Λίτσα Γιούτη έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ
1) Όποιος μιλάει ευγενικά δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις κάτι. Εξού και δεν αναφέρθηκα
σε πιθανά λάθη δικά σας. Καλό είναι , όλοι να κοιτάμε την καμπούρα μας και μετά των άλλων.
Γιατί με το «ευχαριστώ» μπορείτε να πάρετε ό,τι εσείς επιθυμείτε , ενώ εκτός σελίδας, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ή μήπως δεν έχει συμβεί αυτό απο άλλα μέλη;;
Τυποποιημένα μηνύματα σε αργκώ διάλλεκτο δεν ξέρω πως επιτρέπονται απο τον δημιουργό του script.. η φράση «πάρε και απο μένα δύο μέρες» μόνο για αυτοματοποιημένο δεν μου φαίνεται. Αφήστε σε αυτήν την περίπτωση ανθρώπους που γνωρίζουν απο αυτοματοποιημένα να ξεχωρίσουν πότε είναι κάτι αυτόματο και πότε όχι.
Δεν κάνατε κάτι λάθος, και λυπάμαι που το παίρνετε προσωπικά .
Ορμήξατε 2, 3 άτομα με διάφορους τρόπους προβάλλοντας πάντα, οτι πασχίζετε
σων και ντε το αντικείμενο να πάει σε ένα συγκεκριμένο μέλος.
Τα ονόματα μπορείτε να τα δείτε και μόνη σας. Δεν βρίσκω λόγο να κάτσω να γράφω ο τάδε του τάδε ώ τάδε...
Δεν έχει νόημα να απαναλαμβάνομαι , και επείσης στονάρουμε πολύ την παρούσα αγγελία πιστεύω δίχως λόγο, καθώς περιμένω το παλικάρι να έρθει να παραλάβει για να την κλείσω.
Αυτό για το εμπόριο εμένα με εξοργίζει, δεν με θυμώνει απλά.
Μόνο που, μια σημείωση, εκεί που είστε , δεν θα έρθω ποτέ, για διάφορους λόγους, όχι υποτιμιτικά. Μην το πάρετε προσβλητικά.
Σε αυτές τις θέσεις που πολλοί απο εσάς βρίσκονται, ασχέτως την ηλικία και το αν έχουν παιδιά κτλ, ή του να μην έχουν να φάνε, βρέθηκα πριν χρόνια. Ούτε κλάφτηκα , αλλά ούτε με βοήθησε κάποια ιντερνετική σελίδα, αφού δεν είχα να φάω , πως θα είχα πρόσβαση σε τέτοιες πολυτέλειες’.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο που να διαφωνώ .
Με τα υπόλοιπα μέλη το λύσαμε το θέμα, δεν υπάρχει θέμα την στιγμή αυτή που σας γράφω.
Θα χαρώ να μιλήσουμε όποτε θέλετε για οποιοδήποτε θέμα.
Να ξέρετε όμως στις εμπειρίες , είτε κακές είτε καλές, είτε άσχημες, δεν έχει να κάνει η ηλικία ...
Καλές γιορτές σε όλους!
Συμφωνώ κοιτάμε πρώτα τη καμπούρα μας και δε κρίνουμε με το καλημέρα που μπένουμε σε μια κοινότητα των άλλων τη καμπούρα...όπως τα λεγόμενά σας ότι πασχίσαμε να δοθεί καπου το αντικείμενο εγώ η Ρένα, ο συντονιστής, και ποιον άλλο εννοείτε δε κατάλαβα ακόμη, αν είναι δυνατόν και μάλιστα με χαρακτήρισμούς προσβλητικούς γιατί όσο ευγενική και να φαίνεται η λέξη πασχίσατε, προφανές και ορμήξατε καθόλου ευγενικές και καλοπροέρετες δεν είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δηλαδή είπατε δύο μέλη μαζί με το διαχειριστή ότι είναι προφανές ότι πασχήσαμε, ορμήξαμε για να δοθεί το αντικείμενο σε ένα άτομο...ένα αντικείμενο που πήρατε από εδώ. Δώσατε λοιπόν την εντύπωση ότι είμαστε κλίκα...δηλαδή χαρακτηρίσατε ευγενικά 3 άτομα κλίκα ότι όλοι συνενοηθήκαμε μαζί και η διαχείρηση, αν είναι δυνατόν...να σας παροτρίνουμε πάλι καλά που δεν είπατε να σας επιβάλουμε, να δώσετε κάπου το αντικείμενο και μίλησα σα κοινότητα γιατί έτσι λειτουργώ...όχι ατομικά...δε θίξατε μόνο εμένα αλλά 4 άτομα...
Αν κάποιος διαβάσει τα λεγόμενά σας διαπιστώνει αντιφάσεις...
Θέλετε να τηρείτε τους κανόνες αλλά δε τους τηρείτε και εξού σας έγινε η παρατήρηση από το συντονιστή για αυτό και μόνο το λόγο για ένα κανόνα που δε τηρήσατε και εσείς το γενικεύσατε και βάλατε και αυτόν στο καλάθι των ατόμων που υποτίθεται ήθελαν να δοθεί σε συγκεκριμένο μέλος.
1- Με το ευχαριστώ πέρνουμε και δίνουμε δε πέρνουμε μόνο ούτε εδώ αλλά ούτε και στη καθημερινότητά μας.Στη κοινωνία αυτό συμβαίνει δίνεις και πέρνεις...αν δώσεις ευγένεια θα λάβεις ευγένεια ίσως και να μη λάβεις άρα προσέχεις που τη δίνεις, αν δώσεις αγένεια θα λάβεις το ίδιο.
2- Όσο για αυτή τη παράγραφο που αναφέρετε και τη παραθέτω:
(''Τυποποιημένα μηνύματα σε αργκώ διάλλεκτο δεν ξέρω πως επιτρέπονται απο τον δημιουργό του script.. η φράση «πάρε και απο μένα δύο μέρες» μόνο για αυτοματοποιημένο δεν μου φαίνεται. Αφήστε σε αυτήν την περίπτωση ανθρώπους που γνωρίζουν απο αυτοματοποιημένα να ξεχωρίσουν πότε είναι κάτι αυτόματο και πότε όχι.
Δεν κάνατε κάτι λάθος, και λυπάμαι που το παίρνετε προσωπικά΄΄ .)
Είναι απόλυτα σαφές από τα λεγόμενά μου στο προηγούμενο κείμενο,
ότι αναφέρθηκα στο τυποποιημένο μήνυμα του διαχειριστή vickyvaitsi
και σας το παραθέτω πάλι εφόσον το παρερμηνεύσατε και αυτό και όχι στο μήνυμα που αναφέρεται,
μη λοιπόν γράφετε ανακρίβειες ώστε πάλι να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
» Σάβ 05 Δεκ, 2015 7:14 pm
Κανόνας 8. Απαγορεύεται να χαρίζετε άμεσα! Η επιλογή του ποιος θα πάρει το αντικείμενο να γίνεται 24 ώρες μετά την ανάρτηση της αγγελίας για να την δουν και να έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν περισσότερα μέλη που δεν είναι συνέχεια online.''
Και η κίνησή σας ήταν να ψάξετε όλο το ιστορικό του συντονιστή για να βρείτε τι? αν είναι Θεός αλάνθητος ώστε να σας κάνει τη παρατήρηση? Όχι μόνο αυτό αλλά τον κατηγορήσατε επίσης ότι κάνει εύνοιες προς συγκεκριμένο μέλος. Εξού και η αντίδραση του άλλου διαχειριστή που αναφέρετε πιο επάνω.
Άλλη αντίφαση: λέτε στα μηνύματά σας και την υπογραφή σας ότι δε κλαίγεστε και ότι δε σας αρέσει να κλέγονται και να ζητάνε πράγματα για άλλους και το αναιρείτε σε επόμενα μηνύματά σας λέγοντας πως βοηθάτε συλλόγους πως έχετε κάποια προβλήματα κτλ και πως δε μπορείτε να κρατάτε χρονόμετρο κτλ...τι ισχύει τελικά? Το αναφέρω απλά και αυτό γιατί επικρίνατε και το μελος fatsaki γι αυτό επειδή σας είπε ότι το ήθελε για τους άπορους γείτωνές του και το δικαιολόγησε ο άνθρωπος ότι το είπε γιατί όντως πρόσφατα παρέλαβε το καρότσι από εμένα και δεν ήθελε να υποθέσουν ότι το πέρνει για αυτόν...νέο μέλος και αυτό...μήπως το γνωρίζω και αυτό και σας τα αναφέρω αυτά? 'Οχι βέβαια.
Aκόμη και η υπογραφή σας είναι αντιφατική , απο τη μια γράφετε ότι δίνεται προτεραιότητα σε άτομα με θέματα υγείας και στο υ.γ γράφετε δε μπορώ τις κλάψες.
Και επιμένετε ακόμη και τώρα ότι ντε και καλά θέλαμε να πάει σε συγκεκριμένο μέλος και σας λέω πάλι αν ήταν έτσι γιατί να μη δώσω στο μέλος που γνωρίζω προσωπικά και να το στείλω στην άλλη άκρη πριν μερικές ημέρες στο μέλος φατσάκι?
Είναι προσβλητικό λοιπόν όσο καλοπροαίρετα και να θέλετε να το παρουσιάσετε:
Πρώτα από όλα για το ίδιο το μέλος για το οποίο ισχυρίζεστε πως συνομοτήσαμε για να του δωθεί,που όπως σας είπε είναι και σε ενδιαφέρουσα και δε μπένει συχνά να λέτε ότι κάτι έγινε εσκεμένα και από τόοοοσα άτομα μάλιστα 3, 4 τα οποία παρεπιπτόντως είμαστε και από διαφορετικά μέρη...τόση συνομοσία πια...γιατί για ένα καροτσάκι? Ούτε που ήξερε το μέλος ότι παρέθεσα την αγγελία της και της έστειλα για να το δει μετά για να εκδηλώσει η ίδια ενδιαφέρον αν της κάνει.
Δεύτερον είναι προσβλητικό για τα άλλα μέλη αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τα οποία επίσης είναι αξιόλογα.
Τρίτον είναι προσβλητικό για το συντονιστή να ψάχνεται ψίλους στα΄άχυρα με το αν έχει η δεν έχει παραβεί παλαιότερα τον κανόνα ώστε να μη σας ''κουνάει το δάχτυλο'' και πόσο μάλλον να δίνεται την εντύπωση ότι κάνει εύνοιες όπως είπα.
Τέταρτον είναι προσβλητικό να λέτε σε άλλο μέλος εν ολίγης ότι δε μπορείτε τις κλάψες επειδή σας είπε μια κατάσταση πως έχει και το λόγω που σας ζήτησε το αντικείμενο.( βλέπε Φατσάκι )
Πέμπτον όπως σας είπα μακάρι να δείχνατε μόνο το δικό μου λάθος ώστε να το έπερνα προσωπικά, γιατί πιθανότατα να μην είχα ασχοληθεί...αλλά όταν δίνεται τέτοια εικόνα και τέτοια έκταση για τόσα άτομα το πέρνω συλλογικά και λέω τα πράγματα ως έχουν και όχι ως τα φαντάζεται ή υποψιάζεται κάποιος.
Όσο για το ρητό ΄΄εκεί που είσαι ήμουν και εκεί που είμαι θα έρθεις΄΄ αναφέρετε στο ότι και εγώ ήμουν νέο μέλος ( αν και από ότι βλέπω δεν είστε τόσο νέο μέλος οπότε ούτε σε αυτό μπορώ να σας δικαιολογήσω) όπως και όλοι. Δε καταλαβαίναμε τα πάντα από την αρχή αλλά ζητούσαμε βοήθεια, δε παρεξηγούμασταν με την οποιαδήποτε τυποποιημένη σύσταση, δε κρίναμε τον καθενα. Λέω και έλεγα, ναι έκανα λάθος βοηθήστε με να μη το κάνω πάλι. Ουδείς αλάνθητος. Δε μίλησα ούτε για ηλικία ούτε για φτώχια ούτε για κλάψες όπως πάλι παρερμηνεύετε.
Υπάρχουν τα στατιστικά, αλλά πάνω από όλα υπάρχει ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοβοήθεια εδώ μέσα, μη σας κάνει λοιπόν εντύπωση πως ο ένας στηρίζει τον άλλο και δεν τον βλέπει σαν αριθμό.
Επίσης αναφερθήκατε στο εμπόριο σε άλλο σας ποστ ότι θα μπορούσατε κάλιστα να το πουλήσετε και να μη πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα,αλλά προτιμήσατε να το δώσετε εδώ. Αλλά μην είστε τόσο σίγουρη ότι δε θα πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα, αν σας πέρασε έστω και για λίγο κάτι τέτοιο από το μυαλό,σε αυτή τη περίπτωση ναι υπάρχουν συνομότες...
Είναι όλα τα μέλη συμπεριλαμβανομένων και διαχειριστών, συντονιστών και τα τοι άυτα που και αυτοί μέλη είναι στην ουσία, που όντως πασχίζουν ώστε να μη μένουν στο απυρόβλητο αυτοί οι επιτήδειοι και απο εκεί που δε το φαντάζεστε έρχεται.
Λοιπόν μη μας πείτε καλοπροαίρετα, άλλες ανακρίβειες και μην επιμένετε σε απλές σας υποθέσεις τις οποίες σας αναλύσαμε με επιχειρήματα ότι 2,3 μέλη εδώ είμαστε συνομότες, ένας κλαψιάρης, άλλος ανεπίδεκτος παρατηρήσεων γιατί καλοπροέρετα και εγώ θα παλεύω για αυτονόητο σεβασμό και αξιοπρέπεια εδώ μέσα και όχι για ένα αντικείμενο, μέρες που έρχονται.