Δημοσίευση
από Demetrios » 12 Νοέμ 2025, 08:27
Καλημέρα σας, συγχαρητήρια για το concept, πρόκειται για εξαιρετική ιδέα!
Ως Xennial έχω γράψει και εγώ άπειρες κασέτες στην παιδική και εφηβική μου ηλικία, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθώ πάλι με το ευγενές άθλημα, έστω και έμμεσα. Υπάρχει όμως ένα θέμα: Οι περισσότεροι από εμάς δεν διαθέτουν πιά όχι μόνο κασέτες, ή mini disc αλλά ούτε και cd, διότι πλέον δεν υφίστανται φυσικά μέσα (τελευταία έρευνα έδειξε ότι το cd υποστηρίζει την μουσική βιομηχανία σε ποσοστό μόλις 18%).
Κάποια cd που έχω για αναμνηστικούς λόγους, τα ακούω στο dvd-rw του υπολογιστή να φανταστείτε. Κάποιοι βέβαια έχουν τις απαιτούμενες συσκευές και αυτό είναι πράγματι όμορφο. Στο θέμα μας, τώρα. Πώς θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία στην πράξη; Και εξηγούμαι:
1. Αν πρόκειται για εγγραφή σε κασέτα, γιατί να μη συγκεντρώσει ένας την playlist που θα αποφασίσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι από κοινού και στη συνέχεια να πάρει ο καθένας από ένα αντίγραφο; Έτσι η κασέτα δεν θα κυκλοφορεί από μέλος σε μέλος μέχρι να εγγραφεί. Και έτσι κάποιος με ένα αξιόπιστο και ποιοτικό κασετόφωνο μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται με την ίδια καλή ποιότητα.
2. Όσοι συμμετάσχουνε θα πρέπει να συνεισφέρουν στα έξοδα για την αγορά των κασετών, οι οποίες καλό θα ήταν να μην είναι απλές αφού πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, αλλά χρωμίου, χρωμίου/μετάλλου ή μετάλλου (με τα αντίστοιχα έξοδα).
3. Γιατί να μην γίνει το ίδιο project και για cd και για mini disc; Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον!
Προσωπικά ψήφισα για ξένη χορευτική μουσική της δεκαετίας του 1980, η δεύτερη όμως επιλογή μου θα ήταν ξένη rock της δεκαετίας του 1960.
Υπέροχη ιδέα και πάλι,
Demetrios
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Συλλογές:
Σημειώσεις:
- Διατηρώ αναμονή 24+ ωρών πριν απαντήσω σε αγγελία μου.
- Πιθανή προτεραιότητα σε όποιον/α δηλώνει στο thread ότι μπορεί να παραλάβει από Γκύζη (κοντά στο Μετρό Αμπελοκήπων).
- Aποστολή δέματος με Box Now, ΕΛΤΑ ή Courier της επιλογής σας.