μιας και προσπαθουμε παντα να λυσουμε τα "κακα" και οχι τα καλα..
λοιπον...τον τελευταιο καιρο βλεπω υπαρχει πολυς ανταγωνισμος..και τι εννοω..χαριζει καποιο μελος κατι και αυτος που δηλωνει ενδιαφερον ενω αρχικα γραφει τι τον ενδιαφερει..μετα βλεποντας τις αλλες δημοσιευσεις (μετα απο αυτον)..επεξεργαζεται την δημοσιευση του και γραφει λιγοτερα ή καποια απο αυτα που δεν ζητησαν οι αλλοι...μονο και μονο για να του δοθουν..εχει τυχει να παρατηρησω και 3 αλλαγες στην δημοσιευση καποιου...και το εχω δει σε 2-3 μελη.οτι το κανουν αυτο
Επειτα το "ευχαριστω" εχει καταντησει κατι σαν χρηματα εδω μεσα...χαριζουν μερικοι οτι ειναι για πεταμα περιμενοντας να πατησει ο αλλος το ευχαριστω μονο και μονο να ανεβουν τα στατιστικα του..
Εχω παρει ααααπειρες φορες ρουχαλακια για τα μικρα μου που ηταν μαλλιασμενα και λερωμενα..ενω στην αρχικη αγγελια δεν εγραφαν τιποτα τα μελη...με αποτελεσμα να πανε κατευθειαν στα σκουπιδια..Και ειμαι σιγουρη πως δεν θα ειμαι και η μονη..που εχει παραλαβει ρουχα σε τετοια κατασταση..Το οτι περνουμε και ζηταμε ρουχαλακια για τα παιδια μας εδω μεσα δεν παει να πει πως ειμαστε "γυφτοι".Σκεφτειτε λιγο αν θα φορουσατε εσεις τα ρουχα που στελνετε εξω απο το σπιτι..Θα μου πουν οι συντονιστες τωρα...εχουμε τις αναφορες...Ναι μπορουσα να κανω αναφορα..αλλα δεν εκανα γιατι δεν ηθελα να γινω η κακια και μετα σαφως δεν θα μου χαριζαν τιποτα...δεν λεω πως ολοι το κανουν αυτο φυσικα..το εχω δει σε 2-3 ατομα..για να μην παρεξηγηθουμε και εννοειται πως εδω και πολλυυυ καιρο εχω σταματησει να ζηταω απ τα συγκεκριμενα..
Ευτυχως μπορεις αναλογα τα υφασματα να τα χρησιμοποιησεις και για ξεσκονοπανα...

Παρακατω...δεν μ αρεσει που ενω γραφονται νεα μελη με το που θα ζητησουν 2-3 πραγματα παραπανω αμεσως τους γινεται ειδοποιηση...
Θα μου πειτε ετσι ειναι οι κανονες και δεν αντιλεγω...Σωστα κανετε την προειδοποιηση..αλλα γιατι το κανετε μονο σε ΝΕΑ μελη και οχι και στα παλια;;
Εχετε δει ποσοι εχουν διαφορα μεταξυ τους εως και 50 για να μην πω και παραπανω σχεδον "ευχαριστω"...και εννοειται πως τα περισσοτερα ειναι στο.."εχουν παρει;;"
Ποια οι διαφορα τους;Επειδη εχουν χαρισει αρκετα;;Και το νεο μελος καποια στιγμη θα φτασει να εχει υψηλα στατιστικα...Οι κανονες υποτιθεται πως ειναι για ολους το ιδιο..
Και ετσι απο καιρο ηθελα να γραψω γιατι φερομαστε ετσι;;Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα...εδω ειμαστε για να χαριζουμε...οχι για να ανταγωνιζομαστε ποιος θα παρει το καθε αντικειμενο και το καθε ρουχο..ή ποιος θα γραψει ακομα και την ποιο ωραια δημοσιευση για να "κολακευτει" αν το λεω σωστα σαν χαρακτηρισμο το μελος και να του χαρισει...Εμενα προσωπικα ποτε δεν με ενοιξαν τα ευχαριστω...Εχω χαρισει πολλα ρουχαλακια και χωρις ευχαριστω μονο και μονο για να βοηθησω καποιον.Δεν λεω πως ολοι πρεπει να το κανουν αυτο..Αλλα ανθρωποι ειμαστε και αυτο το σαιτ εχει φτιαχτει για να βοηθαει το ενα μελος το αλλο..
Λιγο πολυ πλεον γνωριζοματσε μεταξυ μας...Απο τις συναντησεις,απο τις συνομιλιες των τηλ.
Γιατι και κατι αλλο που παρατηρησα χωρις να ειμαι βεβαιη ειναι πως βγαζει καποιος μια αγγελια και ενω αρχικα ειναι να δοθει αλλου τελικα μετα απο συννενοηση με πμ ή δεν ξερω κι εγω πως...πανε σε αλλο μελος..Το λεω επειδη μου εχει τυχει..
Αυτα τα λιγα λοιπον..
Ισως καποιοι συμφωνουν μαζι μου..αλλοι παλι ισως οχι.Δεν πειραζει..εγω εγραψα ΕΜΕΝΑ τι δεν μου αρεσει..Απο κει και περα καλη καρδια...