος ζηταει χωρίς να εχει χαρίσει ακόμα με ενοχλεί που μέλη ζητάνε όλοκληρο σπίτι και η προσταση μου είναι να διαχωριστούν τα ΖΗΤΑΩ απο τα ΧΑΡΙΖΩ εστω και χρωματικά για ευκολότερη πλοηγηση.

Αν μου απαντήσετε ευθεως εχει καλώς αν όχι δεν θα σας ξαναενοχλήσω,,,,

ευχαριστώ
Eίναι δύσκολο να αποστέλω ταχυδρομικά κάποιο αντικείμενο. Απαιτεί χρόνο που είναι πολύτιμος.
Ειδικά βαριά , ογκώδη ή ευαίσθητα ηλεκτρονικά πράγματα ΔΕΝ τα στέλνω.


Οταν πρόκειται να κάνετε κατάθεση στελνετε κωδικό συναλλαγής
Λογαριασμοί ΕΤΕ & Πειραιώς και PAYPAL που το προτιμώ !!!
-Ως ηλεκτρονικός ελέγχω προσωπικά καθετί ηλεκτρονικό που δίνω
-Με κάποια κριτίρια δικά μου επιλέγω ποιος θα παρει το κάθε αντικείμενο

"Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις...την φτιάχνεις" (Οδ.Ελύτης)

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Άβαταρ μέλους
geotsax
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 4943
Εγγραφή: 02 Σεπ 2010, 16:05
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Περιστερίου Αττικής
Φύλο: Ζευγάρι
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Μήπως πρέπει να ξεχωρίσουν οι προσφορές από τις ζητήσεις;

Δημοσίευση από geotsax » 26 Ιουν 2021, 08:00

Συμφωνώ με το διαχωρισμό...μπορεί να μην θέλω να δω τις νέες αγγελίες προσφοράς (λόγω χρόνου) αλλά της ζήτησης είναι λιγότερες και μπορώ να τις δω. Επίσης, θα με σώσει από το να βάλω δική μου αγγελία προσφοράς εάν υπάρχει τέτοια ζήτηση. Όσο για τΙς Ομάδες εκτός xariseto που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, έχω άποψη γιατί έχω χαρίσει και εκεί πολλές φορές. 90% αυτοί που ζητάνε δεν εμφανίζονται...εδώ τουλάχιστον υπάρχει μια αξιοπιστία, δε νιώθεις πως χάνεις το χρόνο σου

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολιασμός και ιδέες”