Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2429
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 23:01
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Γαλατσίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από echelon2011 » 05 Δεκ 2015, 02:14

Καλησπερίζω με την παρούσα ανάρτηση όλα τα μέλη του χάρισέτο.

Επειδή από εδώ και πέρα δεν θα μπαίνω στη σελίδα - παρά μόνο για να τακτοποιήσω τυχόν τελικές εκκρεμότητες μέχρι και την οριστική μου αποχώρηση - θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την εξαίσια επικοινωνία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, τις απόψεις που ανταλλάξαμε και την μεγάλη ικανοποίηση που έλαβα σε ανθρώπινο επίπεδο.

Είμαι βέβαιος, ότι τα 4 αυτά χρόνια υπήρξα ένα θετικά κινούμενο γρανάζι στον κοινωνικό τομέα του φόρουμ. Ελπίζω να μην «αδίκησα» κανέναν, και να έχουν όλοι κάτι καλό να θυμούνται από τις μεταξύ μας δραστηριότητες.

Δεν αποχωρώ εν βρασμώ λόγω της μικρής ποινής που μου επιβλήθηκε προ ημερών καθώς το παρόν κείμενο το έχω πλέον συντάξει εδώ και μερικές μέρες, οπότε και έχει κατασταλάξει μέσα μου. Πρέπει βέβαια να παρατηρήσω ότι η αφορμή της αποχώρησής μου είναι τελικά κωμικοτραγική, αλλά δεν αξίζει να μείνω σε αυτό (Polvar μην το πάρετε προσωπικά, εσείς τους κανόνες εφαρμόζετε).

Οι βαθύτεροι λόγοι της αποχώρησής μου, σχετίζονται με θέματα που άπτονται της καλοπροαίρετης διάθεσης που επιθυμώ να δείχνω προς τρίτους. Ήδη από την εποχή των ευφάνταστων αναγκαστικών avatar με αρπακτικά πτηνά, και της παγιοποίησης του όρου «ζήτουλας», άρχισα να ντρέπομαι και να επιθυμώ την ηθική αποστασιοποίηση από την δημόσια διαπόμπευση κάποιων μελών.

Επιπρόσθετα, έχω απολέσει την ελπίδα ότι «στο νέο οργανωμένο site» όλα θα διορθωθούν ως δια μαγείας, καθώς είναι εμφανές πια, ότι ιδεολογικά το χάρισετο δίνει λιγότερο βάρος στο «χαρίζω» και περισσότερο στο «σε ποιον χαρίζω» και «υπό ποιες συνθήκες». Δυστυχώς στην κοινότητά μας έχει ποινικοποιηθεί η δοτικότητα, και έχει - ως γνωστόν - μετατραπεί το ευγενές ευχαριστώ, σε ψηφιακό νόμισμα. Εγώ από την άλλη πλευρά πιστεύω στην αυτορρύθμιση, έχω δηλαδή τρόπον τινά, νεοφιλελεύθερες απόψεις χαρίσματος.

Αν και έχω δεκάδες ιδέες στο μυαλό μου, δεν επιθυμώ να κάνω επισημάνσεις ή προτάσεις για την κοινότητα καθώς δεν νομίζω ότι θα εισακουσθούν, καθότι το όραμα του χαρισέτο είναι πλέον διακριτά διαμορφωμένο και τα ιδεολογικά στεγανά είναι πολύ δυνατά. Δεν μου έχει δοθεί άλλωστε ποτέ η εντύπωση ότι λειτουργούμε ομαδικά και ότι οι απόψεις μας συγκεράζονται. Αντίθετα, περιοριζόμαστε στον σχολιασμό προειλημμένων αποφάσεων.

Αντιλαμβάνομαι άλλωστε ότι βλέπουμε όλοι την κοινότητα υπό διαφορετικό πρίσμα. Ίσως η δική μου «αφέλεια» οφείλεται στο ότι αντιμετωπίζω το site ρομαντικά και με διάθεση εκλεκτικού παλιμπαιδισμού (ΖΗΤΑΩ viemaster / ΧΑΡΙΖΩ ΠΙΚΑΠ) ενώ άλλα μέλη έρχονται στο site με σκοπό να καλύψουν σοβαρές τους ανάγκες, ειδικά όταν πρόκειται για οικογένειες με παιδιά.

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι από καρδιάς η κοινότητα να καταφέρει να ανθίσει, να παραμείνει δραστήρια και να μην στερέψει από τα καλοπροαίρετα μέλη της. Και μακάρι με την εμπειρία που έχουν σωρεύσει - διαχειριστής και συντονιστές – να την αναπτύξουν και να την προάγουν.

Ούτε θα ήθελα να γίνει η παρούσα ανακοίνωση πεδίο διαξιφισμών ή κριτικής προς την συντονιστική ομάδα, σε επανάληψη των ατέρμονων συζητήσεων που κατά καιρούς έχουν γίνει δημοσίως. Αναμφίβολα, ο διαχειριστής και οι συντονιστές συνδράμουν αποφασιστικά και αφιλοκερδώς με την ενασχόλησή τους στη διατήρηση της κοινότητας, και καλούνται να εφαρμόσουν τους κανόνες υπό το γενικότερο όραμα της διαχειριστικής ομάδας, είτε αυτό μας βρίσκει σύμφωνους, είτε όχι. Δυστυχώς εγώ βρίσκομαι στην πλευρά των ασυμφωνούντων :-)

Καλές γιορτές λοιπόν και στο επανειδείν!

Εικόνα


Άβαταρ μέλους
Othon
Πιστοποιημένο Μέλος
Πιστοποιημένο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 2418
Εγγραφή: 13 Μάιος 2008, 12:50
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Paypal
Τοποθεσία: Κάτω Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από Othon » 05 Δεκ 2015, 07:08

Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα Κωνσταντίνε...πάρα πολύ μπερδεμένα.
Τόσο μπερδεμένα που έχω την αίσθηση ότι πλέον το χάρισέ το στην παρούσα φάση μοιάζει εκπληκτικά με το χάρισέ το του 2008, ενδεχομένως και χειρότερα.
Το 2009 που ξεκίνησα να εμπλέκομαι στα πράγματα της κοινότητας, υπήρχε (ορθώς) η αίσθηση ότι διάφοροι επιτήδειοι έμπαιναν, σάρωναν τις αγγελίες και δεν άφηναν περιθώρια στους υπολοίπους να έχουν την οποιαδήποτε πιθανότητα να "κερδίσουν" κάτι. Έγινε προσπάθεια από τη διαχείριση να μπει κάποιου είδους φραγμός με την προσθήκη του "Ευχαριστώ", κάτι που στη αρχή δούλεψε, αλλά επειδή ως γνωστόν "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" βρέθηκε πολύ σύντομα ο τρόπος να γίνει αντικείμενο εκμετάλευσης και οι πονηρότεροι να βγαίνουν τελικά κερδισμένοι απ' όλο αυτό, δημιουργώντας πλαστά στατιστικά.
Τελικά έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πραγματικός
ζήτουλας-αρπακτικό:
......Αυτός; ...............ή αυτός;
**edited**
Θα μου επιτρέψεις να πω με μεγάλη σιγουριά πως ο δεύτερος είναι πολύ χειρότερος και επιζήμιος από τον πρώτο και θα εξηγήσω το γιατί.
Αν ο πρώτος κάποια στιγμή "διωχθεί" από την κοινότητα ως ζήτουλας, η ζημία δεδομένων των αναλογιών θα είναι μικρή, αφού ουσιαστικά θα έχει καρπωθεί 7 αντικείμενα. Στη δε 2η περίπτωση μιλάμε για 200+.
Το περιθώριο όμως του +20% του δίνει ασυλία να πάρει αρκετά ακόμα μέχρι να φτάσει στο όριο, οπότε ακόμα και κάτι να πάει στραβά, μάλλον κερδισμένο θα τον βγάλει μια κίνηση αποκλεισμού από τους συντονιστές.
Άρα.....;;;

Επειδή σε πρώτη φάση δεν θέλω να γράψω πολλά ακόμα, θα αναφερθώ στο κομμάτι της υποχρεωτικής 24ωρης αναμονής.
Για χάρην της κουβέντας, ας υποθέσουμε ότι εγώ κι εσύ ανήκουμε σε μία από τις πολλές κλίκες που κυκλοφορούν εδώ μέσα.
Μπαίνεις και μου τις ζητάς. Εγώ σαν πονηρός τύπος που είμαι, αφήνω την αγγελία σε αναμονή 24 ώρες, δίνοντας ταυτόχρονα ψεύτικες ελπίδες σε άλλους που θα τις ζητήσουν ότι έχουν μια πιθανότητα στις 1000 να πάρουν το πακέτο.
Ποιος τους διαβεβαιώνει ότι η τελική μου επιλογή στο πρόσωπό σου είναι τυχαία;
Κανείς.
Ποιος γνωρίζει ότι η αγγελία είναι εικονική και ότι απλά μου περισσεύουν στατιστικά και θέλω να σου δώσω λίγα από τα διαθέσιμα "Ευχαριστώ" μου για να μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα;
Κανείς.

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω ακόμα, αλλά το καλοκαίρι έφυγε και τα σεντόνια κουράζουν, οπότε οι παρεμβάσεις μου θα συνεχιστούν αναλόγως της συμμετοχής και των όσων ακουστούν στο παρών θέμα.

Καλή μας υπομονή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GeorgeF την 06 Δεκ 2015, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αφαίρεση προσωπικών στοιχείων.

Άβαταρ μέλους
christosvas
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010, 09:12
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Συκεών Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 42
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από christosvas » 05 Δεκ 2015, 09:05


Άβαταρ μέλους
elenica
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2790
Εγγραφή: 20 Σεπ 2010, 09:09
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: M
Τραπ. λογ/σμός: Paypal
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από elenica » 05 Δεκ 2015, 10:02

Κωνσταντίνε,
εισαι ενα απο τα αγαπημενα μου μελη που εχω εδω ,μου εχεις χαρισει δυο αντικιμενα,..απο καρδια,αξιας και πραγμματικα λυπαμαι παρα πολυ που φευγεις,...δεν θα πω τιποτα το τι σκεφτομαι για καποια μελη εδω,... παντως τα στατιστικα απο το μελος συγεκγημενο αυτο http://postimg.cc/image/5cab503fp/ μου εχει βγαλει τα ματια πραγματικα,..ειναι και μερικοι ακομα που δεν μπηκε ποτε το "ζητουλας" στο αβαταρ τους ,ενω με τους κανονες του φορουμ θα επρεπε,...ποιος ειναι ο λογος δεν γνωριζω,..ενω οι καινουργιοι το τρωνε στην μαπα με μια μικρη διαφορα :z
τεσπα σε ευχαριστω για ολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elenica την 05 Δεκ 2015, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχω PAY-PAL
256-253

Αν ζητήσετε κάτι παρακαλώ να είστε συνεπής (10 μερες) αλλιώς η συναλλαγή ακυρώνεται.

Δεν χαριζω στο-
lanciateo,giotasar

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 33070
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009, 12:30
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Τοποθεσία: Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από polvar » 05 Δεκ 2015, 10:33

Λυπαμαι πολύ για το κείμενο που διάβασα πρωί πρωί!
Δεν θα ήθελα με τίποτα να αποχωρήσετε εσείς, το αξιολογότατο μέλος echelon2011.

Όμως από την άλλη ευχολόγια και "μνημόσυνα" έχουμε ακούσει πολλά.
Αλλά δεν βγήκε κανείς να κάνει μια εμπεριστατωμένη πρόταση στο πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση (στην υπάρχουσα πλατφόρμα και όχι σε άλλη που αν και όταν και όποτε έρθει. Κάποιες προτάσεις που έχουν κατά καιρούς κατατεθεί και δεν υιοθετήθηκαν οφείλεται στο ότι δεν είναι τεχνικά δυνατό να γίνουν)
Ακόμα και σε αυτό το κείμενο αποχαιρετισμού αναφέρετε ότι έχετε ιδέες και προτάσεις. Πού είναι; Πώς θα τις μάθουμε;

Κι εγώ θα ήθελα να είμαστε μια αυτορρυθμιζόμενη κοινότητα (άλλωστε το έχω γράψει αρκετές φορές, δείτε το http://bit.ly/1TJLpU0) αλλά αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή διαπίστωσα ότι μάλλον είναι ουτοπία γιατί η αυτορρύθμιση περιλαμβάνει από μόνη της την έννοια αυτοσυγκράτηση για την οποία μίλησα εδώ και αυτοπεριορισμό του εγωισμού μας και του αρπακτικού εγώ μας.
Στα πλαίσια αυτά μπήκαν όρια, άβαταρ, ποινές κλπ.
Άλλωστε και στην κοινωνία γενικότερα, οι νόμοι και οι ποινές δεν θα χρειάζονταν αν ο καθένας καταλάβαινε πού τελειώνουν τα δικαιώματα του.

Όσο για το όριο για το οποίο έχει γίνει τόσος λόγος σε αυτό το site, το ποσοστιαίο όριο είναι το πιο δίκαιο. Για παράδειγμα αν πούμε ότι ο καθένας δικαιούται να πάρει 20% παραπάνω από όσα έχει δώσει + 5 επιπλέον ως "bonus" τότε
αυτός με 0 χαρίσματα δικαιούται να πάρει 5 φορές
αυτός με 20 χαρίσματα δικαιούται να πάρει 29 φορές
αυτός με 60 χαρίσματα δικαιούται να πάρει 77 φορές
αυτός με 120 χαρίσματα δικαιούται να πάρει 149 φορές
και αυτός για τον οποίο γίνεται η "φασαρία" με 1589 χαρίσματα δικαιούται να πάρει 1912 φορές
Απλά έχουμε περιοριστεί να λέμε ότι κάτω από τα 100 χαρίσματα το όριο είναι μόνο +5 γιατί αλλιώς θα πρέπει να καθόμαστε όλη μέρα με το κομπιουτεράκι για να δούμε ποιος το ξεπέρασε.
Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε όριο ότι από τα 1500 χαρίσματα και πάνω θα πρέπει το όριο ζήτησης να ξαναγίνει +5;;;;;;;;;

Για ό,τι αφορά την 24ωρη αναμονή, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε ένα μέλος να χαρίσει όπου θέλει. Όμως τουλάχιστον έτσι προλαβαίνουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλα μέλη ενώ με το άμεσο χάρισμα απογοητεύονταν γιατί δεν προλάβαιναν.
(Όποιος έχει καλύτερη ιδέα διαχείρισης αυτού του προβλήματος ας την πει)

Αντί λοιπόν να φεύγετε θιγόμενος ή μη θιγόμενος από την προσπάθεια ορθής διαχείρισης του site, σας καλώ να καταθέσετε τις προτάσεις καλύτερης λειτουργίας που έχετε αρκεί να μπορούν να έχουν εφαρμογή στην πλατφόρμα αυτή και -αν θέλετε- να αναλάβετε και ρόλο συντονιστή ώστε να τις εφαρμόσουμε από κοινού για να δείτε από πρώτο χέρι το πόσο εύκολο είναι να προσπαθεί κανείς από την θέση αυτή να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες και μακάρι να αποδείξετε ότι εσείς μπορείτε καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
trelis
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 10817
Εγγραφή: 08 Νοέμ 2012, 03:21
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 42
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από trelis » 05 Δεκ 2015, 11:21

έχω μια πρόταση πιστεύω ακραία εξτρεμιστικη ριζοσπαστική
να υπάρχει πάντα ισοζύγιο χωρίς την παραμικρή διαφορά πήρε/έδωσε και ούτε για αστείο πήρε ένα παραπάνω από αυτά που έδωσε και χωρίς καμία εξαίρεση εκτός από κάποιες που θα ελεγχθούν με έξυπνο τρόπο και μόνο στα νέα μέλη,
σόρι για το πυροτέχνημα


:oups: :spam:


φίλε μου να φροντίζεις τους ιμάντες και
μεγάλη προσοχή στο λιπαντικό για τα γρανάζια


:hapi: :thank: :hapi:
ορθη χρηση, προϋποθετει εγκαιρη γνωση


Οι αγγελίες μου:
3) πάρε δώσε με 1 ευ- -ρ- - -ω
4) πολλα και διαφορα κουτρα (χωρις fχρστω)
1) μαζευω τα παντα ολα
0) χαρίζω γέλιο χωρίς fχρστω
τι δεν καταλαβες;

Για άμεσα μηνύματα έχω viber το 69406*******

ζεις για να τρως ή τρως για να ζεις ;

ampala
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1481
Εγγραφή: 19 Μαρ 2011, 21:39
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από ampala » 05 Δεκ 2015, 11:27

εμενα με ενοχλει να βλεπω ατομα που μεσα σε 2-3 χρονια που ειναι μελη στο φορουμ να ' χρειαζονται' 500-1000-2000 αντικείμενα.
πρεπει το σπιτι σου να ειναι αδειο για να εχεις αναγκη τοσα πραγματα.
ειναι κριμα μια τοσο καλη κινηση η δημιουργια αυτου του σαιτ,να αμαυρώνετε με τετοια περιστατικα.

εχει καταντισει η σελιδα να λεγετε ανταλλαξετο και οχι χαρισετο. :{


παλαιοτερα υπηρχε το οριο 5-10 αντικειμενα το μηνα να μπορεις να παρεις, γιατι δεν ισχυει αυτο τωρα?

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 33070
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009, 12:30
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Τοποθεσία: Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από polvar » 05 Δεκ 2015, 11:36

ampala έγραψε:παλαιοτερα υπηρχε το οριο 5-10 αντικειμενα το μηνα να μπορεις να παρεις, γιατι δεν ισχυει αυτο τωρα?
Δεν διαβάσατε τις αντιδράσεις στο viewtopic.php?f=302&t=138244;

Άβαταρ μέλους
dalitsa_81
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 7583
Εγγραφή: 29 Αύγ 2011, 12:24
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από dalitsa_81 » 05 Δεκ 2015, 12:11

καλημέρα!!!
λυπάμαι που θα αποχωρηστετε από την κοινοτητα.
Δεν εχω μιλησει ποτε μα ποτε για τιποτα...
Θα ηθελα μια και μοναδικη φορα να καταθεσω και εγω την αποψη μου,
συμφωνω με τους κανονες της κοινότητος αναφορικα με το ποσοστο ζητησης,
μπορει καποιος ναι να εχει παρει λχ 2000 αντικείμενα!!!εφόσον αυτό δεν υπερβαινει το 20% σχετικα με τον αριθμο των αντικείμενων που εχει χαρισει,που είναι λοιπον το σφαλμα???
όταν βεβαια καποιο μελοσ εχει δωσει 30 κ εχει παρει 31 και εχει το αβαταρ ζήτουλας,αυτο δεν ξερω πως προκυπτει
όταν θα μαθω θα εχω κ αποψη.
και βεβαια πρεπει να περιμενουμε 24 ωρες για να δουν την αγγελια όλα τα μελη
Προσωπικα δεν με νοιαζει ποσα κ τι αντικείμενα ζηταει καποιοσ και εγω ζηταω πραγματα για συγγενείς κ φιλους
πως να το κανουμε δηλ.

χαριζω και μου χαριζουν
Όπως και στην κοινωνια ετσι και εδώ σε μια κοινοτητα μικρη πρεπει να υπαρχουν κανονες και πρεπει να τους ακολουθούμε.
Αλλιως θα υπαρχει το χαος,αυτα που λεω είναι αυτονοητα ...
Πανω από όλα πειθαρχεια ,ταξη -ασφαλεια και καλη καρδια ;) :welcome:
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
διαθετω PAYPAL και εχω e banking στις τραπεζες εθνικη & Πειραιώς & eurobank
Ταχυδρομείο πηγαίνω 1-2 φορες το μήνα.
Ελενακι 1,85
Οφείλω 0,75 katerinaxaidari

ampala
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1481
Εγγραφή: 19 Μαρ 2011, 21:39
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Echelon2011: Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς όλα τα μέλη

Δημοσίευση από ampala » 05 Δεκ 2015, 12:16

εγω θα πω το μακρυ μου η μαρια θα πει το κοντο της,
ο κωστας ο γιωργος η ελενη κτλ το δικο σους.
δεκα ατομα εχουν έντεκα γνωμες :roll:

ετσι δεν γινετε, η βαλτε ψηφοφορια να ψηφισουμε ή βαλτε εσεις τους κανονες και σε οποιους μας αρεσουν. ;)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχολιασμός και ιδέες”