Γιατί δεν κλείνει το παλιό αφού δημιουργήθηκε νέο site;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
- nicnt
- Οικονομική στήριξη

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Re: Γιατί δεν κλείνει το παλιό αφού δημιουργήθηκε νέο site;
Άρα καταλήγουμε όλοι στο συμπέρασμα πως το νέο site δεν είναι λειτουργικό ούτε εύχρηστο;
"Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις πρώτα εσύ"(Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)
Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.
Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα
Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.
- agganast
- VIP Member

- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
- Φύλο: Γυναίκα
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!
θα συμφωνήσω ότι νέο site έχει πολλά προβλήματα. Έχω δημοσιεύσει 5 - 6 νέες αγγελίες μου εκεί και έχω την αίσθηση ότι δεν τις βλέπει κανείς. Εν τω μεταξύ αν δημοσιεύσω εδώ, στο παλιό site, δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες μου.
Να μην αναφέρω το μπέρδεμα που έχει γίνει, τουλάχιστον σ' εμένα, με τα "Ευχαριστώ".
Τέλος στο νέο site παρατηρώ μεγάλη αργοπορία στις απαντήσεις στα "Αιτήματά μου".
θα συμφωνήσω ότι νέο site έχει πολλά προβλήματα. Έχω δημοσιεύσει 5 - 6 νέες αγγελίες μου εκεί και έχω την αίσθηση ότι δεν τις βλέπει κανείς. Εν τω μεταξύ αν δημοσιεύσω εδώ, στο παλιό site, δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες μου.
Να μην αναφέρω το μπέρδεμα που έχει γίνει, τουλάχιστον σ' εμένα, με τα "Ευχαριστώ".
Τέλος στο νέο site παρατηρώ μεγάλη αργοπορία στις απαντήσεις στα "Αιτήματά μου".
Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.
Έχω γάτα στο σπίτι.
Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.
Έχω γάτα στο σπίτι.
- zakmackraken
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:
Η κατάσταση δεν είναι καλή. Διπλές αγγελίες, με διαφορετικά views ή comments, σε αγγελίες τα στατιστικά των profiles ειναι λάθος, ενω μέσα στα profiles ειναι σωστά. Clutter τρελό με τα thumbnails ενω στο παλαιό, το κάθε μέλος είχε περιλητικό τίτλο της αγγελίας. Δεν υπάρχει Recent, και active αγγελιες όλες μαζεμένες όπως στο παλιό να τελειώνεις μέσα σε 5 λεπτά. Το UI στο καινούργιο είναι τραγικό.
Εδώ έρχεται και κουμπώνει τέλεια..."οτι λειτουργεί ΔΕΝ το πειράζουμε". Η απόφαση να αλλάξετε πλατφόρμα στρατηγικά είναι λάθος.
Είμαι borderline να εγκαταλήψω το community...
Εδώ έρχεται και κουμπώνει τέλεια..."οτι λειτουργεί ΔΕΝ το πειράζουμε". Η απόφαση να αλλάξετε πλατφόρμα στρατηγικά είναι λάθος.
Είμαι borderline να εγκαταλήψω το community...
- agganast
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
- Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
- Επικοινωνία:
Έχω γάτα στο σπίτι.
Έχω γάτα στο σπίτι.
- maddog
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
- Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
- Επικοινωνία:
Είμαι κι εγώ αυτής της άποψης. Το παλιό είναι πιο λειτουργικό και γρήγορο. Επειδή οι φωτογραφίες φαίνονται στην αρχική σελίδα του νέου το scrolling είναι πολύ αργό. Αν άλλαζε ο τρόπος που ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο παλιό site δε θα χρειαζόταν καμία ανανέωση. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη ο διαχειριστής και να βελτιώσει το παλιό και να κλείσει το νέο site.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Στέλνω μόνο με boxnow.gr.
Η συλλογή μου με κάθε είδους Pocket PC,PDA,vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC.viewtopic.php?f=335&t=219736&p=2132961#p2132961
Ζητάω κάθε είδους Pocket PC,PDA, vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC. viewtopic.php?f=349&t=219746
Η συλλογή μου με κάθε είδους Pocket PC,PDA,vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC.viewtopic.php?f=335&t=219736&p=2132961#p2132961
Ζητάω κάθε είδους Pocket PC,PDA, vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC. viewtopic.php?f=349&t=219746
- tigra
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Καπανδριτίου Αττικής
- Παπούτσι: 39
- Μπλούζα: M
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Και εγώ θα συμφωνήσω με τα άλλα μέλη, το νέο site μου φαίνεται δύσχρηστο σε σχέση με το παλιό...
Για κατάθεση έχω Πειραιώς, Εθνική, Eurobank & paypal.
Χρωστάω:
Μου χρωστάνε:
- makis
- Διαχειριστής Site

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 46
- Μπλούζα: L
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
βλεπω πολλα μελη λενε οτι δεν ειναι λειτουργικο το νεο , αλλα δεν βλεπω κανεναν να λεει που ειναι το μη λειτουργικο η δυσκολο !
εκτος τα μελη που φερουν (για ευνοητους λογους) αντίρρηση στους "ποντους" (ενω οπως εχω πει θα υπαρχει και μπαινει αυτοματα το κλασικο παλιο ευψχαριστω , απλα πλεων ΜΟΝΟ του)
εκτος τα μελη που φερουν (για ευνοητους λογους) αντίρρηση στους "ποντους" (ενω οπως εχω πει θα υπαρχει και μπαινει αυτοματα το κλασικο παλιο ευψχαριστω , απλα πλεων ΜΟΝΟ του)
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 14:00 έως 21:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης
CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040
Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ
- maddog
- VIP Member

- Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
- Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
- Επικοινωνία:
Το έχω ήδη αναφέρει και σε 2 άλλες αναρτήσεις μου. Στο νέο επειδή φαίνονται οι φωτογραφίες στην αρχή, το scrolling σε υπολογιστή αλλά και σε κινητό είναι αργό σε αντίθεση με το παλιό. Όσον αφορά τα ευχαριστώ θα προτιμούσα να διατηρηθεί το παλιό καθεστώς και να καταργηθεί πλήρως το σύστημα των coins.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
-
Doubt
- Platinum Member

- Δήμος - Κοινότητα: Αιγάλεω Αττικής
- Επικοινωνία:
Κατηγορίες στα είδη προς χάρισμα, πρόσφατα χαρίσματα (ξεχωριστά από τις ανανεώσεις), βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών που μεταφέρθηκαν από το παλιό και φαίνονται σαν να βγήκαν από κινητό του 2003 ή διαγραφή τους για να ανέβουν ξανά. Αντιστοίχιση των φωτογραφιών με την περιγραφή των αντικειμένων με link ή hover ή και τα 2. Οδηγίες χρήσης απλές και σαφείς.makis έγραψε: ↑12 Σεπ 2026, 16:56βλεπω πολλα μελη λενε οτι δεν ειναι λειτουργικο το νεο , αλλα δεν βλεπω κανεναν να λεει που ειναι το μη λειτουργικο η δυσκολο !
Καταλαβαίνω πως η νέα σχεδίαση παραπέμπει περισσότερο στη χρήση από κινητές συσκευές, αλλά δεν έγινε 100% σωστά, αναμενόμενο ίσως.
Για όσο δεν λειτουργεί η αναζήτηση και οι ειδοποιήσεις παρακαλώ να στέλνετε προσωπικό μήνυμα αν σας ενδιαφέρει κάποια αγγελία.
Για όσο δεν λειτουργεί η αναζήτηση και οι ειδοποιήσεις παρακαλώ να στέλνετε προσωπικό μήνυμα αν σας ενδιαφέρει κάποια αγγελία.