gly έγραψε:
Edit Admin :
Παρακαλω να ειμαστε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΊ σε θεματα "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΎ" !!!!!
Το να κολλάνε ζηλοτειπ και απο κατω να εχει σφραγιδα ΕΙΝΑΙ τακτική των ελτα για ασφαλεια μη χρησης ξανα αλλα και για να μην ξεκολλανε ευκολα.
Και ΔΕΝ στέκι να το ειδε ο υπαλληλος και να το ετσειλε μεταχειρισμενο !!!!
ΑΡΑ διαβαστε τους κανονες και οπως λενε να κανετε αναφορα στο μελος για να κανονισουμε αναλόγως
Τωρα απλα κανατε ενα θεμα "εντυπωσιασμού" που δειχνει μονο οτι ψαχνετε δικαιολογία για να μην στέλνετε σε αλλη πολη
Γιαυτο να ενημερωσω οτι υποαρχουν ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ φακελοι και ΚΟΥΡΙΕΡ (εκτος αν πιστευετε οτι και εκει το ξαναχρησιμοποιουν) !!!! [/color]
Δεν εγραψα οσα εγραψα για λόγους εντυπωσιασμου, όπως λέτε. Ποιον να εντυπωσιασω και γιατι; Δεν υπαρχει λόγος. Δεν χρειαστηκε ποτε, δεν θελησα και δεν υπαρχει λόγος να προκαλεσω την προσοχη καποιου/καποιον μεσα σε αυτον τον χωρο. Αν σας εδωσα τετοια εικονα, λυπαμαι. Νομιζα οτι τόσο καιρο που επικοινωνουμε εδω μεσα με ειχατε καταλαβει καπως. Απλα εκνευριστηκα και αλλωστε οπως φανηκε απο τις απαντησεις των μελων κι άλλοι σκεφτηκαν το ίδιο.
Ουτε ψαχνω δικαιολογια για το να μην στελνω σε άλλη πολη. Εχω λόγους (οχι απλα δικαιολογιες) αρκετους και μου αρκουν, και οι λόγοι αυτοι προυπηρχαν του θεματος με τα γραμματόσημα και εξακολουθουν να υπαρχουν. Δεν εχω την υποχρεωση να εξηγησω δημοσιως τους λογους που δεν στελνω σε άλλη πόλη, ουτε ειναι υποχρεωτικό να κανω συναλλαγες με άλλες πόλεις. Αλλωστε ειναι επιλογη του καθενος με ποιους θα συναλλαγει, χωρις να χρειαζεται να δινει εξηγησεις.
Αν σας αρκει, θα πω μόνο οτι αποφευγω τις συναλλαγες οταν ο τροπος/τόπος ειναι τετοιος που θα καθυστερησει πολυ η ολοκληρωση της συναλλαγης. Τα μελη που χρειαστηκε να με περιμενουν πολυ καιρο σιγουρα δεν ενοιωσαν καλα, και θελω να το απογευγω αυτο.
Δεν στελνω συχνα κ δεν λαμβανω συχνα και γι΄αυτο δεν ηξερα οτι συνηθιζουν τα ΕΛΤΑ να χρησιμοποιουν. Ευτυχως που ειναι αυτο, γιατι σε κανεναν δεν αρεσει να τον εκμεταλλευονται. Ζητω συγνωμη απο τα μελη που ειχα στο νου μου οταν το εγραφα, και χαιρομαι που ξεκαθαρισε το θεμα.
Τελος, παρακαλω πολυ μην μου απαντατε με ειρωνία. Τον εκνευρισμό σας επειδη δεν συμφωνειτε με το θεμα που δημοσιευσα τον καταλαβαινω και τον σεβομαι, αλλα η ειρωνία δεν ταιριαζει, πιστευω. Διοτι αναγει την συζητηση σε προσωπικη επιθεση και δεν νομιζω οτι ειναι στοχος κανενος αυτο.
Η παραλαβη οσων δινω θα γινεται κυρίως απο τον χωρο μου.
Δεν στελνω ταχυδρομικά ή με κουριερ και δεν θα παραλαμβανω στο εξης αντικειμενα απο άλλες πόλεις, με ταχυδρομειο, κουριερ, ή άλλο τρόπο.
Παρακαλω, στελνετε μου παντα πμ για συνεννοηση.
Ευχαριστω.