Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση των δημοσιευσεων μου

Το xariseto.gr εξελίσσεται συνεχώς και χρειάζεται... τη βοήθειά σας! Αν βρήκατε κάποιο πρόβλημα ή λάθος αναφέρετέ το εδώ, ανοίγοντας νέο θέμα! Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε άμεσα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Συντονιστες υπάρχουν πολλοι... admin όμως ένας ! Κατά την πλοήγησή σας στο xariseto.gr ενδέχεται να εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα, ασήμαντο, μικρό, ενοχλητικό ή σοβαρό. Κάποια γραφικά ίσως να μην εμφανίζονται όπως έπρεπε. Κάποιες σελίδες ίσως να μη λειτουργούν φυσιολογικά. Μπορεί να βρήκατε ένα ορθογραφικό ή γραμματικό λάθος ή ακόμη και κάποια φράση γραμμένη στα αγγλικά. Δεν έχει σημασία πόσο σοβαρό ή όχι είναι το πρόβλημα που εντοπίσατε. Αυτό που θέλουμε είνα να μας το αναφέρετε, ώστε να διορθωθεί.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρήκατε κάποιο πρόβλημα στο site. Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να δημιουργήσετε σε αυτό το forum (Bug Reports) ένα νέο θέμα. Δώστε έναν όσο το δυνατόν περισσότερο περιγραφικό τίτλο και στη συνέχεια στο κυρίως μήνυμά σας αναφέρετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, ποια είναι η διεύθυνση της σελίδας στην οποία εντοπίσατε το πρόβλημα, πως πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να αναπαράγουμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα, αλλά και screenshot του προβλήματος εφόσον έχετε αυτήν τη δυνατότητα.

Στο ίδιο θέμα θα συμμετέχουν και οι υπόλοιποι χρήστες εκφράζοντας τυχόν σχόλιά τους για το πρόβλημα. Αργά ή γρήγορα θα ελέγξω και εγώ το συγκεκριμένο θέμα και θα του δώσω έναν χαρακτηρισμό:

* [not a bug] - Το πρόβλημα που αναφέρατε... δεν είναι bug του forum. Ίσως να ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στον Η/Υ σας ή απλά δεν είναι καν πρόβλημα, αλλά δυνατότητα (it's not a bug, it's a feature!).
* [awaiting] - Απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες για τον εντοπισμό του προβλήματος και την επίλυσή του. Ίσως να μην είναι καν πρόβλημα και απλά να χρειάζονται ορισμένες διευκρινήσεις.
* [confirmed] - Το πρόβλημα είναι υπαρκτό! Αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκε ωστόσο...
* [in process] - Το πρόβλημα είναι γνωστό και έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την άμεση επίλυσή του.
* [resolved] - Το πρόβλημα υπήρχε, αλλά πλέον... δεν υπάρχει, καθώς αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!

Όταν ένα πρόβλημα χαρακτηρίζεται ως [resolved] τότε θα κλειδώνει και κάποια στιγμή ίσως και να διαγραφεί.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και... καλό bug hunting!
Doubt
Platinum Member
Platinum Member
31 31
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αιγάλεω Αττικής
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Re: ΕΔΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ !

Δημοσίευση από Doubt » 23 Ιούλ 2026, 14:02

Εμφανίστηκε ξανά το bug.
Πατάω να δω τις δημοσιεύσεις μου και βλέπω

"Συγγνώμη, η αναζήτηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λάθος αυτό έχουν καταγραφεί στο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων."
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Για όσο δεν λειτουργεί η αναζήτηση και οι ειδοποιήσεις παρακαλώ να στέλνετε προσωπικό μήνυμα αν σας ενδιαφέρει κάποια αγγελία.

Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα

2030.gr

Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.

Άβαταρ μέλους
maddog
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Παλαιού Φαλήρου Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maddog » 23 Ιούλ 2026, 14:41

Το ίδιο συμβαίνει και στις δικές μου δημοσιεύσεις.
Ρώτησαν το Διογένη κάποτε: "Πoιά ώρα πρέπει να γευματίζει κάποιος;".
Εκείνος απάντησε: "Ο πλούσιος γευματίζει όποτε θέλει, ο φτωχός όταν μπορεί."
Στέλνω μόνο με boxnow.gr.

Η συλλογή μου με κάθε είδους Pocket PC,PDA,vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC.viewtopic.php?f=335&t=219736&p=2132961#p2132961
Ζητάω κάθε είδους Pocket PC,PDA, vintage laptop,φορητές παιχνιδομηχανές και παλιά περιφερειακά για PC. viewtopic.php?f=349&t=219746

regent
VIP Member
VIP Member

Δημοσίευση από regent » 23 Ιούλ 2026, 15:58

Εικόνα
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;

Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 23 Ιούλ 2026, 16:29

Έχει δυο μέρες που εμφανίστηκε αυτό το σφάλμα και σε μένα, δεν λειτουργεί η αναζήτηση των αγγελιών και των δημοσιεύσεών μου

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

Polydefkis
VIP Member
VIP Member
83 73
Δήμος - Κοινότητα: Αγίας Παρασκευής Αττικής
Τραπ. λογ/σμός: Alpha Bank
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Polydefkis » 23 Ιούλ 2026, 16:55

Γεια σας,
Το ίδιο θέμα που έχουν κι άλλοι χρήστες:
Πατάω να δω τις δημοσιεύσεις μου και βλέπω

"Συγγνώμη, η αναζήτηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λάθος αυτό έχουν καταγραφεί στο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων."

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 23 Ιούλ 2026, 22:02

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί στους τεχνικους όμως αυτή την ώρα ασχολούνται με το νέο site (σχετικό θέμα viewtopic.php?f=216&t=221302)
Δεν ξέρω αν τελικά θα επιλυθεί το πρόβλημα ή θα μεταφερθούμε στη νέα σελίδα οπότε δεν θα χρειαστεί

ελενα20032003
VIP Member
VIP Member
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: ΕΔΩ Βοηθεια !

Δημοσίευση από ελενα20032003 » 25 Ιούλ 2026, 10:33

Καλημέρα, εξακολουθώ να μην έχω τον έλεγχο των αγγέλων μου (στο παλιό χάρισετο)

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Re: ΕΔΩ Βοηθεια !

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 25 Ιούλ 2026, 11:33

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα επιδιόρθωσης του παλιού σάιτ ή είναι αδύνατο τεχνικά πλέον; Έχει χαλάσει εδώ και μέρες η αναζήτηση, δεν λειτουργεί ούτε για την επισκόπηση των αγγελιών των μελών ή των δικών μας, αλλά ούτε και οποιαδήποτε άλλη αναζήτηση με λέξεις κλειδιά.

Καλό θα ήταν, όσο είναι σε beta-phase το νέο σάιτ ως δοκιμαστικό, να συνεχίζει να υποστηρίζεται τεχνικά το παλιό, ώστε όταν ωριμάζει πλέον και είναι έτοιμο το νέο να γίνει η πλήρης μετάβαση τότε, με τα νήματα, τις αγγελίες, τα ευχαριστώ κλπ. Αλλά μέχρι τότε, να λειτουργούμε το παλιό ως κύριο σάιτ...

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Re: Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση των δημοσιευσεων μου

Δημοσίευση από polvar » 26 Ιούλ 2026, 10:37

Επειδή το θέμα δεν έχει ακόμα λυθεί, και επειδή κάποιοι ίσως δεν το ξέρετε, τις δικές σας αγγελίες μπορείτε να τις δείτε πηγαίνοντας από τον χάρτη απευθείας στο νομό σας. Τις αγγελίες άλλων όπου έχετε δημοσιεύσει δεν μπορείτε να τις αναζητήσετε λόγω του προβλήματος αλλά αν θυμάστε το νομό και τον τίτλο της αγγελίας πηγαίνετε πάλι από το χάρτη στον νομό και βρίσκετε την αγγελία που σας ενδιαφερει. Για θέματα σε συζητήσεις εκτός νομών μπορείτε να πάτε μέσω του ευρετηρίου

Επίσης δουλεύει και το link μη αναγνωσμενες δημοσιευσεις αν φυσικά σε αυτές περιλαμβάνονται αγγελίες δικές σας ή αλλων που σας ενδιαφέρουν και έχουν δεχτεί δημοσίευση που δεν έχετε διαβάσει

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Re: Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση των δημοσιευσεων μου

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 26 Ιούλ 2026, 12:31

polvar έγραψε:
26 Ιούλ 2026, 10:37
Επειδή το θέμα δεν έχει ακόμα λυθεί, και επειδή κάποιοι ίσως δεν το ξέρετε, τις δικές σας αγγελίες μπορείτε να τις δείτε πηγαίνοντας από τον χάρτη απευθείας στο νομό σας. Τις αγγελίες άλλων όπου έχετε δημοσιεύσει δεν μπορείτε να τις αναζητήσετε λόγω του προβλήματος αλλά αν θυμάστε το νομό και τον τίτλο της αγγελίας πηγαίνετε πάλι από το χάρτη στον νομό και βρίσκετε την αγγελία που σας ενδιαφερει. Για θέματα σε συζητήσεις εκτός νομών μπορείτε να πάτε μέσω του ευρετηρίου

Επίσης δουλεύει και το link μη αναγνωσμενες δημοσιευσεις αν φυσικά σε αυτές περιλαμβάνονται αγγελίες δικές σας ή αλλων που σας ενδιαφέρουν και έχουν δεχτεί δημοσίευση που δεν έχετε διαβάσει
Να προσθέσω κι έναν ακόμη έμμεσο τρόπο, εάν στις αγγελίες του καθενός έχει μπει η επιλογή να ενημερώνεται για νέες απαντήσεις, μπορεί να τις δει όλες μέσα από το μενού των συνδρομών στο προφίλ (βέβαια θα βλέπει και άλλα νήματα όπου έχει βάλει τικ για παρακολούθηση, αλλά τουλάχιστον θα βλέπει όλες τις αγγελίες του συγκεντρωμένες σε ένα μέρος)

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναφορά σφαλμάτων”