Σελίδα 1 από 1

[awaiting] Συνδέομαι από κινητό στο χαρισετο και μου βγαίνει σελίδα που μιλάει για ιό

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2016, 11:07
από gia80
Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι γτ κάθε φορά σχεδόν που μπαίνω εδώ στο χάρισε το από το κινητό με πετάει σε σελίδα που λέει ότι το κινητό έχει προσβληθεί από ιό. Έχω διαγράψει κούκις έχω κάνει απεγκατασταση και επανεγκατασταση του προγράμματος περιήγησης και πάλι μετά από κάποιο διάστημα με ξαναπάει εκεί. Τι συμβαίνει μ αυτο;Παίζει κάτι με τις διαφημίσεις;Γτ δεν μου τον κάνει με κανένα άλλο σάιτ εκτός κι αν με πετάξει σ αυτη τη σελίδα πρώτα στο χάρισε το . Εννοείται ότι αυτό δεν είναι ιός αλλά είναι πολύ εκνευριστικό γτ πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να το βγάλω από τον μπροουζερ.Ξερει κάνεις τι άλλο να κανω;Κι αν είναι από τις διαφημίσεις σας εδώ μήπως να γίνει κάποια αλλαγή κάτι τέλος παντων;;

[awaiting] Re: Πρόβλημα ασφαλούς σύνδεσης

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2016, 11:22
από polvar
Τις τελευταίες ημέρες βγαίνει σε κάποιους μήνυμα για μη ασφαλή συνδεση με την ιστοσελίδα του xariseto.gr, αυτό θα έπρεπε να σας βγάζει και όχι μήνυμα για ιό.
Κάντε και μια διαγραφή cookies στον browser σας και έναν έλεγχο για malware

[awaiting] Re: Πρόβλημα ασφαλούς σύνδεσης

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2016, 11:26
από gia80
Το έχω κάνει πολλές φορές. Δε ξέρω γτ με ξαναπεταει εκεί σ αυτη τη σελιδα μετά από λίγο διάστημα όταν ξαναμπαίνω. Σήμερα μόνο με έχει πετάξει εκεί 4 φορές. Είναι σαν ποπ απ παρολο που τα έχω απενεργοποιημενο.

[awaiting] Re: Πρόβλημα ασφαλούς σύνδεσης

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2016, 11:32
από gia80
Να ρωτήσω κατι;Υπάρχει ρύθμιση από εσάς για τα ποπ απ παραθυρα;Μήπως έχετε δώσει άδεια για κάποια διαφήμιση και βγαινει αυτο;Γτ έτσι κι αλλιώς ιός δεν είναι.

[awaiting] Re: Συνδέομαι από κινητό στο χαρισετο και μου βγαίνει σελίδα που μιλάει για ιό

Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2016, 18:10
από Κατιακι
κι εγώ το ίδιο παθαίνω, όποτε πάω να συνδεθώ από το κινητό. Μέρες τώρα.